Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: littleblackbutterfly

Telefonla çekmiş olduğunuz fotolardan örnek koyar misiniz kullanan arkadaşlar. Hem ön kamera hem arka kamera mümkünse. S5 ya da g3 ile arasında kaldim hala karar veremiyorum. Bigun s5 diyorum akşam alpha diyorum ertesi gün g3 diyorum :s karar verip almak istiyorum artik. En önemli kriterim kamera diyebilirim.

S5 in kamerası alphadan bir tık ileride sonuçta m.pixel farkı var z3 compact hakkında hiç bir bilgim yok ilgi alanimin dışında kalıyor. Eski bir Sony magdurlarindanim da :) o yüzden z3 compact hakkında bilgim olmadan yorum yapmak istemiyorum.
  • Selamlar

Phonearena incelemesinde telefon görüşmesi performansı hakkında iyi şeyler yazmıyor. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi,ses ahizeden yeterince yüksek geliyor mu ?(onlar sesin robotik olduğunu yazmış) Benim bir önceki cihazım S2 ile ilgili en önemli şikayetlerimden biri buydu,ahizeden gelen ses zayıftı.(lütfen mukayeseyi diğer samsung cihazlarla yapmayınız ki samsung bu konuda bence kotu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Z3 compactmı alphamı? İkisinin aradında kaldım. Z3 cyi çok övüyorlar ve hiti çok fazla. Ama bence Alpha güzel görünüyor fakat videolarda s5 mini ile çok benzediğini gördüm ayırt etmek zor gibi. Hızı iyimive kamerası iyimi bunlarda çok önemli bence. Batarya 1 günü çıkarsın yeter

Bende alpha ve z3c ye bakıyorum ama bence z3c nin goruntusu çok sıradan.Alpha kesinlikle sıradışı. Birde ben genel olarak sony nin kamerasını beğenmiyorum.

• Bugün alphayı inceledim. Telefon çok çok hafif kağıt gibi şaşırdım yani. s5 i elime aldıktan sonra alphaya baktım hem çok hafif hemde ekranı renkleri daha güzrl geldi bana. Kamerasıda gayet iyiydi. Açıkçası s5 alıcağıma bunu alırım daha iyi. S5 miniye benziyor ama çok daha ince. Gerçi brn z3 compact ile arasında kaldım.Pil süresi beni z3 cye yönlrndiriyo kararsızım

• quote:

Z3 compactmı alphamı? İkisinin aradında kaldım. Z3 cyi çok övüyorlar ve hiti çok fazla. Ama bence Alpha güzel görünüyor fakat videolarda s5 mini ile çok benzediğini gördüm ayırt etmek zor gibi. Hızı iyimive kamerası iyimi bunlarda çok önemli bence. Batarya 1 günü çıkarsın yeter

alpha z3c den ve s5 den tasarım olarak çok daha iyi. çok zarif ve şık bir telefon. tasarımı farklı bir cihaz. kamera performansı hakkında fazla bilgim yok. sony z serisinin tasarımı neredeyse tamamen aynı, çok ufak farklılıklar var. sony lerin bence en büyük dezavantajı bataryasının gömülü olması, arka kapağın çıkarılamıyor olması. ayrıca yandaki giriş kapakları zamanla deforme oluyor veya kopuyor. bataryası ve yedek parçaları çok pahalı ve yetkili servis haricinde bulmak nerdeyse imkansız gibi. nereden biliyorsunuz derseniz, kendim cep telefonu aksesuarı işiyle uğraşıyorum.
    alphanın hızı çok iyi, 2 aya yakın zamandır kullanıyorum, hiç takılma yaşamadım. antutu testinden 50bin puan üzeri alıyor ve listenin en üstünde. şarjı benim gibi satandart bir kullanıcı için sürekli açık en az 2 günü çıkarır. bana 3-4 gün arası gidiyor. 5 günü bile gördüm. resimleri daha önceki sayfalardan birinde eklemiştim. tabi telefon sürekli elinden düşmeyen, ''delinin şeyiyle oynadığı gibi oynayan'' tabiriyle birisi için 1 günü anca çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 27 Aralık 2014; 21:38:59 >

• Bu telefonun altın renkli olanı dün teknosada biraz kullandım gerçekten vuruldum telefona özellikle tasarımı harikaymış bu arada samsung sevmem ama buna bayıldım
  • Arkadaşlar ben alacağım ürünler konusunda çok kıl birisiyimdir kolay kolay da beğenmem, bu telefon gerçekten muhteşem akılnda tereddüt olan varsa sakın korkmasın derhal alsın tasarımı muhteşem özellikle gold rengi ayrı bir güzel
    Ses konusunda yanınızda bulunan birisi ne konuştuğunuzu rahatlıkla dinler çok berrak, anlaşılır bir ses akışı var telefonun o incelemelerde yazanlar halt etmiş, en ufak bir sıkıntı olsa fark ederdim, piyasa da ki en iyi telefon diyebilirim, 5s hastası birisi olarak bunun tipini görünce vuruldum 5s halt etsin :) o derece yani internete girdim 2 saat telefonla konuştum, 2 gündür hala %30 civarı şarjım var s2 kullanıcısı birisi olarak bu sefer olmuş diyorum, lg gibi bir markaya bence yönelmeyin hele ki g3'e g2 olsa ne ala ama g3 çok sorunlu diyorlar araştırın
  • littleblackbutterfly kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf yukleyecegim de uygulamanın android sürümü üzerinden foto yükleniyor mu? Yada ben yukleyemiyorum

• Bekliyorum fotolari :) g3 ü eledim. %51 alpha %49 s5. Youtube tan karşılaştırma videosu izlemekten bıktım. :) S5 daha büyük ekran alpha şık tasarım. Hatta birara aklım note 3 e kaymadi değil. Az zamanim kaldı seçim yapmam lazım.
  • Tek rakibi thy biraz klasik oldu ama yinede öyle
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★

• quote:

Bugün alphayı inceledim. Telefon çok çok hafif kağıt gibi şaşırdım yani. s5 i elime aldıktan sonra alphaya baktım hem çok hafif hemde ekranı renkleri daha güzrl geldi bana. Kamerasıda gayet iyiydi. Açıkçası s5 alıcağıma bunu alırım daha iyi. S5 miniye benziyor ama çok daha ince. Gerçi brn z3 compact ile arasında kaldım.Pil süresi beni z3 cye yönlrndiriyo kararsızım

Alpha güzel bir cihaz fakat eğer yoğun bir kullanım senaryosu yaparsanız bu telefon gitmez batarya düşük kalır bu yönde Z3 compact ise tamamen bataryaya oynuyor ben 12-13 saat ekran süresi alanları gördüm. Su geçirmeme özelliğide çabası birde klavyede optimizasyon sorunları varmış z3compactın.

Alphayı en sevdiğim şey cebine koyduğun zaman hissetmiyon telefon olduğunu bazen cebinden bir şey alıcakken falan yanlışlıkla elinden atma olabilir bir arkadaş böyle bir olay gelmiş başına. Alpha zaten donanım olarakda çok iyi diyebiliriz kaldıki Exynoss bir yongasetini kullanıyor. Eğer hafif,tasarım,kalite tarzı bir telefon istiyorsanız Alphayı alın.

• Piyasada farklı alphalar varmış sanırım. n11 de bazı satıcılar işlemci 4 çekirdekli bazıları 8 çekirdekli alpha satıyormuş. açıkçası biraz tedirgin oldum. birde imitasyonlarıda var. n11 de uyguna geliyor ama distribütör garantili değil. samsung garantili olanlar 1800 tl civarı satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: carvantes_

Replica olanların fiyatları 300 - 350 tl den başlıyor
    http://www.hdc-mobile.com/index.php?route=product/product&product_id=75////

http://m.youtube.com/watch?v=yEqYOdtecGM

replika olanlardan başka birde 4 çerkirdek olanlarıda varmış. piyasada 8 çekirdek ve 4 çekirdekli 2 ayrı ürün var sanırım

http://www.n11.com/samsung-galaxy-alpha-g850f-32gb-cep-telefonu-P34738164

n11 de daha ucuz ithalatçılarınki 4 çekirdek sanırım.

• merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır alpha kullanıyorum daha önce neredeyse her markadan tel kullandım en son iphone 6 vardı note 3 vardı note 3 le takas yaptım. bazı deneyimlerimden bahsedeyim
    1 tasarım : şu an piyasadaki en iyi tasarıma sahip telefonlardan biri özellikle boyutları harika telefon budur
    2 performans : akıllı telefon kullanmasını biliyorsan ne takılma yaşarsın ne bir sıkıntı işlemci ram harika
    3 kamera : ortalama bir performansı var çektiğim hiç bir fotoğrafa kötü demedim daha fazlası gereksiz gibi video da da sıkıntı yok
    4 özellik : parmak izi apple ın yanından geçemez kalp sensörü çok önemli değil
    5 pil : bende alırken korktum ama note 3 ve iphone 6 dan iyi adamlar yapmış 20 nm işlemcimi yazılım mı bilmem ama ben deli gibi kullanıyorun günü çıkarıyor

galaxy alpha alınası bir telefon en önemli artıları tasarımı, boyutu, pili çıkarılır olması, ana menü tuşu olması, performansı bütcesi olan alabilir

• Galaxy A3 ve A5 tasarım olarak alphaya çok benziyor ama fiyatları daha uygun küçük ekran için 1000 tlye A3 güzel bir alternatif olacak A5 ekranı yüzünden daha alınası bir telefon.

• quote:

Galaxy A3 ve A5 tasarım olarak alphaya çok benziyor ama fiyatları daha uygun küçük ekran için 1000 tlye A3 güzel bir alternatif olacak A5 ekranı yüzünden daha alınası bir telefon.

Hocam bence a5in Beyazı iğrenç olmuş a3 ise idare eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 1 Ocak 2015; 18:43:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carvantes_

Tek rakibi thy biraz klasik oldu ama yinede öyle
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★

Ekran cozunurlugunun ve ekranin kucuk olmasi bu telefon icin antutuda avantaj onun sayesinde 50 k alabiliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Galaxy A3 ve A5 tasarım olarak alphaya çok benziyor ama fiyatları daha uygun küçük ekran için 1000 tlye A3 güzel bir alternatif olacak A5 ekranı yüzünden daha alınası bir telefon.

Hocam bence a5in Beyazı iğrenç olmuş a3 ise idare eder

şimdi baktımda A3 te 1 gb ram varmış. bu kötü oldu. A5 2 gb ram özellikleri iyi 5" telefonlara iyi bir alternatif olur. piyasaya 1500 tlden girmiş ama paralelde 1200 tlye kadar alınabilir yakın zamanda
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.