Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ekranın hd olması en büyük artısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littleblackbutterfly

Bekliyorum fotolari :) g3 ü eledim. %51 alpha %49 s5. Youtube tan karşılaştırma videosu izlemekten bıktım. :) S5 daha büyük ekran alpha şık tasarım. Hatta birara aklım note 3 e kaymadi değil. Az zamanim kaldı seçim yapmam lazım.

S5
    -lar:yazılım sorunları,plastik,antutuda alphanın arkasında,alphadan eski,şarj olma süresi alphadan fazla
    +lar:galiba kamera alphadan iyiymiş,ekran daha ii,s serisi,üretim devam ediyor
    Alpha
    -ler:üretim bitti,ekran hd(pek sorun değil aslında)
    +lar:çok hafif,çok şık,çok yeni,performans kralı,şarj yaklaşık 45-50 dakkada tamam,hiç ısınmıyor,çoğu teknoloji uzmanına göre s5ten ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaysadun -- 2 Ocak 2015; 22:56:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 kullanicisiyim, genelde amiral gemi telefonlar buyuk ekranli telefonlar dikkatimi çeker. Samsungdanda hic haz etmem ve kesinlikle bu marka altinda bir urun almam derim. Ancak dün markette gri renge benzer Alpha modelini gordum resmen vuruldum telefona. Arayuzunde ufak takilmalar vardi ancak klasik touchwiz gercegi yapacak bir şey yok. Samsung un bu telefonu uretimden cekecek olmasi cok uzdu beni. Pili daha gelistirilmis kasasi ayni kalmis bir Alpha 2 ye asla hayir demezdim. Belkide uretimden kalkti diye ileride ucuza bir Alpha kapatip whatsapp filan kullaniriz belli mi olur :) kisacasi mesajimiz bulunsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdelik A kullanıcısına yanıt
    Telefonun ne açıdan bir işe yaramadığını açıklar mısın

gerçi yürümüyor ve konuşmuyor haklısın da samsungu sevmiyorsan abartma bari çöp filan
  • deli misali adam kuyuya bir taş atıyor, 40 akıllı çıkaramıyor. çamur at izi kalsın. mantıklı hiç bir açıklaması yok. konuyu karıştırıp, çamur atıp kaçıyor. kendi mesajlarına bir bakarnısın, z2 kullanıyor, bi sürü sorundan bahsediyor, gelip burada alpha ya pislik atıyor.
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    boş ver kal e alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 4 Ocak 2015; 21:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Telefonun ne açıdan bir işe yaramadığını açıklar mısın

gerçi yürümüyor ve konuşmuyor haklısın da samsungu sevmiyorsan abartma bari çöp filan

Hocam bu tarz trollerin mesajlarını alıntılamayın ne olur, onların da istedikleri bu zaten.
  • Akdelik kardes biz bu en iyisidir d3miyoruz zaten kişisel olarak samsung S5 Note4 ve İphone6 arasından biz bunu tercih ettik ve memnunuz diyoruz. Çok merak ediyorum sen hangi model marka telefon kullanıyorsun bana telefonunu söyle bi kiyaslayalim bakalımç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns_cbn -- 8 Ocak 2015; 14:19:00 >
  • Note 3 kullanıcısı olarak Alpha modelinin kasasını beğendim. Ele oturuşu ve kalite hissi diğer samsunglardan farklı olmuş bence.
    Pil süresi ve teknik özellik bakımından bir şey diyemem ama..
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    mnatıklı açıklama yok mu gidin araştırın samsung alpha serisini üretmekten vazgeçti. samsung kendi telefonundan vazgeçti siz vazgeçmediniz. niye vazgeçti çünkü çöp ben sadece uyarıda bulunuyorum kardeşlerim. bu telefon bundan sonra en fazla bir güncelleme alır. aklınız varsa bi an önce elden çıkarın. iyiliğinizi düşünüyom bak

• KnghtER kullanıcısına yanıt
    çöp falan değil hocam bakma onlara 10 numara cihaz:)

• akdelik A kullanıcısına yanıt
    siz hangi telefonu kullanıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Hocam sony xperia z2 kullanıyor sanırım arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: akdelik

mnatıklı açıklama yok mu gidin araştırın samsung alpha serisini üretmekten vazgeçti. samsung kendi telefonundan vazgeçti siz vazgeçmediniz. niye vazgeçti çünkü çöp ben sadece uyarıda bulunuyorum kardeşlerim. bu telefon bundan sonra en fazla bir güncelleme alır. aklınız varsa bi an önce elden çıkarın. iyiliğinizi düşünüyom bak

de get işine. kendi telefonunun sorunlarıyla ilgilen. bizim sorunumuz yok. gayet memnunuz. bu yazılarını yaşının küçüklüğüne veriyorum. ben 10 yıldır telefon ve aksesuarı satıyorum. neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum merak etme. piyasası nedir, parçası bulunurmu ve ucuzmu, aksesuarı bolmu. kısaca tereciye tere satma.

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: serkanss

Hocam sony xperia z2 kullanıyor sanırım arkadaş

z2 biraz kibar,biraz estetik olsa hak vereceğimde...Üzerine bir model çıkmış,üstelik her 6 ayda bir üzerine yeni model gelecek.Burada bize üretimden kaldırıldı çöp vs. demesi ilginç olmuş..
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    G2 de ekranınızda sarı leke sorunu oluştu mu ?
  • Tasarımı A3 A5 A7 serisine benziyor. Bence Alpha yerini A serisine bıraktı gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

G2 de ekranınızda sarı leke sorunu oluştu mu ?

Telefonumu ilk ay aldim yani forumda "sözde" en sorunlu seri olarak adlandiriliyor yani 1.5 sene oldu. Sari leke sorununa rastlamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdelik

Lüzumlu bi şey olsa adamlar üretimden kaldırmazdı. Siz kendinizi tatmin edin daha burda bundan sonra bi güncelleme alsanız dahi şükredin

Sony nin 6 ayda bir telefon stratejisi uzerine telefonunu alir almaz çöp olmasi nasil bi duygu? amiral gemi diye satin alip 1 senede 2 amiral gemi cikinca telefonunun "çöp" olmasi zor olsa gerek insanı şey gibi hissettirir.. neyse söylemeyim anladın sen.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sarı leke olmaması sevindirici.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.