Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hawk_19

arkadaşlar cihazı 20 güne yakın süredir kullanıyorum...
    herşey güzel ama bu cihaza uygun silikon kılıf veya ekran koruyucu film var mı?
    ben internette aradım bulamadım... telefoncularda da yok...
    cihaz dokunmatik olduğu için iki gün sonra ekranı cizilcek gitcek...
    kendi filmine de özelliklerini yazmışlar, mecburen çıkarıyorsun...
    cihaz için silikon kılıf veya ekran koruyucu film bulanlar haber verebilirse sevinirim...

hiç sorma yaa kaç kez ekranı çizmeye çalıştım çizilmedi geçen gün cebimden bir çıkardım erkanda derin bir çizik var acayip moralim bozuldu. açık renkli sayfalarda dolaşırken çok belli oluyor :( .bu arada gittigidiyor da silikon kılıf ve ekran koruyucu var. 17 tl. ben sipariş verdim yarın elimde olur. yanlış hatırlamıyorsam son bir tane kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezai_tom

quote:

Orijinalden alıntı: hawk_19

arkadaşlar cihazı 20 güne yakın süredir kullanıyorum...
    herşey güzel ama bu cihaza uygun silikon kılıf veya ekran koruyucu film var mı?
    ben internette aradım bulamadım... telefoncularda da yok...
    cihaz dokunmatik olduğu için iki gün sonra ekranı cizilcek gitcek...
    kendi filmine de özelliklerini yazmışlar, mecburen çıkarıyorsun...
    cihaz için silikon kılıf veya ekran koruyucu film bulanlar haber verebilirse sevinirim...

hiç sorma yaa kaç kez ekranı çizmeye çalıştım çizilmedi geçen gün cebimden bir çıkardım erkanda derin bir çizik var acayip moralim bozuldu. açık renkli sayfalarda dolaşırken çok belli oluyor :( .bu arada gittigidiyor da silikon kılıf ve ekran koruyucu var. 17 tl. ben sipariş verdim yarın elimde olur. yanlış hatırlamıyorsam son bir tane kaldı.

teşekkür ederim ben de sipariş vericem...

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

arkadaşlar android marketin nasıl kurulduğu hakkında biri bilgi verirse sevinirim çünkü bulamadım hiçbiryerden ayrıca uygulamaları indirmemiz için ne ypmamız lazım lütfen yardımcı olun telefon bomboş duruyor..

Android market Türkiyede hizmet vermiyor.

Bunu çözebilmen için şöyle bir yöntem var.
    *#272*imeinumaran# yaparsan çıkan menüde ECT seç ve telefon yeniden başlatıldığında fabrika ayarlarına dönüyor, tüm programlar ve ayarlar siliniyor.
    Yani hard format atmış oluyorsun.
    Bunu yaptığında market uygulamasını kullanabiliyorsun. Seni Türkiyeden değil de bir başka yerden giriyormuş gibi görüyor.
    Bu root etmek değil. Buradaki tek sıkıntı kullandığın operatörün internet ve mms ayarlarını elle kendin girmek zorunda kalıyorsun, ya da APN ayarlayıcı programlar var. Onu telefona yüklediğinde tüm ayarları kendi yapıyor.

ben bu durumda kullanıyorum ve marketten her istediğimi indirebiliyorum

Bu durumdan dönüş yapmak istersen de yeniden *#272*imeinumaran# yap ve Türkiye' yi seçersen yeniden hard formatla telefonu ilk aldığın hale dönersin, ama market yine çalışmaz.

• quote:

arkadaşlar android marketin nasıl kurulduğu hakkında biri bilgi verirse sevinirim çünkü bulamadım hiçbiryerden ayrıca uygulamaları indirmemiz için ne ypmamız lazım lütfen yardımcı olun telefon bomboş duruyor..

Android market normalde kurulu geliyor diye biliyorum neyse,

SlideME - http://slideme.org/sam2.apk

AppPlanet - (Telden Girebilirsiniz.)

AndroidPazarı -http://androidpazari.com/androidpazari.apk

APK dosyaları telefona gönder (Bluetooth yada usb yoluyla) Dosya yöneticiden çalıştırıp yükleyin, sonra uygulama kısayolundan marketleri kullanarak ücretsiz olanları seçip yükleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

bu telefonu kablosuz modem olarak kullanabiliyor muyuz? yani telefonun 3g sini, laptopumla kablosuz modem gibi paylaşabilir miyim?

Evet. Herhangi bir program falan yüklemeye de gerek yok, bu başlıkta bir arkadaşımız anlatmıştı.

Telefona teamviewer yükledim, pc'me her yerden ulaşabiliyorum. Fakat sanırım dosyaları telefona transfer etme özelliği yok bu programda. Bilgisayarımdaki dosyalara internet üzerinden ulaşıp telefonuma alabilmem için hangi programı kullanmak gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: applause

quote:

Android market Türkiyede hizmet vermiyor.

Bunu çözebilmen için şöyle bir yöntem var.
    *#272*imeinumaran# yaparsan çıkan menüde ECT seç ve telefon yeniden başlatıldığında fabrika ayarlarına dönüyor, tüm programlar ve ayarlar siliniyor.
    Yani hard format atmış oluyorsun.
    Bunu yaptığında market uygulamasını kullanabiliyorsun. Seni Türkiyeden değil de bir başka yerden giriyormuş gibi görüyor.
    Bu root etmek değil. Buradaki tek sıkıntı kullandığın operatörün internet ve mms ayarlarını elle kendin girmek zorunda kalıyorsun, ya da APN ayarlayıcı programlar var. Onu telefona yüklediğinde tüm ayarları kendi yapıyor.

ben bu durumda kullanıyorum ve marketten her istediğimi indirebiliyorum

Bu durumdan dönüş yapmak istersen de yeniden *#272*imeinumaran# yap ve Türkiye' yi seçersen yeniden hard formatla telefonu ilk aldığın hale dönersin, ama market yine çalışmaz.

telefonumla *#272*imeinumaran# yaptım format atılmış oldu fakat internette android markete girmek istediğimde yine telefonu tanımıyor cep telefonu ile girince android pazarı na girdiğimde sorun yaşamıyorum
    internetten android markete girebilmek için ne yapmak gerekir

• arkadaşlar msj sesi menüdenkinden başka bişi yapılamıyormu mesela mp3 ayarlanmıyor sanırım bulamadım bilgi verebilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku TEZCAN

arkadaşlar msj sesi menüdenkinden başka bişi yapılamıyormu mesela mp3 ayarlanmıyor sanırım bulamadım bilgi verebilirmisiniz...

Evet istediğin mp3ü kesip ister mesaj ister zil sesi yapabiliyorsun.Burda nasıl yapacağını yazmışlar.http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-mesaj-sesi?highlight=mesaj+ses Android kullanımında bu sitenin bana çok faydası oldu.
  • arkadaşlar işallah bugun bende bir ace alacağım...

gün sonunda bimekse gidip alacağım ama hala lg optimus one kafamı kurcalıyor 512 mb ram 2.3 güncellemesi ve en büyük etken fiyatı..

lütfen işlemcilerden bassetmeyin iki cihazdada aynı işlemciler var ace deki ise mhz hızı yükseltilmiş yazılımla optimusda bir dünya custom rom var belki ondada overclock yapılmış bir rom buluna bilinir.

aman neyse ace alacağım tipi yeter bikere

yok yok lg daha ucuz...

hayır samsung sada iyi daha güveniilir geliyor daha önce samsung cihaz kullandın behlül samsung al

yok yok lg daha ucuz ram filan yüksek

suslan beynin sana oyun oynamasına izin verme git SAMSUNG ACE al O KADAR

işte beyinim budurumda arkadaşlar.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

arkadaşlar işallah bugun bende bir ace alacağım...

gün sonunda bimekse gidip alacağım ama hala lg optimus one kafamı kurcalıyor 512 mb ram 2.3 güncellemesi ve en büyük etken fiyatı..

lütfen işlemcilerden bassetmeyin iki cihazdada aynı işlemciler var ace deki ise mhz hızı yükseltilmiş yazılımla optimusda bir dünya custom rom var belki ondada overclock yapılmış bir rom buluna bilinir.

aman neyse ace alacağım tipi yeter bikere

yok yok lg daha ucuz...

hayır samsung sada iyi daha güveniilir geliyor daha önce samsung cihaz kullandın behlül samsung al

yok yok lg daha ucuz ram filan yüksek

suslan beynin sana oyun oynamasına izin verme git SAMSUNG ACE al O KADAR

işte beyinim budurumda arkadaşlar.. :(

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-s100-liquid-e-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepacers100&categoryId=371946

• evt onuda biliyorum ama bi konuda takıldığımda destek ala bilecek birilerini bulmalıyım.. yada o cihaz için bişeyler üretilmeli diye düşünüyorum.. yanlışmı yapıyorum...
  • Arkadaşlar acil fikirlerinizi almak isterim zira Teknosa çok güzel bir kampanya yapmış, 600 TL'ye Samsung Galaxy Ace satmakta...
    Sizce sıfır Samsung Galaxy Ace mi? almalı yoksa ikinciel Samsung Galaxy S mi?

Samsung Galaxy S gerçekten güzel bir telefon fakat arkasında bir led olmaması canımı çok sıkmıştı zamanında, geçmişteki tüm telefonlarımı düşündüğüm de bir şekilde o ufacık led'i kullandığımı, işime inanılmaz yaradığını düşünüyorum.
    Samsung Galaxy Ace'de gerçekten güzel bir telefon, hele ki fiyatının 600 TL civarında satılıyor olması inanılmaz cazip kılıyor.
  • Teknosa sitesinde 769 tl görünüyor..bu güne özel bir fiyat mı acaba..
  • nerede duydun yada gördün web sitelerinde bir bildiri yok..
  • Acil cevap verebilirseniz memnun olurum.

quote:

Orijinalden alıntı: sites1980

malesef c7 ve n8 de indirim hatırlamıyorum. Daha çok lcd ve laptoplarda indirim vardı. Millet kapış kapış götürüyor. 3-4 telefonda indirim vardı. samsung monte 359 du. Üst modellerde Wave 2 de vardı 799 du ancak teknosa 719 veriyordu. Ayrıca teknosada telefon fiyatları daha düşüktü. Örneğin Samsung Galxy Age 615, galaxy mini 399 du.

http://forum.donanimhaber.com/m_47592597/tm.htm#msglink_47592948

• Sorumlarımı cevaplarsanız memnun olurum.

ben samsung ace almaya nıyetlıyım.

-daha once androıd kullanmadım .Telefon hakkında bazı çekincelerim var...

1-Benim için GPS çok önemli ! Telefonun GPS'ini test etme imkanınız olduysa , GPS sizi tatmin etti mi ? internet ya da telefon hattına bağlanmadan -yani herhangi bir ücrete tabi olmadan GPS'i kullanabiliyor muyuz?
    örneğin bende şu an nokia'ya kurulu Garmin var ve istediğim yerin adresini girdiğimde varıncaya kadar inanılmaz kolaylık sağlıyor ve bu kullanımı (turkcell,avea vb. sim kartı kullanmadan ve ınternetı kullanmadan bedava ) yapabiliyorum.Ace te bu mumkun mu ?

2-internet gezıntısınde masaustu rahatlıgı soz konusu mu ? ornegın dısarıdasınız ve acılen ınternette bır seye bakmanız gerektı derhal ılgılı sayfayı acıp rahat bır sekılde gezınebılıyor musunuz?

3-Flash sorunu asıldı mı? gsmarena.com sıtesınde okudugum kadarıyla ace'ler flash destegı olmadan gelıyormus,htc wıldfıre flashı hem donanım hem yazılım olarak desteklıyor lakın samsung ace flash yurutebılıyor mu?

4-telefonu degerlendırdıgınızde parasını hak eden bır telefon olduguna kanaat getırıyor musunuz ?aksi takdır de baska bır telefon almaya calısırım ancak o da cook uzun zaman sonra ...

5-sanırım hafıza kartına uygulama yuklemek ıcın root etmek gerekıyor ,

sorularım bunlardır ,verecegınız cevaplar satın almama karar vermekte belırleyıcı olacaktır.

Bana deneyımınız ve fıkırlerınızı aktarırsanız memnun olacagım.

SON OLARAK BU BAŞLIK SILINMESIN ACE SAHIPLERI ICIN PAYLASIM VE REFERANS PLATFORMU OLSUN.

Kolay gelsın.Telefonunuzu da ıyı gunlerde kullanın .
    Saygılarımla.

• Arkadaşlar ACE üzerinde samsung sitesindeki teknik özelliklerde sadece AGPS var diyor. GPS yazmıyor. Dolayısı ile şebekenin baz merkezlerinden faydalanıyor. Buda ücret yazmaz mı?
  • Arkdaşlar,
    1) msn, gmail,hotmail ayarlarını nasıl yapıyoruz?
    2) Telefona birşey yüklemek istediğimizde hafıza kartını nasıl seçeriz?
    3)https://market.android.com/ bu sitedeki uygulamaları nasıl indirip, kurabiliriz?
  • 2 haftadır Samsung Galaxy Ace telefonun inceliyor ve almak istiyordum. Bugün karar verdim almaya. Şanşıma bugün Mavişehir Teknosada Samsung cep telefonları %20 indirimliymiş. 615 TL'ye satın aldım.
  • keşke burdaki teknosadada olsa öyle bi indirm hemen alırdım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.