Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony bize iki haftaya bir güncelleme gönderir abicim hiç kafanı yorma sen
    şükür tekefonumuz üretimden kalkmadı hepiniz atladığınıza göre belli ki yaranızı deşmişim neyse gençler ya size de gelir heralde bi güncelleme falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdelik

D]

ergen. bizahmet profilime bakarsan yaşımı görürsün. senin baban yaşındayım. bu kadar densizliğede pes diyorum. telefoncu olup olmadığını merak ediyorsan özelden adresimi vereyimde ankara necatibey caddesine gel. sana biraz bişeyler öğreteyim. tabi öğrenecek kadar kapasiten varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 11 Ocak 2015; 11:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Tasarımı A3 A5 A7 serisine benziyor. Bence Alpha yerini A serisine bıraktı gibi geliyor.

alpha üretimden kalktı yerini a5 e bıraktı

a3 ve a5 satışa çıktı zaten

a7 nin gelip gelmeyececeği henüz belli değil
  • Beyler gece video cekimlerindeki kalitesi nasil? Mesela lg g2 ile az ışıklı ortamlarda videoyu frame atlayarak cekiyor. Bu telefonun gece videosunda odaklanma ve frame atlama sorunu yoksa kesin almayi planliyorum. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir telefonun uretimden kalkmasi beni neden ilgilendirsin anlamiyorum. bu geyik başka yerlerde de dönüyor inanın insanları artık anlamak mümkün değil. ya hu ben telefonu zaten almışım üretimden kalktıysa bana ne zarari var. kimseyi arayamayacak mıyım. internete giremeyecek miyim. telefon aynı telefon. şimdi diyelim ki s3 kullaniciyim bilmiyorum ama uretimden kalkmis olmasi lazim ne yapayım telefonu yakayim mi. gelelim guncelleme konusuna. alphaya mumkunse gelmesin arkadaş guncelleme filan gayet guzel çalısiyor niye guncelleme isteyeyim ki. bu guncelleme fetişliği nedir millette anlamıyorum. neyse daha evvel de yazmıştım. telefon çıktığında aldım hatta swiev kılıf bile geldi hediye olarak. ben telefondan gayet memnunum. takilma virt zirt yok. hiz var. oyun oynamam eger oynasam muhtemelen altindan kalkar. şarj oyun oynamadan internet telefon görüşmesi derken 24 saat gidiyor bende. biz de iphone 5s de var bir gun gitmiyor şarjı ona kimse bir şey demez buna laf atarlar. kardeşim paran yoksa alma ya hu bu telefonu bu telefon biraz zengin işi işte git fakir telefonu al .

• quote:

Orijinalden alıntı: huzeyran

bir telefonun uretimden kalkmasi beni neden ilgilendirsin anlamiyorum. bu geyik başka yerlerde de dönüyor inanın insanları artık anlamak mümkün değil. ya hu ben telefonu zaten almışım üretimden kalktıysa bana ne zarari var. kimseyi arayamayacak mıyım. internete giremeyecek miyim. telefon aynı telefon. şimdi diyelim ki s3 kullaniciyim bilmiyorum ama uretimden kalkmis olmasi lazim ne yapayım telefonu yakayim mi. gelelim guncelleme konusuna. alphaya mumkunse gelmesin arkadaş guncelleme filan gayet guzel çalısiyor niye guncelleme isteyeyim ki. bu guncelleme fetişliği nedir millette anlamıyorum. neyse daha evvel de yazmıştım. telefon çıktığında aldım hatta swiev kılıf bile geldi hediye olarak. ben telefondan gayet memnunum. takilma virt zirt yok. hiz var. oyun oynamam eger oynasam muhtemelen altindan kalkar. şarj oyun oynamadan internet telefon görüşmesi derken 24 saat gidiyor bende. biz de iphone 5s de var bir gun gitmiyor şarjı ona kimse bir şey demez buna laf atarlar. kardeşim paran yoksa alma ya hu bu telefonu bu telefon biraz zengin işi işte git fakir telefonu al .

Bu konu cok cansiz yahic hareketlilik yok. Galaxy alpha tam istedigim gibi bir telefon. Size bir sorum olacak. Cevaplarsaniz cok memnun olurum.
    Ben surekli 3g acik nette gezerim mesajlasirim 20-30 dk sesli arama yaparim. Bu telefonun sarji bana bir gunu cikartir mi
    Siz de benim kullanim seklime baya yakin kullaniyorsunuz. Ben s4 mini ile max üç buçuk saat ekran suresi aliyorum.
    Suz ne kadar ekran suresi aliyorsunuz tam sarjda acaba ?

• MiwHawk M kullanıcısına yanıt
    çıkartır meraklanma bir iki ayar yaptin mi rahat cikartir.

• Alphanin uretimi durdurdular ama bence zaten metal kasaya gecis icin ara modeldi
    Tabi beklentilerinin cok uzerinde ilgi gorse bu model serisi uzerinden giderlerdi belki ama ben basta beri seri yaratmak icin cikardiklarini dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiwHawk

quote:

bir telefonun uretimden kalkmasi beni neden ilgilendirsin anlamiyorum. bu geyik başka yerlerde de dönüyor inanın insanları artık anlamak mümkün değil. ya hu ben telefonu zaten almışım üretimden kalktıysa bana ne zarari var. kimseyi arayamayacak mıyım. internete giremeyecek miyim. telefon aynı telefon. şimdi diyelim ki s3 kullaniciyim bilmiyorum ama uretimden kalkmis olmasi lazim ne yapayım telefonu yakayim mi. gelelim guncelleme konusuna. alphaya mumkunse gelmesin arkadaş guncelleme filan gayet guzel çalısiyor niye guncelleme isteyeyim ki. bu guncelleme fetişliği nedir millette anlamıyorum. neyse daha evvel de yazmıştım. telefon çıktığında aldım hatta swiev kılıf bile geldi hediye olarak. ben telefondan gayet memnunum. takilma virt zirt yok. hiz var. oyun oynamam eger oynasam muhtemelen altindan kalkar. şarj oyun oynamadan internet telefon görüşmesi derken 24 saat gidiyor bende. biz de iphone 5s de var bir gun gitmiyor şarjı ona kimse bir şey demez buna laf atarlar. kardeşim paran yoksa alma ya hu bu telefonu bu telefon biraz zengin işi işte git fakir telefonu al .

Bu konu cok cansiz yahic hareketlilik yok. Galaxy alpha tam istedigim gibi bir telefon. Size bir sorum olacak. Cevaplarsaniz cok memnun olurum.
    Ben surekli 3g acik nette gezerim mesajlasirim 20-30 dk sesli arama yaparim. Bu telefonun sarji bana bir gunu cikartir mi
    Siz de benim kullanim seklime baya yakin kullaniyorsunuz. Ben s4 mini ile max üç buçuk saat ekran suresi aliyorum.

An itibariyle %63 Şarjım var ;
    Ekran Sürem 1saat 30 dakika,
    26 dakika konuşma sürem var
    25 dakika internet sürem var
    16 dakika facebook sürem
    tüm bunlar 1 gün 10 saat 4 dakikada yapılmış daha da %63 şarj kalmış telefonda, hesaplamanı kendin yap

• Ben genelde 5 saat ekran süresi alıyorum
    Telefonun tek eksiği kullanmazken sarjinin çok gitmesi(çok dediğim 2 günde %10-15 civarı)

• Cevap verdiginiz icin tesekkur ediyorum.
    Bu telefon hakettiği yerde degil su anda.
    On numara bes yildiz telefon en yakin zamanda almayi düşünüyorum. Uretimden kalkcakmis. Peh ben telefonun ozelliklerine bakarim. Guncelleme de vermesin isterse rom gelistiricileri var. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

quote:

Orijinalden alıntı: MiwHawk

quote:

An itibariyle %63 Şarjım var ;
    Ekran Sürem 1saat 30 dakika,
    26 dakika konuşma sürem var
    25 dakika internet sürem var
    16 dakika facebook sürem
    tüm bunlar 1 gün 10 saat 4 dakikada yapılmış daha da %63 şarj kalmış telefonda, hesaplamanı kendin yap

3 saati rahat cikarir. Gene de bu pile gore iyi sayilr :)

• An itibariyle şarj ve ekran akşamdan vericem değerleri

• merhaba arkadaşlar, patronumda bu telefondan var da ama hotmail hesabı tanımlayamıyoruz authentication failed hatası veriyor başına böyle bir şey gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 14 Ocak 2015; 13:12:33 >
  • Yarı yarıya değerler

• quote:

Orijinalden alıntı: gollory

merhaba arkadaşlar, patronumda bu telefondan var da ama hotmail hesabı tanımlayamıyoruz authentication failed hatası veriyor başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Hocam abimde sanırsam hotmail hesabını kullanıyor hiç böyle bir hatayla karşılaşmadık

• Arkadaşlar galaxy alpha için 5.0.2 lollipop güncelemesi test görüntüsü, sammobile twitter da yayınlandı

https://twitter.com/SamMobiles/status/554934689547702272/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefonu almaya karar verdim gibi. Cihazı vodafone dan alacağım. Hangi rengini neden tavsiye edersiniz? Vodafone dan alan arkadaşlar tüm renkler var mı? Ben mavi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanyildiz00

Beyler bu telefonu almaya karar verdim gibi. Cihazı vodafone dan alacağım. Hangi rengini neden tavsiye edersiniz? Vodafone dan alan arkadaşlar tüm renkler var mı? Ben mavi düşünüyorum.

Hocam beyaz tavsiye etmem beyaz çok kirleniyor, gold iae bayanlara hitap ediyor bence

• Ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.