Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Galaxy a5 nasil sizce bu telefona gore

Hocam Bence a5in artılar sd kart takmak
    Alphanın artıları 4k video kaydetme daha güçlü işlemci falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama batarya 2300 onda hocam birde o var 4k video kaydetme yok mu da

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_tkmk

Ama batarya 2300 onda hocam birde o var 4k video kaydetme yok mu da

1.si batarya nın mAh'ının artması sarj süresinin artması dışında pek bir fark olmaz. Mesela note 3 3100 civarı mAh alpha 1860 mAh note 3 ile aynı gidiyor
    2.si A5 1.3 Ghz 4 çekirdek alpha 1.8+1.3 8 çekirdek gerçi o da kriter deil ama olsun yine de baya fark olur
    3.su A5 16gb zaten 9 gb fln boş veri ve güncellemeleri çıkarınca 5 gb fln kalır zaten en az 4 gb bos olmalı android de siz iyisi mi a5ten vazgeçin

• beni en cok tedirgin eden sarj kismi , hic a5 kullanan olmadigi icin yorum yapabilende dogru durust yok

• Mesaj ve arama engelleme özelliği var mı bulamadım ben :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitnaons

Mesaj ve arama engelleme özelliği var mı bulamadım ben :/

Ayarlar-arama-arama reddetme-oto. reddedilecekler listesi. Ordan eklenebilir. Mesaji bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1s2s -- 24 Ocak 2015; 20:47:25 >
  • Ya bu telefon neden tutmadi ki? Sekli gayet iyi ozellikleri de fena degil.

S5 ile ayni para ve daha kucuk.

Cidden ikilemde kaldim.

• arkadaslar ultra guc tasarrufu ozellıgı tam bır hayal kırıklıgı...
  • tyfnaln T kullanıcısına yanıt
    Neden? Telefonun belli gorevleri yapmasina izin verdigi icin mi?

Benim hayatimi kurtarmis yuzde 2 sarj ile ise yetistim ve az da olsu telefonla konusup mesaj atabildim :)

• KnghtER kullanıcısına yanıt
    ben yuzde 18 deyken ultra guc moduna aldı. eve geldım bı baktım bıtmıs. max 45 dakıka gecmıstır :)
  • Sey olabilir mi 3g baglantisi acik miydi o moda alinca kapatmiyor cunku ben kapatmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyleminds

Üretimden kalktığı için Samsung güncelleme konusunda sıkıntı çıkarır mı? Yoksa android 5.1 5.2 leri görür mü cihaz?

lollipop alacağı söyleniyor hocam cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yase1503

arkadaşlar kılıf ne tavsiye edersiniz ya da ne kullanıyorsunuz. Ben şu anda silikon duman rengi kılıf kullanıyorum yeni aldığım esnada fazla çeşit yoktu ama silikon kılıf telefonun zarafetini gölgeliyor açıkçası daha şık bir kılıf bakıyorum internette seçenekler çoğalmış ama hangisini alacağıma karar veremiyorum

valla beyler bence zarifliği bozulmasın düşüncesindeyseniz en iyisi bumber

• quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Ben siyah kullanıyorum fakat gördüğüm kadarıyla telefona yakışan en güzel renk sleek silver.

Ayarlar > Kilit Ekranı > İlave Bilgi > Adımsayar.

beyaz alphamı silver olanı ile takasladım. sleek silver gerçekten çok daha güzel duruyor. telefonun metalik bir görüntüsü daha kaliteli bir his veriyor. alacak olanlara kesinlikle silver rengi tavsiye ederim. gerçi silver rengi çok az bulunuyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsozuer

quote:

Orijinalden alıntı: yase1503

arkadaşlar kılıf ne tavsiye edersiniz ya da ne kullanıyorsunuz. Ben şu anda silikon duman rengi kılıf kullanıyorum yeni aldığım esnada fazla çeşit yoktu ama silikon kılıf telefonun zarafetini gölgeliyor açıkçası daha şık bir kılıf bakıyorum internette seçenekler çoğalmış ama hangisini alacağıma karar veremiyorum

valla beyler bence zarifliği bozulmasın düşüncesindeyseniz en iyisi bumber

metal bumper 1 hafta kadar kullandım. telefonun görüntüsüne daha fazla kalite hissi veriyor. sakıncaları bumperi sık çıkarıp takarsanız, telefonun metal kenar yüzeyini çizme olasılığı çok yüksek. ayrıca elinizden kayıp gidecek gibi oluyor. kısaca metal bumper ile çok dikkatli kullanmak gerekiyor.

• ft19 F kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam o yüzden en iyisi bumper ile ekran koruyucu camı birlikte kullanmak.
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefon değiştiren birisi değilim. Fotoğraf çekerim, arada internete girerim, oyunla işim olmaz . Beni uzun süre idare edermi? Telefonun üretiminin durdurulduğunu okudum bir kaç yerde bu ne gibi bir sorun oluşturur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac2x

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Telefon değiştiren birisi değilim. Fotoğraf çekerim, arada internete girerim, oyunla işim olmaz . Beni uzun süre idare edermi? Telefonun üretiminin durdurulduğunu okudum bir kaç yerde bu ne gibi bir sorun oluşturur?

Üretimin durdurulması sorun olmaz hocam zaten android lollipop alacağıda açıklandı ve sizi uzun süre idare eder

• Telefonumunu 4 gün önce tam şarj ettim şimdi bakıyorum hala %32 şarjı var, batarya tam anlamıyla açıldı ve ilk zamanlara göre çok çok daha uzun gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.