Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi bendeki siyah ve alüminyum çerçevede gayet şık duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, telefonla ilgili pek bir paylaşım yok. Özellikle kamera performansından memnun musunuz onu merak ediyorum. LG g3 yada galaxy s5 ile arasında kaldım. Bugün incelemeye gittim alpha tasarım olarak harika geldi iyice kafam karıştı. S5 i Eledim. G3 3gb ram ve 32 gb Hafıza ve biraz daha büyük ekranı ile aklımı çeliyor, alpha daha güncel bir cihaz olduğu için ve tasarımı ile kafamı karıştırdı. En önemli kullanım amacı kamera hem arka hem ön kamera performansı iyi olsun istiyorum. Oğlumun foto ve videolarını aylık olarak arşiv yapıyorum çünkü. Bir de kullanma amacım sosyal medya ve internet forumlar. Oyun olarak two dots hayday oynarım grafikli oyun filan oynamam. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Note 4 de ve galaxy alpha'da gorilla glass 4 varmis. kaynak: gsmarena
  • Geçen hafta Gold rengi Alpha aldım ve bir haftadır kullanıyorum. Bazı arkadaşlar goldun bayanlara hitap ettiğini söylemişler. Gold deyince altın rengi sapsarı sırıtan bir gold değil.. Bence çok hoş ve karizmatik bir renk..
    Daha önce 2 nesil iphone kullandım, sonrasında lumia 925 kullandım. İlk defa android kullanıyorum. İşletim sistemi arayüzünde ufak takılmalar mevcut. Şu an s5 kullanan ve öncesinde de Samsung' un hemen hemen tüm modellerini kullanan bir arkadaşım bu cihazlarda takılmaların olduğundan bahsetmişti.
    Win işletim sistemli 1.2 dual core lumia925 cihazım mesela hiç takılmadan çalışıyordu. Bu durum, donanımdan ziyade, işletim sisteminin cihazı kasmasıyla alakalı.
    Telefonun pilini yeterli bulmayan ve fiyatını galaxy note3-4 galaxy s4-5 gibi cihazlarla kıyaslayan arkadaşlar var. Bu kıyaslama, otomobille otobüsü kıyaslamak gibi bir şey.. Ben zaten galaxy s5 note4 gibi cihazları büyük olduğu için asla tercih etmem.
    Cebimde kocaman bir tabletimsi telefon taşımak bana ters geliyor. 4.7 ekran bir telefon için bence son derece ideal ve yeterli. Telefonu elinden düşürmeyen nomofobikler için pil, 2500mah ta olsa yine ceplerinde şarj aletiyle veya şarj bataryalarıyla dolaşacaklar zaten..
    Bence Alpha' nın pil süresi normal bir kullanıcı için yeterli. Bu telefonun özelliği, ince, hafif, kibar olması.. Bu durumla doğru orantılı olarak da pili de ince ve hafif. Uzun pil süresi olmazsa olmaz diyenler, kalın ve büyük telefonlarla devam etmek zorunda..

Netice olarak, Galaxy Alpha; İnce, hafif, first class materyallerden oluşan malzeme kalitesiyle şık ve son derece hoş bir dokunma ve kullanma hissi veren, 8 çekirdekli işlemcisi ve 2gb ramiyle güçlü de bir donanıma sahip , günümüz ihtiyaçlarını karşılayan zarif bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 13 Aralık 2014; 16:47:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: littleblackbutterfly

Merhaba arkadaşlar, telefonla ilgili pek bir paylaşım yok. Özellikle kamera performansından memnun musunuz onu merak ediyorum. LG g3 yada galaxy s5 ile arasında kaldım. Bugün incelemeye gittim alpha tasarım olarak harika geldi iyice kafam karıştı. S5 i Eledim. G3 3gb ram ve 32 gb Hafıza ve biraz daha büyük ekranı ile aklımı çeliyor, alpha daha güncel bir cihaz olduğu için ve tasarımı ile kafamı karıştırdı. En önemli kullanım amacı kamera hem arka hem ön kamera performansı iyi olsun istiyorum. Oğlumun foto ve videolarını aylık olarak arşiv yapıyorum çünkü. Bir de kullanma amacım sosyal medya ve internet forumlar. Oyun olarak two dots hayday oynarım grafikli oyun filan oynamam. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

G3 alın

• merhaba arkadaşlar bende 1 haftadır cihazı kullanıyorum alacak arkadaşlara yardımcı olması amacıyla birşeyler paylaşmak istedim ben s4 note3 iphone 6 kullanmış biriyim hatta androidden sonra iphone tecrübem hapis hayatı gibiydi tabi bu benim düşüncelerim öncelikle cihazın 1. alınma sebebi kesinlikle tasarım ve boyutu bu konuda negatif yorumlar yanlış bence genel olarak telefon kasıyor diyenler telefonun işletim sisteminin detaylarını araştırmalılar. iphone 6 gibi akıcı bir telefon kullanmadığınız programları silmenizi ana ekranı doldurmamanızı tavsiye ederim. iphone 6 ile arasındaki en büyük fark tasarım olarak aynı ekran olmasına rağmen daha küçük boyut onun dışında fark yok yazılım olarak android = özgürlük ios = stabilite şimdi buradan ios android fanlarına diyorum bir güzel gitmeden bir güzel gelmez ios stabilite için özgürlükten vazgeçmiş android özgürlük için stabiliteden bence bu tartışma saçma herkes kendini nerede mutlu hissediyorsa orada olmalı alpha şuanda samsung cephesinde en alınası cihaz bence tereddüt edilmeden alınabilir ama parmak izi iphone gibi değil

• Everest S3 den sonra bu cihaz hacı Murat'tan Ferrari'ye geçmek gibi birşey oldu benim için Allahım bu ne şıklık bu ne Zerafet... beni en çok korkutan toucwiz ara yüzü ve piliydi. Ama ne arayüzü S3 gibi bariz takılmalar yapıyor ne de pili yarıda bırakıyor. Herseyden önce cihazın gerçekten güzel ötesi bir tasarımı var. Stabilitesi çok iyi. Samsung yeni sürüm cihazlariyla arayüz sorununu neredeyse aşmış. Hiç bir işe yaramayan güç tasarruf modu bu cihazda gerçekten çok iyi çalışıyor, güç tasarruf modunu kullanmanın tabiki dezavantajları da yok değil ama en bariz fedakarlık yaptığınız yer ekran aydınlatması oluyor. Ultra güç tasarruf modunda what'sApp'ı kullanabilmek güzel. 1860mAh yetmez diyordum ama birçok cihazda daha iyi yetmiyormuş meğer. Ben bu cihazı aldiktan sonra her oyunu kaldırabildigi icin maalesef bu gunlerde çok fazla oyuna bulaştığı için günde 2 kere sarj etmeye başladım benim için en önemli şey paketim üzerinden hiç wifiye mobil veriye bulaşmadan görüntülü konuşma yapabilmek o da zaten neredeyse bir tek samsungda var. Yine olmazsa olmazlardan birisi kamera ve performansı... çok güzel modları koymuş samsung,mesela videolarda ve fotoğrafda çift kamera özelliği cezbedici. Detaylar iyi. Selfie için ise yüz güzelliği modu var. Bariz bir şekilde yuzunuzdeki iz ve lekeleri temizleyip size paylaşmanız için cillop gibi bir ozcekim fotoğrafı sunuyor şimdilik bu kadar sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Ha bu arada antutu testlerini de altüst ediyor alpha. Tek rakibi abisi not4 o da tabiri caizse alpha yı kıl payı geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yns_cbn

Everest S3 den sonra bu cihaz hacı Murat'tan Ferrari'ye geçmek gibi birşey oldu benim için Allahım bu ne şıklık bu ne Zerafet... beni en çok korkutan toucwiz ara yüzü ve piliydi. Ama ne arayüzü S3 gibi bariz takılmalar yapıyor ne de pili yarıda bırakıyor. Herseyden önce cihazın gerçekten güzel ötesi bir tasarımı var. Stabilitesi çok iyi. Samsung yeni sürüm cihazlariyla arayüz sorununu neredeyse aşmış. Hiç bir işe yaramayan güç tasarruf modu bu cihazda gerçekten çok iyi çalışıyor, güç tasarruf modunu kullanmanın tabiki dezavantajları da yok değil ama en bariz fedakarlık yaptığınız yer ekran aydınlatması oluyor. Ultra güç tasarruf modunda what'sApp'ı kullanabilmek güzel. 1860mAh yetmez diyordum ama birçok cihazda daha iyi yetmiyormuş meğer. Ben bu cihazı aldiktan sonra her oyunu kaldırabildigi icin maalesef bu gunlerde çok fazla oyuna bulaştığı için günde 2 kere sarj etmeye başladım benim için en önemli şey paketim üzerinden hiç wifiye mobil veriye bulaşmadan görüntülü konuşma yapabilmek o da zaten neredeyse bir tek samsungda var. Yine olmazsa olmazlardan birisi kamera ve performansı... çok güzel modları koymuş samsung,mesela videolarda ve fotoğrafda çift kamera özelliği cezbedici. Detaylar iyi. Selfie için ise yüz güzelliği modu var. Bariz bir şekilde yuzunuzdeki iz ve lekeleri temizleyip size paylaşmanız için cillop gibi bir ozcekim fotoğrafı sunuyor şimdilik bu kadar sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Ha bu arada antutu testlerini de altüst ediyor alpha. Tek rakibi abisi not4 o da tabiri caizse alpha yı kıl payı geçiyor

Ultra tasarruf ne zaman kendine geldi

• Ultra tadarruf ne zaman kendine geldi

• Bu telefon resmen tasarım harikası, android 5 gelecekmi acaba bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Bu telefon resmen tasarım harikası, android 5 gelecekmi acaba bilgisi olan varmı

Samsungun Premium Bir Modeli olduğundan muhtemelen gelecektir hocam

• 1 aydir kullaniyorum en buyuk sorunu sarjin oyun oynadigim zamamn cabuk bitmesi. Onun disinda guzel telefon

• merhaba iphone 5s im var onu verip alpha almaya değermi sizce ne gibi artı eksisi olur
  • suat6161 S kullanıcısına yanıt
    parmak izi dışında hiçbir sıkıntı eksiklik yaşamazsın
    @suat6161
  • Beyaz Alpha'sından memnun olmayan bir pm atabilir görüşebiliriz..
  • bende iphone 5s i verip alpha beyaz aldım
  • beyler bunda 64 bit destegi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler bunda 64 bit destegi var mı ?

maalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat6161

bende iphone 5s i verip alpha beyaz aldım

Hayırlı olsun hocam 5S ile karşılaştırmısınız + ve - yönlerini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şık telefon

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.