Şimdi Ara

samsung galaxy ace sms yazma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır galaxy ace kullanıyorum ama hala sms sorununu çözebilmiş değilim. farklı sms programları kurdum go sms, handy sms di galiba bi kaç farklı sms programı kurdum ama hiçbir sonuç alamadım...
    sorunlarım;
    kendi sms programını kullandığım zaman 3 smsden fazla yazamıyorum sanırım herkezde öyle
    sms programlarını kullanıdğımda iztediğim uzunlukta sms yazabiliyorum ama bu seferde tr karakter sorunu çıkıyor ortaya ı harfini falan ı olarak yolluyor.
    klavyede yazdığımda hiçbir sorun gözükmüyor ama ben numaratik tşları kullanmak istiyorum yani alfasayısal tuş olarak geçiyor sanırım bu şekilde kullanan varmı varsa bi yardımcı olursa çok iyi olur...

şimdiden herkese teşekkürler....

• ı harfini g olarak yolluyor olacaktı :)
  • bi allahın kuluda bilmiyormu yahu ?
  • sorunu hallettim telefonda önce froyo yani 2.2.1 sürümüne dönüyorsunuz telefona hiç rom yüklemeyenler için geçerli değildir 2.2.1 rom olan telefonları kies üzerinden yasal güncelleme yaparsanız sms sorunu kalmıyor ama hala 3 smsden sonra mms e çeviriyor onuda herhangi bi sms programı ile çözüyorsunuz...
  • Merhaba İyi Forumlar;

Arkadaşlar samsung ace telefonum var.
    önceden gelen mesajlar. yine peş peşe sürekli tekrar geliyor.
    Hattan olmadığını biliorm.çünkü sırf bunun için operatörümü değiştirdim.Yine aynı.
    Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.