Bende aldım vatan bilgisayardan. 677TL fiyatı var almak isteyen olursa stok vardı. GOP şubesi
nasıl o kadar ucuza aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: DHD
quote:
Orijinalden alıntı: enoman Flash arm cortex a7 işlemcisinden dolayı donanımsal olarak desteklenmiyor Ace'de,Skyfire yükleyerek bunu çözebiliyorsunuz ancak.
Bu telefonda bunu denediniz mi? Ben skyfire kurdum ama flash konusunda sıkıntı devam ediyor.
Bir başka sorum da şu: Hangi navigasyon programı?
Denemedim,Skyfire flash sorununu çözer diyorlardı,demek ki o da tam çözüm değil,ama ben flaşa çok takılmıyorum,alcam bu teli...
bu galaxy ace yi yada androidli bir cihazı wireless modem olarak nasıl kullanırız arkadaşlar google falan yazdım ama adam akıllı bişi bulamadım bi link veya proram ismi verebilirmisiniz telefon oturma odasında cep telefonu dururken laptop ile mutfaktan bağlanıcam yardım lütfen
telefonda root kullanıcı olman gerekiyor.onu yaptıktan sonra barnacle wifi tether programı ile tek tuş ile modem olarak kullanabiliyorsun.ama root garanti dışı bırakıyor:)
evet en sonunda buldum çok şükür galaxy ace yi wireless modem olarak kullanmak için root işlemine gerek yokprogram veya uygulamayada gerek yok kendi içinde var menü>>>ayarlar>>kablosuz ağlar>>bağ.ve taşınabilir wi-fi alanı>>mobil ap nin karşısında tik var ona dokunarak yeşil yaptığınızda galaxy ace wireless modem oluyo altındada mobil apn ayarları var isterseniz oraya girip ağ adını değiştirebilir ve şifre koyabilirsiniz haziranda güle güle sana ttne ve türktelekom kardeşler
Bir kullanıcı şu telefonun siyah renginin fotoğraflarını yükleyebilir mi acaba? Beyaz ile siyah arasında kaldım, beyazın fotoğrafları @Hemre_ nin konusunda var ama siyahın kullanıcı fotoğraflarını hala görebilmiş değilim.
müzik çalardaki bütün parçalara albüm kapağı yaptım ama telefonda çalarken albüm kapakları gözükmüyor sorun neden kaynaklanabilir
Arkadasimda galaxy ace var. Bi kac tane sorum olucak. Navigasyon olarak igo kullandiginizi solemissiniz de nerden.indirdiniz acaba. Telefonun kamerasi olmasi gerekenden kotu cekiyor. İnternette telefonun incelemelerin baktim hep bizik cektigimizden daha kaliteli cikmis resimler. Son olarak da android marketin aculmasi ile.ilgili bazi bilgiler vermissiniz de arkadasimin telefonunda huc bir islem yapmamamiza ragmen android market acik ama az uygulama.var. Yardimci olucak arkadaslara tesekkur ederim
Benim sorumu bilen yok mu arkadaşlar bu telde mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz.
quote:
Orijinalden alıntı: cılgın-x
Benim sorumu bilen yok mu arkadaşlar bu telde mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz.
daha telefonu kurcalayıp uygulama yüklemekten mp3 atıp zil sesi yapmaya uğraşamadık
quote:
Orijinalden alıntı: ahwet79
quote:
Orijinalden alıntı: cılgın-x
daha telefonu kurcalayıp uygulama yüklemekten mp3 atıp zil sesi yapmaya uğraşamadık
hocam bir denesene andrioyit işletim sistemlerinde yapılmıyor diye duydumda ek program gerekiyromuş denersen sevinrim
arkadaşlar bu mesajyazımıznda swype ayarlayabilen oldumu ? Uğraşıorum hala swype ye geçiremedim mesaj yazım şeklini
quote:
Orijinalden alıntı: realbarzo
arkadaşlar bu mesajyazımıznda swype ayarlayabilen oldumu ? Uğraşıorum hala swype ye geçiremedim mesaj yazım şeklini
mesaj yazarken sayfanın boş kısmına dokun biraz basılı tutunca metni düzenle yada giriş metodu seçeneği çıkıyor giriş metodunda swype kısmına giriyorsun açılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: telit35
quote:
Orijinalden alıntı: realbarzo
mesaj yazarken sayfanın boş kısmına dokun biraz basılı tutunca metni düzenle yada giriş metodu seçeneği çıkıyor giriş metodunda swype kısmına giriyorsun açılıyor
Başkan eyvallah :) 3 gündür onu arıyordum:)
Arkadaşlar Galaxy S, Ace'den ne kadar büyük?
ace için led elfeneri uygulaması acıklamada samsung ace destegi eklenmiştir yazıyor
Menüden müzik kısmına gir. İstediğin MP'ü bul, üzerine uzun bas; çıkan menüde "telefon zil sesi olarak kullan" var.
@cemark: Google'dan igo myway android diye aratın, ilk çıkan linkte gerekli her şeyi bulacaksınız. Android market kutudan çıktığında açık olmaması lazım, android market olduğuna emin misiniz onun? Bende iki ayrı market uygulaması vardı telefonda, SlideMe ve SamsungApps. Bunlarda çok az uygulama var. Esas market android market ve açılması için burada anlatılan yöntemi uyguladım. Ama belki de gerek yoktu, bilemiyorum. Market Türkiye için açılacak diyorlardı, belki de açılmıştır bile.
@ Kasvet: Galaxy S, Ace'den 0.5" daha büyük. Az bir fark değil. Wave2 ile yanyana koydum, aralarında 0.2" fark var, epey bir farklı görünüyor ekran. Yani yarım inç çok fark ediyor aslında.