Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar şu bahsettiğiniz ayarları bize de anlatır mısınız ben bir kaç uygulamayı kapatıyorum ama diğerlerinden 3min olamadığım için kapatamiyorum mesela yaptığınız ayarları bizde anlatın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Ben siyah kullanıyorum fakat gördüğüm kadarıyla telefona yakışan en güzel renk sleek silver.

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★

Ayarlar > Kilit Ekranı > İlave Bilgi > Adımsayar.

sende öyle durmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sitnaons

Evet öyle bir stiker mevcut.:) Samsung Electronics İst. Paz. Tic. Ltd Garantisi Eyvallah.

Hocam düzenli facebook twitter whatsapp falan kullanınca şarjı ne kadar gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• applem26 kullanıcısına yanıt
    Kullananlar genel olarak memnun. Iphone 5s e gore teknik olarak daha ustun, gerci android telefonlarin ust segment telefonlari iphonelardan hep daha ustun oluyor ama ios iletisim sisteminin daha verimli ve akici olmasi bu dezavantji kaldiriyor.

Alphanin en buyuk sikintisi sarj ama dedigin gibi surekli kullanim yapan biri degilsen cok rahat idare eder. Bendeki beyaz olani ama siyah olani da gayet sık

• Üretimden kalktığı için Samsung güncelleme konusunda sıkıntı çıkarır mı? Yoksa android 5.1 5.2 leri görür mü cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyleminds

Üretimden kalktığı için Samsung güncelleme konusunda sıkıntı çıkarır mı? Yoksa android 5.1 5.2 leri görür mü cihaz?

Bunu bende çok merak ediyorum

Lollipop gelir mi bu cihaza bilgi sahibi olan bir arkadaş açıklarsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: sitnaons

Evet öyle bir stiker mevcut.:) Samsung Electronics İst. Paz. Tic. Ltd Garantisi Eyvallah.

Hocam düzenli facebook twitter whatsapp falan kullanınca şarjı ne kadar gidiyor

Gerek wifi gerek mobil veri internet sürekli açık 24 saati çok rahat çıkartıyor.
    Facebook kullanmıyorum oradaki grafikler/paylaşımlar ne şekilde etkiler bilmiyorum ama twitterda aktifim.
    Oyun oynamam diyorsanız batarya sıkıntınız olmaz.
    Telefonu görenler hayran kalıyor görünüşüne :) A3 ve A5 e göre de çok daha şık.
    Benim tek sorunum radyo. Uygulama ile internetten radyo dinliyorum maalesef çok kota yiyor buna bir çare yok mu?

• Unzerstörbar kullanıcısına yanıt
    Lollipop gelecek. Hatta yakın zaman sonra alır.
  • arkadaşlar cihazın üretimi durmamıstır.NET BİLGİDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfnaln

arkadaşlar cihazın üretimi durmamıstır.NET BİLGİDİR.

Kaynak?
  • quote:

Hocam resmi açıklama falan var mı?

• Internet paylasimi yani hotspot yapilirsa sarji ne kadar dayaniyor?

Interneti paylasirken telefonda isinma meydana geliyor mu?

Galiba alacagim ben bundan. Ama cogunlukla modem olarak kullanacagim.

Onerilerinize acigim.

• Ben alalı bir hafta oldu. İlk günlerrde ısınma vs. Olduğu. Sonraki günler geçti.is yerimde modem olarak kullandığım zaman sarki hızlı bitiyor. Hızlı derken normale göre hızli yine memnun kaldım. Diğer türlü şarj süresinde n çok ama çok memnnunum.

• Üretim durmadi arkadaşlar. Rahat olabilirsiniz.

• quote:

Ben alalı bir hafta oldu. İlk günlerrde ısınma vs. Olduğu. Sonraki günler geçti.is yerimde modem olarak kullandığım zaman sarki hızlı bitiyor. Hızlı derken normale göre hızli yine memnun kaldım. Diğer türlü şarj süresinde n çok ama çok memnnunum.

Yani hotspot acikken 10 dakikada %10 civari inme olmuyor degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Hocam resmi açıklama falan var mı?

Evet ve dogal olarak. İlk ceyrekte guncelleme gelir. Tahmini olarakta note 3 ve s4 ile ayni zaman zarfina gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali bey amca

quote:

Ben alalı bir hafta oldu. İlk günlerrde ısınma vs. Olduğu. Sonraki günler geçti.is yerimde modem olarak kullandığım zaman sarki hızlı bitiyor. Hızlı derken normale göre hızli yine memnun kaldım. Diğer türlü şarj süresinde n çok ama çok memnnunum.

Yani hotspot acikken 10 dakikada %10 civari inme olmuyor degil mi?

hayır hocam ıcınız rahat olsun .
  • arkadaşlar kılıf ne tavsiye edersiniz ya da ne kullanıyorsunuz. Ben şu anda silikon duman rengi kılıf kullanıyorum yeni aldığım esnada fazla çeşit yoktu ama silikon kılıf telefonun zarafetini gölgeliyor açıkçası daha şık bir kılıf bakıyorum internette seçenekler çoğalmış ama hangisini alacağıma karar veremiyorum
  • Aynen arkadaşlar bu kılıflar telefonun zerafetin bozuyor ya ne yapsak kii?

• tyfnaln T kullanıcısına yanıt
    ben kendim cep telefonu aksesuarı işiyle uğraşıyorum. tavsiyem ilk önce ekranına temperli cam yaptırın. ekranın kırılmasını önlüyor, aynı zamanda çizilmiyor. kılıf olarak silikon kılıf 0,2 mm şeffaf ve füme olanı, silikon kılıf siyah ve şeffaf olanı, spigen neo hybrid kılıf. şu an mat siyah metal bumper kullanıyorum. kılıf olayı tamamen kişinin zevkine ve cebinin durumuna kalmış bir şey. en güzeli şeffaf 0,2mm silikon, telefonu direk gösteriyor. tek sıkıntısı zamanla sararıyor. şu an kullandıüım metal bumper da çok güzel. tabi dikkatli kullanmak lazım, malum metal çabuk çizilir, telefonun arkasıda korunaksız kalıyor. cüzdan kılıf ve pencereli kılıfı kullanmayı hiç sevmiyorum. spigen neo hybrid kılıf çok kaliteli, tabi orjinali. ama fiyatı pahalı, birde telefon bayağı büyüyor. ama en sağlam kılıf.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.