Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace vs. Samsung Galaxy Gio

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikisi arasında kaldım, fiyat farkı olarak da 200 TL seviyelerinde bir fark var; 500 TL - 700 TL

Fiyat olarak Gio daha cazip ama birbirlerine çok benzedikleri için karar vermeye çalışırken düşündüklerim:

Ace 3.5 " ve Gio 3.2", görünümleri de değişik ama bu tamamen öznel olacak ama Ace tasarım daha çok hoşuma gitti
    Ace 5.0 kamera ve LED Flash var ama Gio 3.0 kamera var ve Flaş yok
    Ace ekran "gorilla glass" ama Gio'da bu özellik yok, sıkça da telefon düşüren birisiyim

Bunların dışında farklılık olarak göz önünde bulundurmam gereken başka neler var, doğru biliyorsam iç donanım aynı (işlemci,RAM,grafik kart), ikisi de Android froyo, ikisinde de android market açık? Aslında 600 TL gibi olsaymış ACE alacaktım.

Şimdiden teşekkürler

• galaxy ace hem daha şık bir tasarımı var hemde donanım olarak biraz daha iyi.
  • Paran yetiyorsa Ace al :)
  • ace tabi ki
  • işte tam olarak asıl soru bu; yani para; yani iki telefon arasındaki farklar için o 200 TL'yi vermeye değer mi?
  • 200 TL cepta kalsın diyosan Gio Bende daha para çok diyosan Ace Arada 200 TL lik fark yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightSpeed -- 28 Haziran 2011; 14:48:10 >
  • ben gio kullanıyorum herhangi sorun yok.mutluyum memnunum :) donanım olarak aynı kamera 5 mp+flas var ace'de.ancak gioya yüklenen kamera programı ile neredeyse hd kalitesinde video çekimi yapıyor..nüans farkları var sadece,hangisini alırsan al pişman olmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    satılık samsung galaxy s2
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kankamda ace var 800 e aldi acayip pisman,bende gio var beyaz 500 e aldim kalkamayacagi is yok :)
  • Aceye o kadar para verilmez zaten
  • gio derim
  • Gio'nun ekranı çözünürlük açısından daha kaliteli
  • "Gorilla glass" darbelere düşmelere değil çizilmelere karşı üretilmiş bir teknoloji,telefonu çok düşürüyorsan bunun bir faydası olmaz,donanım olarak nerdeyse aynı ace üstünlüğü olarak 5mp flashlı kamera ve ekranı biraz daha büyük,aradaki 200 tlilik farka kesinlikle değmez,Gio'ya 3-5 liralık bir ekran koruyucu tak alsana goril ekran, gio'ya artı olarak : 2mp kamerda +leflash+0.3 ınç ekran farkı için 200 Tl verceksin sence değer mi " Marka takıntısı yoksa Huawei x5'e de bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

"Gorilla glass" darbelere düşmelere değil çizilmelere karşı üretilmiş bir teknoloji,telefonu çok düşürüyorsan bunun bir faydası olmaz,donanım olarak nerdeyse aynı ace üstünlüğü olarak 5mp flashlı kamera ve ekranı biraz daha büyük,aradaki 200 tlilik farka kesinlikle değmez,Gio'ya 3-5 liralık bir ekran koruyucu tak alsana goril ekran, gio'ya artı olarak : 2mp kamerda +leflash+0.3 ınç ekran farkı için 200 Tl verceksin sence değer mi " Marka takıntısı yoksa Huawei x5'e de bakmanı tavsiye ederim

Goril ekran

Bence de değmez 200 TL'lik farka.

• quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

ben gio kullanıyorum herhangi sorun yok.mutluyum memnunum :) donanım olarak aynı kamera 5 mp+flas var ace'de.ancak gioya yüklenen kamera programı ile neredeyse hd kalitesinde video çekimi yapıyor..nüans farkları var sadece,hangisini alırsan al pişman olmazsın

O kamera proğramının adını söylermisiniz ? Ayrıca bende ace kullanıyorum sorularınız varsa yanıtlayabilirim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

ben gio kullanıyorum herhangi sorun yok.mutluyum memnunum :) donanım olarak aynı kamera 5 mp+flas var ace'de.ancak gioya yüklenen kamera programı ile neredeyse hd kalitesinde video çekimi yapıyor..nüans farkları var sadece,hangisini alırsan al pişman olmazsın

O kamera proğramının adını söylermisiniz ? Ayrıca bende ace kullanıyorum sorularınız varsa yanıtlayabilirim ;)

LGCameraPro dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

"Gorilla glass" darbelere düşmelere değil çizilmelere karşı üretilmiş bir teknoloji,telefonu çok düşürüyorsan bunun bir faydası olmaz,donanım olarak nerdeyse aynı ace üstünlüğü olarak 5mp flashlı kamera ve ekranı biraz daha büyük,aradaki 200 tlilik farka kesinlikle değmez,Gio'ya 3-5 liralık bir ekran koruyucu tak alsana goril ekran, gio'ya artı olarak : 2mp kamerda +leflash+0.3 ınç ekran farkı için 200 Tl verceksin sence değer mi " Marka takıntısı yoksa Huawei x5'e de bakmanı tavsiye ederim

Bencede degmez

• 320*480 ekran 3.5 ekrana az geliyor bence. .2 ekranda göze batmıyor. Gio alırdım.
  • arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.

Aradaki fiyat farkının cihazlar arasındaki farka değeceğini düşündüğüm bir miktara düşmesiyle Ace aldım 600 TL'ye,
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurgr

arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.

Aradaki fiyat farkının cihazlar arasındaki farka değeceğini düşündüğüm bir miktara düşmesiyle Ace aldım 600 TL'ye,

gule gule kullanin. 600 tl ye nerden aldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.