Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafatya yakindir bu teli kullaniyorum.Daha once pil surelerini paylasmistim.
    Ozellikle clean master ve all in one toolbox ile yaptigim ufak tefek ince ayarlar sayesinde inanin telefonda herhangi bir tekleme goremedim.
    Sd karr takilmamasina pek takilmayin.Otg destegi var ve catir catir calisiyor.
    Pil suresi gayet yeterli.Gun sonunda eve geldigimde %30 a yakin sarj kaliyor ki teli yogun kullaniyorum fakat oyun oynamiyorum.
    Malzeme kalitesi ve urunun kendini gostermesi 5 yildiz alir.Goren bu nedir,cok guzelmis diyerek cok olumlu tepkiler veriyor.
    Gunes altinda gayet yeterli performans sergiliyor.
    Compact ve ince bir cihaz ve elde premium hissi veriyor.
    E android in de vermis oldugu ozgurlukle beraber inanin iphone dan daha cok kullanisli bir cihaz.
    Bir iphone 6 2350 civarindayken,cok daha kullanisli bir cihazin 450 lira daha ucuz olmasi nasil pahali olabiliyor bunu anlayamiyorum.Tek yorumum samsung un belli bir zaman sonra fiyatini ciddi oranda kirmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve hergun hevesle bu konuyu acip acaba yeni birseyler var mi diyerek acmak ve hep ayni yaziyi gormek beni o kadar cok sasirtmaya devam ediyor ki,boyle guzel bir telefonun konusunun bu halde olmasi cok yazik.mobil surumde hala 4ncu sayfadayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: qweto

1 hafatya yakindir bu teli kullaniyorum.Daha once pil surelerini paylasmistim.
    Ozellikle clean master ve all in one toolbox ile yaptigim ufak tefek ince ayarlar sayesinde inanin telefonda herhangi bir tekleme goremedim.
    Sd karr takilmamasina pek takilmayin.Otg destegi var ve catir catir calisiyor.
    Pil suresi gayet yeterli.Gun sonunda eve geldigimde %30 a yakin sarj kaliyor ki teli yogun kullaniyorum fakat oyun oynamiyorum.
    Malzeme kalitesi ve urunun kendini gostermesi 5 yildiz alir.Goren bu nedir,cok guzelmis diyerek cok olumlu tepkiler veriyor.
    Gunes altinda gayet yeterli performans sergiliyor.
    Compact ve ince bir cihaz ve elde premium hissi veriyor.
    E android in de vermis oldugu ozgurlukle beraber inanin iphone dan daha cok kullanisli bir cihaz.
    Bir iphone 6 2350 civarindayken,cok daha kullanisli bir cihazin 450 lira daha ucuz olmasi nasil pahali olabiliyor bunu anlayamiyorum.Tek yorumum samsung un belli bir zaman sonra fiyatini ciddi oranda kirmasi.

Hocam sizce 1800 edermi bu cihaz

• Ya aslinda fiyat icin sunu diyebilirim.1800-1900 bandinda satilmaya baslanmasi samsung icin cok akillica.eger bu tel 2000 ustunde ciksaydi iste o zaman tartisabilirdik.Cunku evet daha performansli cihazlarin seviyesine gelmis olur du?
    Sonucta samsung tan bahsediyoruz.Fiyati bir kac ay sonra oldukca duserek ilk alanlari biraz olsun enayi konumuna sokan firmayi.
    Ayni cihazi bir htc bir sony yada apple cikarsaydi o zaman,fiyat acisindan soyluyorum,bu paraya rahat rahat alinabilirdi diyebilirdim.
    Ama konu samsungun fiyat politikasi olunca iste insan bir duruyor ve acaba bir kac ay bekliyip 200-300 daha mi ucuza alsam diyor.

• Yani 1950den yukari baslasaydi iste o zaman suphe olusmaya baslardi.Tamda algi acisindan en ust limitten fiyati belirlemisler.ANCAK SAMSUNG OLDUGU ICIN.Yoksa cihaz o parayi hakeden bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweto -- 20 Ekim 2014; 22:42:08 >
  • Yahu vatanda satılan cihaz tam da dediğim gibi 1.3ghz. Kazık yemeyin beyler.
  • çok hoş bir cihaz olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gündür kullanıyorum cihazı. cihaz tasarım ve malzeme kalitesi olarak, diğer samsung lardan ayrılıyor. evet batarya kapasitesi 1860mAh düşük olabilir ama bu kadar ince bi cihaza daha kapasiteli bir bataryayı nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz. ıphone lar da malum ince ve batarya kapasiteleri onlarında düşük ve şarjı akşamı anca çıkarıyor veya çıkarmıyor. konu samsung olunca yerden yere vuruyorsunuz. batarya kapasitesi konusunda apple niye görmezden geliyorsunuz. daha önceki cihazım s5mini idi ve kapasite 2100mAh. batarya kapasitesi daha yüksek ama, telefonun kalınlığıda 2,5mm daha kalın. yani buradan çıkan sonuç batarya kapasitesi yüksek olsun derseniz daha kalın telefon, tel ince olsun derseniz düşük kapasite batarya. başka çözümü yok. veya yeni bir pil teknolojisi çıkana kadar böyle. hiç olmazsa bu telin batarya kapağı çıkıyor, yedek batarya ile sorunu kısmen çözebilirsin. apple da o da yok. tek seçenek harici batarya. onuda taşımayı herkes istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 24 Ekim 2014; 21:39:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Yahu vatanda satılan cihaz tam da dediğim gibi 1.3ghz. Kazık yemeyin beyler.

sanırım g850ler 1.3 g850fler 1.8 ghz
  • Telefon Tasarım Anlamında Note 4'den daha hoş fakat şu bir gerçek bu kadar boyutu kücültceklerine bataryayı büyütebilirlerdi. Birde G850f var onun saat hızları daha yüksek ama bu bir fark değil sonuçta. Ayrıca fiyat bakımından gerçekten pahalı en azından 1500-1400 bandında beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Telefon Tasarım Anlamında Note 4'den daha hoş fakat şu bir gerçek bu kadar boyutu kücültceklerine bataryayı büyütebilirlerdi. Birde G850f var onun saat hızları daha yüksek ama bu bir fark değil sonuçta. Ayrıca fiyat bakımından gerçekten pahalı en azından 1500-1400 bandında beklerdim.

Hocam muhtemelen önümüzdeki ay o fiyatlara iner

• bende yeni katıldım aranıza önceden htc evo 3d kullanıyordum 2 gün oldu alalı bakalım memnun kalıcazmı

bu arada bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim cihaz ne 1,3 ghz ne de 1,8 ghz değil ikiside var sekiz çekirdek toplamda işlemcinin biri 1,8 ghz biri 1,3 ghz bilginiz olsun ön kamera 2,1 mp 1920x1080 16:9 çekim yapabiliyor arka kamera zaten 12 mp 4608x2592v 16:9 yukarıda 1,2 yazıyordu yanlış olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yase1503 -- 3 Kasım 2014; 16:40:04 >
  • Cokca arastirmalar sonucu almaya karar verdim

Surekli oyun oynayan biri olmadigim icin de en buyuk handikapi gozuken pil sorununu cok kafaya takmadim ve yeni bir chip set kullandiklari icin cok daha verimli oldugu da soyleniyor.

Fiyat olarak evet beklersek ucuzlayabilir ama yazin ilk ciktigindan beri gelecek ay ucuzlanir deniyor ancak hic bir degisim yok

Bu arada kullanmaya baslayanlar da tecrubelerini yazmaya devam ederse guzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnghtER -- 10 Kasım 2014; 1:16:00 >
  • ft19 F kullanıcısına yanıt
    Resimde imei gözüküyor fotoğrafı kaldırın

• EscapeSouL kullanıcısına yanıt
    ikazın için teşekkürler. farkına varmamışım.

cihazı 2 haftadır kullanıyorum. cihazın tasarım ve şıklığına, teknik donanım özelliklerine diyecek yok. standart bir kullanıcıyım. günde 15-20dk görüşme, 10-15 kez nete girerim, maillere bakarım, müzik fazla dinlemem, oyun oynamam. şarjı ilk aldığımda 1-2 gün arasında gidiyordu. arka planda çalışan cihazla gelen bazı samsung uygulamalarını devre dışı bıraktım. cihazın bekleme süresi dahada arttı. bekleme süresi cihaz sürekli açık en az 3 gün civarı gidiyor. aşağıda ekran resimlerini ve test sonuçlarını ekledim. şu ana kadar cihazdan çok memnunum. tabi sürekli müzik dinleyen, sürekli nette gezinen, kısaca telefon elinden düşmeyenler için şarj yinede 1 gün gider diye düşünüyorum.

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★

• Arkadaşlar Cihazı alalı 4 gün kadar oldu pil ömrü sandığınız gibi değil cihazda kullanılan arayüz pilin ömrünü uzatmış tam bir gün boyunca kullanımı mümkün kaldı ki sadece bu cihazda olduğunu sandığım ultra güç tasarruf modu ile %20 pil kaldığında bile 1 tam gün kullanım sunması harika. Cihaz gerçekten çok iyi tasarlanmış ben Avea dan aldım vade farksız 24 ay taksitle faturanıza yansıtılıyor buda başka bir avantaj .
  • Bu cihazın iki tane işlemcisi varmış bunun hangisini tercih edeceğiz ve bunu net ortamında alırken nasıl ayırt edeceğiz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

Bu cihazın iki tane işlemcisi varmış bunun hangisini tercih edeceğiz ve bunu net ortamında alırken nasıl ayırt edeceğiz????

yukarıda yazdığım mesajı okursan daha kolay anlaşılır cihazda tek işlemci yok 2 adet işlemci var bunlardan biri 1,3 diğeri 1,8 ikisi beraber çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

Bu cihazın iki tane işlemcisi varmış bunun hangisini tercih edeceğiz ve bunu net ortamında alırken nasıl ayırt edeceğiz????

GM850FQ modeli ülkemize gelen distribütör garantili (samsung türkiye garantili) olanlar. diğer paralel ithalat garantili (ithalatçı firma garantili) veya yurtdışından alınan cihazlar hakkında bilgim yok.
    cihazda a7 1.3ghz ve a15 1.8ghz de çalışan iki farklı işlemci var. bu cihazda ikisi beraber çalışıyor.
  • Bir haftadir kullaniyor ve memnundum ama bir sansizlik oldu ekranda ufak bir catlak meydana geldi. Nasil oldugunu da bilmiyorum bir baktim catlak var dusurme filan da olmadi. Buyuk ihtimal garanti kapsaminda degistirmeyeceklerdir bakalim ne kadar fiyat isteyecekler.

Bunun disinda bu telefonun en buyuk sorunu pil olacaktir, ben isten dolayi gunduzden telefona pek bakmama ragmen bir gunu ucu ucuna cikariyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.