Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KnghtER

Bir haftadir kullaniyor ve memnundum ama bir sansizlik oldu ekranda ufak bir catlak meydana geldi. Nasil oldugunu da bilmiyorum bir baktim catlak var dusurme filan da olmadi. Buyuk ihtimal garanti kapsaminda degistirmeyeceklerdir bakalim ne kadar fiyat isteyecekler.

Bunun disinda bu telefonun en buyuk sorunu pil olacaktir, ben isten dolayi gunduzden telefona pek bakmama ragmen bir gunu ucu ucuna cikariyorum.

Geçmiş olsun epey kötü olmuş, batarya gün içinde hiç kullanmamanıza rağmen mi ancak günü tamamlıyor internete filan girmiyorsunuz yani?
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ekrani sorucaz ne diycekler bakalim

Tabiki 3g hep acik ve internete giriyorum. Muzik de dinliyorum ama dedigim gibi bunlar surekli degil ara ara yaptigim seyler.
    Birde telefonu surekli guc tasarruf modunda calisantiranlar varmis ben oyle hic denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweto

Bu kadar guzel ve kullanisli bir cihazin ana konusunun bu kadar sonuk olmasi gercekten cok sasirtici.Herkes almaya mi cekiniyor yoksa cihaz fazla mi bulunmuyor?

almaya çekiniyorlar
  • quote:

Tabiki 3g hep acik ve internete giriyorum. Muzik de dinliyorum ama dedigim gibi bunlar surekli degil ara ara yaptigim seyler.
    Birde telefonu surekli guc tasarruf modunda calisantiranlar varmis ben oyle hic denemedim.

Hocam ben de senin gibi kullanıyorum telefonu, işten dolayı değil ama ara ara ve sık sık , batarya önemli ben bu telefonu almayı düşünüyorum her şey şahane batarya yüzünden üzülmek istemiyorum toplamda gün içinde kaç saat 3g kullanıyorsunuz ? 2 3 -4? ya da 1 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

quote:

Hocam ben de senin gibi kullanıyorum telefonu, işten dolayı değil ama ara ara ve sık sık , batarya önemli ben bu telefonu almayı düşünüyorum her şey şahane batarya yüzünden üzülmek istemiyorum toplamda gün içinde kaç saat 3g kullanıyorsunuz ? 2 3 -4? ya da 1 :)

Gunde 3-4 saati vardir, bi kac gundur cok daha yogun kullaniyorum ama ikinci kere sarj etmeye basladim. Tabi dedigim gibi kullanmadigim zamanlarda bile 3g hep acik

• Arkadaşlar anneye telefon alıcam eski galaxy ace i donmaya başladı ekranida okuyamıyor, bu telefonu onerirmisiniz yoksa samsung s4mü alayım, birde sony compact varmış, kararsız kaldık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

Arkadaşlar anneye telefon alıcam eski galaxy ace i donmaya başladı ekranida okuyamıyor, bu telefonu onerirmisiniz yoksa samsung s4mü alayım, birde sony compact varmış, kararsız kaldık...

S4 sakın alma hocam sonynin hangi compactı olduğuna bağlı z1 c'mi z3c'mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 compact.
    s4 neden alma dediniz,fiyatı birazdaha uygun gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

z3 compact.
    s4 neden alma dediniz,fiyatı birazdaha uygun gibi..

Hocam s4 artık oldu buram buram kasıyor

• tmm eyvallah
  • Bu telefonu kullanan arkadas full internette %50 ekran parligiyla kac saat ekran suresi alabiliriz kullanan arkadas gercektende yorum yapabilr mi

• Guzel telefon. Ben de elimdeki 4s i degistirmeyi dusunuyorum ama android e gecme fikri beni endiselendiriyor. Bu kadar yil ios kullandiktan sonra android bana nasil gelir bilmiyorum. Fikri olan paylasirsa sevinirim. Sonucta o kadar para verip hayal kirikligina ugramak var.
    Mesela Note 4 ile iphone 6 nin karsilastirmalarina bakiyorum note 4 iphone 6 ya gore tum donanim klasmanlarinda acik ara onde. Ancak is gercek performans testlerine gelince iphone a 6 acik ara performansta one geciyor.
    Bu alpha da ayni sekilde iphone ile karailastirildiginda performans olarak kagit ustunde iyi gozukse de testler sonucunda geride kaliyor. İos cihazin performansini iyi yonde gercekten etkiliyor
    Kararsizim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtzdmr -- 25 Kasım 2014; 0:37:26 >
  • chtzdmr C kullanıcısına yanıt
    3 haftadır kullanıyorum. çok şık ve karizmatik bir telefonun. samsungun bugüne kadar çıkardığı en şık telefon diyebilirim. alpha-iphone6, note4-iphone6 plus kıyaslanabilir. tabi ios dan androide geçince bi alışma devresi olacak. teknik özellik olarak alpha ip6 dan daha iyi, testlerde zaten sonuç belli. iphone6 nın üstünlüğü ios işletim sisteminin akıcılığından.
  • Arkadaşlar cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum güç tasarrufu açık konumda ayrıca task killer diye bir program kullanıyorum parlaklık %80 seviyesinde oyun hiç oynamiyorum gün içerisinde oldukça yoğun telefon gorusmem oluyor sms ve arada internet bankaciligi ve facebook vs kullanıyorum akşam 19.00 gibi eve geldiğimde genelde %40 gibi şarjı kalmış oluyor bana yetiyor açıkçası tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: merttuna34

Arkadaşlar cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum güç tasarrufu açık konumda ayrıca task killer diye bir program kullanıyorum parlaklık %80 seviyesinde oyun hiç oynamiyorum gün içerisinde oldukça yoğun telefon gorusmem oluyor sms ve arada internet bankaciligi ve facebook vs kullanıyorum akşam 19.00 gibi eve geldiğimde genelde %40 gibi şarjı kalmış oluyor bana yetiyor açıkçası tavsiye ederim

Biz bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam ilk sayfaya ekleyimmi isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: merttuna34

Arkadaşlar cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum güç tasarrufu açık konumda ayrıca task killer diye bir program kullanıyorum parlaklık %80 seviyesinde oyun hiç oynamiyorum gün içerisinde oldukça yoğun telefon gorusmem oluyor sms ve arada internet bankaciligi ve facebook vs kullanıyorum akşam 19.00 gibi eve geldiğimde genelde %40 gibi şarjı kalmış oluyor bana yetiyor açıkçası tavsiye ederim

Biz bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam ilk sayfaya ekleyimmi isterseniz

Siz bilirsiniz

• Kasım başında sleek silver rengini aldım çok memnunum eşime iphone 6 almıştık sarj süreleri aynı açıkçası ikiside bir günü rahat çıkarıyor gece yüzde 30 civarında şarj kalıyor. Eskiden S3 um vardı rezaletti açıkçası touchwiz çok kasiyordu fakat bu telefon performans olarak müthiş. Tasarım hafifliği ve tek elle kullanım çok rahat.

• Siparişi verdik turkcell online mağazadan 5 gün oldu hala gelecek. S3 kullaniciyim ama ram problemi hat safhalara geldi artık. O yuzden yeni telefon ihtiyaci için iphone 5s ile alpha arasında kaldım. Alpha çok harika şık geldi ve o yuzden onu sipariş ettim. Tek korkutan tarafı samsung tochwiz arayüz ve 1860mA lik bataryası. Gelsin bakalım yorumları yazarim

• Performans olarak hic supheniz olmasin kasilma donma daha gormedim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.