Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alpha alacaktım , son anda vazgeçtim Note 4 aldım Alpha'nın şıklığı , karizması efsane Kardeş'e selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

Alpha alacaktım , son anda vazgeçtim Note 4 aldım Alpha'nın şıklığı , karizması efsane Kardeş'e selamlar

Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • İphone6 ile alpha arasında kaldıktan sonra i6 aldım. Ilk iOS deneyimim ve hiç memnun değilim, hani kolaydı arkadaş bu iOS. Çok komik ama gelen aramayı meşgule alma yok, son çağrılardan hızlı SMS yok, aramada fav nasıl yapılıyor vs. Mesaj yazmak çok daha zor, akıllı öneriler samsungda çok daha iyi vs. Daha da bir Sürü şey yazarım.
    Ezcümle i6 yı eşime verip alpha almayı planlıyorum. İphoneların en iyi yaptığı şey selfie. Alphanın selfiesi nasıl. Kullananlar bilgi verebilirimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: suat6161

bende iphone 5s i verip alpha beyaz aldım

Hayırlı olsun hocam 5S ile karşılaştırmısınız + ve - yönlerini

artı yönleri ekranı birazdaha büyük ve internette girmek daha iyi oluyo daha ince ve net performansı daha iyi kamerası bir tık daha iyi diyebilirim daha ince bir tlf şık duruyo eksi yönleri parmak izi okuyucusu iphone 5s kadar verimli değil donma takılma yaşamadım şimdiye kadar. ekran kalitesi iphone 5s biraz daha iyi gibi geldi bana
  • Bu telefonu cok arastirdim. S4 mini kullabicisiyim. Bu kadar guzel telefonun bu forumda hakettigi yer bu degil. Daha etkin olmaliydi. Bana gore ekrani iphone 5s ten de iyi. Cok guzel bir telefon.
    Seneye samsung bu telefonun daha gelismis bir versyonunu cikarmasini bekleyecegim. Nokia n1 deki gibi usb girisi. Cift tarafli kullanilabilen ve daha hizli aktarim yapabilen. Note 4 teki islemci ve gpu. Full hd 5" ekran. Tasarimi ayni sekilde. Ve pili daha buyuk bir tellefon cikarirsa kesin alicisi olmayi dusunuyorum.

• [simage][/simage]
     ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ gerçek harika bir telefon aldım skora şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat6161 -- 24 Aralık 2014; 13:03:26 >
  • ilerde alfa 2 çıkarıp seriyi devam ettirecek samsung büyük ihtimalle o yüzden sd kart koymamış diye düşünüyorum
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    satış politikası bence de hocam
  • N11'de 1400 civarına indi, 1000 liraya insin alacağım:d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkaysadun

Ultra tadarruf ne zaman kendine geldi

Ultra tasarruf demiyorum kardeşim güç tasarruf modu bu kez işe yarıyor diyorum. Ama bu modu kullanırsanız da Pilden tasarruf edebilmek için ilk önce ekran aydınlatması ndan feragat etmen gerekiyor. Ultra güç tasarruf modunu zaten ne demek olduğunu biliyorsundur 3310 yani. Ama bu modda what'sApp uygulamasını kullanabilmek iyi düşünülmüş bir seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

İphone6 ile alpha arasında kaldıktan sonra i6 aldım. Ilk iOS deneyimim ve hiç memnun değilim, hani kolaydı arkadaş bu iOS. Çok komik ama gelen aramayı meşgule alma yok, son çağrılardan hızlı SMS yok, aramada fav nasıl yapılıyor vs. Mesaj yazmak çok daha zor, akıllı öneriler samsungda çok daha iyi vs. Daha da bir Sürü şey yazarım.
    Ezcümle i6 yı eşime verip alpha almayı planlıyorum. İphoneların en iyi yaptığı şey selfie. Alphanın selfiesi nasıl. Kullananlar bilgi verebilirimi.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ben de S3 den sonra iphone 6 ve alpha arasında gidip geldim. Ama benim olmazsa olmaz aradığım özelliklerden biri şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapabilmek ti maalesef bu da samsung haricinde başka bir cihazda yok gibi birşey o yüzden alpha'yı tercih ettim. Selfie kamerası 10 üzerinden 10 diyemem tabiiki de bence 8. Ama yüz Güzelleştirme özelliği iyi çalışıyor bir de kamerada en beğendiğim özelliklerden biri aynı anda iki kamerayida kullanarak fotoğraf video çekebilmek. Hatta bunu videolu görüşmelerde de kullanabilmek daha bir güzel olmuş. Hocam şöyle söyleyeyim telefon genel olarak 10 üzerinden 10 değil. Ama olsa olsa on üzerinden 9 olur. Bence 10 üzerinden 10 olan tek android Note4 dür. Tabiiki büyük telefon seviyorsanız. Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns_cbn -- 24 Aralık 2014; 20:48:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yns_cbn

quote:

Orijinalden alıntı: Berkaysadun

Ultra tadarruf ne zaman kendine geldi

Ultra tasarruf demiyorum kardeşim güç tasarruf modu bu kez işe yarıyor diyorum. Ama bu modu kullanırsanız da Pilden tasarruf edebilmek için ilk önce ekran aydınlatması ndan feragat etmen gerekiyor. Ultra güç tasarruf modunu zaten ne demek olduğunu biliyorsundur 3310 yani. Ama bu modda what'sApp uygulamasını kullanabilmek iyi düşünülmüş bir seçenek.

Ne dediğinizi anladım
    Hani bir kullanıcı olarak ne zaman ultrason verim almaya bas lm aldığınızı merak ettiydim
  • neden tutmadı bu telefon ?
  • N11 den 111tl bonus ile 1034tl ye aldım bu telefonu, artık ben de aranızdayım ilk izlenimim muhteşem diyebilirim bana göre bir telefon görsellik yönünden üstün olmalı Alpha^da bu fazlasıyla var Iphone denen cep düşmanından gayet güzel şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

N11 den 111tl bonus ile 1034tl ye aldım bu telefonu, artık ben de aranızdayım ilk izlenimim muhteşem diyebilirim bana göre bir telefon görsellik yönünden üstün olmalı Alpha^da bu fazlasıyla var Iphone denen cep düşmanından gayet güzel şiddetle tavsiye ederim

İyi fiyat , nasıl 1034'e geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

N11 den 111tl bonus ile 1034tl ye aldım bu telefonu, artık ben de aranızdayım ilk izlenimim muhteşem diyebilirim bana göre bir telefon görsellik yönünden üstün olmalı Alpha^da bu fazlasıyla var Iphone denen cep düşmanından gayet güzel şiddetle tavsiye ederim

O nasıl oldu usta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1425TL SATIŞ FİYATI 222TL ÇEK VARDI 111tl de bonus %3 de hokus pokus indirimi verdi böylece aldım;
    Şarjı kafasına takanlara bir sözüm var telefonun şarjı gerçekten çok uzun gidiyor ben çok memnun kaldım kaygım vardı ama tamamen bitti artık
  • Telefonla çekmiş olduğunuz fotolardan örnek koyar misiniz kullanan arkadaşlar. Hem ön kamera hem arka kamera mümkünse. S5 ya da g3 ile arasında kaldim hala karar veremiyorum. Bigun s5 diyorum akşam alpha diyorum ertesi gün g3 diyorum :s karar verip almak istiyorum artik. En önemli kriterim kamera diyebilirim.

• Z3 compactmı alphamı? İkisinin aradında kaldım. Z3 cyi çok övüyorlar ve hiti çok fazla. Ama bence Alpha güzel görünüyor fakat videolarda s5 mini ile çok benzediğini gördüm ayırt etmek zor gibi. Hızı iyimive kamerası iyimi bunlarda çok önemli bence. Batarya 1 günü çıkarsın yeter

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.