Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace vs. HTC Wildfire S?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir tarihte arkadaşım Amerika'ya gidiyor ve ondan telefon isteyeceğim. Haftalardır araştırma yapıyorum desem yeridir. Ancak bu detaylı teknik olaylardan pek anlamıyorum (root vs.) Bunlar seçim yapmamı çok daha zorlaştırıyor.

Ortalama bütçem 250-270 $ civarı. İstediğim özellikler:
    - İnternette rahatça gezebilmek (wi-fi ile)
    - Müzik dinlemek
    - Oyun oynamak (çok fazla oyun takıntım yok)
    - Fotoğraf çekmek (süper bi kalite beklemiyorum)

Aslında gönlüm HTC'den yana ancak onun da şarj problemi olduğunu okuyorum. Samsung Ace'de de bir kapanma problemidir gidiyor. Bunlar genel olarak sıklıkla okuduğum şikayetler. Bu arada bu telefonların Türkiye fiyatlarının karşılığı ortalama 700 TL civarı.

Bu ikisi dışında da önerilerinize açığım.
    Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Edit: Huawei x5'i listemden çıkardım, bu yüzden başlığı da değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan. -- 2 Kasım 2011; 20:29:03 >

• şarj problemi android olduklaından hepsinde olabilir
    ben HTC Wildfire S derim neen derseniz
    HTC Sense arayüzü
    htc kalitesi ve dizaynı
  • Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar?? Huawei'yi ABD'de bulmak zormuş biraz o yüzden listemden çıkartıyorum. Bu telefonlara eş değer başka önerisi olan var mı?
  • İkisini karşılaştırdığımda Samsung Ace daha ağır basıyor Samsung 'un tek dezavantajı dahili hafızası 150 MB sahiden çok az ama şarj olarak da Samsung'un daha iyi gittiği söyleniyor. Samsung'un işlemci hızı daha yüksek. (800mhz) Sanırım samsung'tan yana kullanacağım tercihimi.
  • P503,Ace dahada çıkabiliyorsan desire Z tavsiye ederim..
  • android işletim sistemli smartphone'larda şarj problemi vardır evet doğru ama wildfire s'te çok daha fazladır bu sıkıntı. ayrıca htc türkiye'den alınan garantili cihazlarla bile doğru düzgün ilgilenmiyor oradan getirilen cihazlarla ne kadar ilgilenir bilinmez. galaxy ace hakkında söylediklerin doğru gibi. sanki kronik bir sorun var. kimisi hızı düşüyor diyor kimisi sürekli kapanıyor diyor. ayrıca bena göre türkiye fiyatı gereksiz pahalı. galaxy gio ile aynı özelliklere sahip bir tek ekranı biraz büyük bir de kamerası biraz yüksek diye 200 lira fazla parayı hak etmiyor bence. bence oradan uygun fiyata almak gibi bir şansın varken sağlamını almalısın. mesela xperia neo ve optimus black tavsiye edebilirim. ha belirttiğin fiyattan çok yukarıdaysa ki sanmıyorum daha uygun modellere bakarsın.
  • Bugün birkaç elektronik mağazasında gidip telefonları inceledim. Samsung ekran konusunda ve dokunmatik konusunda bence oldukça iyi. Ace önceliğim zira ABD'de Gio ile aralarında hemen hemen 50-60 $'lık bir fark var. Bu da büyük ekran, kamera ve flash için önemli. Bütçem kısıtlı yoksa Türkiye ile karşılaştırdığımızda bahsettiğiniz modeller ABD'de çok daha uygun.

Kamera olarak da Iphone falan olmadığı sürece ya da Samsung Galaxy S serisi (I9000vs) genellikle HTC'nin ve Samsung'un düşük fiyatlı androidleri tatmin etmiyor zaten. Ama ben de süper bi kalite beklemiyorum.

Ace tasarım olarak çok hoşuma gitti ve ekran büyüklüğü olarak.
    Tavsiye veren herkese teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de bunlara ek olarak son bir sorum var:

Arkadaşımın Ace bulamama gibi bi durumu olursa Ace'den sonra Gio istemeliyim değil mi alternatif olarak? Fit biraz daha düşük özelliklere sahip sanıyorum?? Yani siz olsaydınız nasıl sıralama yapardınız?

-Ace
    -Gio
    -Htc Wildfire S
    -Fit

gibi bir alternatif sıralama sizce nasıl arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim, çok zamanım kalmadı çünkü.
  • X5 Ace ye verilen paraya deymez ama huawei takıntın varsa gio ya bakabilirsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.