Şimdi Ara

Samsung Galaxy Beam i8530 {1GHz DC | 4' WVGA | 5MP - 720p | - PROJEKTÖR ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
17.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Samsung Galaxy Beam  i8530 {1GHz DC | 4'  WVGA | 5MP - 720p | - PROJEKTÖR ]

RESMİ SİTE:
    the official samsung galaxy site
    Samsung Galaxy - The Official Samsung Galaxy Site
    http://www.samsung.com/global/microsite/galaxybeam/index.html

Samsung Türkiye (GT-I8530)

Samsung Galaxy Beam  i8530 {1GHz DC | 4'  WVGA | 5MP - 720p | - PROJEKTÖR ]

Mobil Projektör

Beam dahili projektörü arkadaşlarınızla her yerde her türlü içeriği gerçek anlamda paylaşma özgürlüğü sağlar. 2 metre uzaklığa kadar yansıtma açısıyla olağanüstü çözünürlük sayesinde, boyutunu 50” büyüklüğe kadar (TV’niz kadar büyük) istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Ambiyans Modu ve Doküman Yansıtıcı

Ambiyans Modu ifadeyi istediğiniz zaman anında düzenlemek ve değiştirmek için herhangi bir resim ve videoyu yansıtarak ortamlarınızı özelleştirmenizi sağlar. Tepe projektör modu herkesle paylaşmak istediğinizbasılı materyalleri yansıtmak için fiziksel nesneler dahil olmak üzere basılı kopyanızı duvara yanıtır. Projeksiyon gücünü gittiğiniz her yere götürün.
    Video Çek ve Hemen Paylaş

Telefonunuzda kamera olması yeni bir haber değil ancak yalnızca GALAXY Beam ile en iyi resimleri ve en komik videoları çekebilir ve arkadaşlarınızla geniş bir yüzeyde hemen paylaşabilirsiniz. Cihazınız her seferinde sorunsuz ve kusursuz projeksiyon için multi kodek özellikli olduğundan dosya uyumu konusunda endişelenmenize gerek yok.

Projektör için Çeşitli Ek Özellikler

Devasa pil kapasitesi, uzun metrajlı filmlerde, canlı performans akışı, spor müsabakaları ve kesintisiz oyun oynama sırasında tam olarak odaklanabilmek ve kesintiye uğramaması için 3 saate kadar kullanıma olanak tanır. Geniş 8 GB bellek ve 32 GB microSD istediğiniz zaman kolaylıkla geri alabilecek şekilde tüm içeriğinizi depolamanızı sağlar.

Daha Etkin Sunum Aracı

Birçok belge biçimini destekleyen GALAXY Beam herhangi bir belgeyi sorun yaşamadan açmanıza ve en etkileyici sunumlar haline getirerek yansıtmanıza yardım eder.
    Güçlü Akıllı Telefon Performansı

Akıllı, süper güçlü CPU, her seferinde olağanüstü bir performans gösterir ve diğer özellikleriyle nefesinizi keser. Son derece düzgün oynatma/projeksiyon için çok az bir gecikme süresiyle en sorunsuz uygulamalar ve mükemmel multimedya – en hızlı reflekslere sahip oyuncuları bile mutlu etmeye yeter. 14,4 Mbps hızına sahip gelişmiş HSPA+ ağları standart hızı ikiye katlar böylelikle içeriğinizi iki kat daha hızlı indirirsiniz. En büyük dosyaları son derece hızlı bir şekilde indirmenin keyfini çıkarın - beklemeye gerek yok!

Genç ve Şık Tasarım

Eşsiz kenar hatları ile oldukça portatif son derece çekici ve sağlam tasarıma sahip. Yumuşak kauçuk kaplı kavrama kısmı, kullanıcının yansıtma sırasında cihazı kolaylıkla tutmasını sağlar. Havalı sarı yarışçı şerit stilinizi mükemmel bir şekilde ortaya koyar – herkes onun sıradan bir akıllı telefon olmadığını anlar! Geniş 4” ekran, tüm içerik ve uygulamalarınızda harika görsellikle maksimum rahatlık ve okunabilirlik sağlar -- keskin grafiklerden multimedyaya kadar her şey son derece harika ve canlı, paylaşmayı bekleyemezsiniz. GALAXY Beam’de bulunan tüm gelişmiş özellikler için 12,55 mm gövde mükemmel bir inceliğe sahiptir -- elinizde bir projektör tuttuğunuzu asla tahmin edemezsiniz!

Teknik Özellikler:

Android™ Gingerbread 2.3 (Android 4 ICS güncellemesi gelecek)
    İŞLEMCİ: 1GHz çift çekirdek
    BOYUT: 124x64.2x12.5mm, 145.3g
    EKRAN: 4" WVGA (800x480) ,16 Milyon renk, TFT PLS ekran
    HAFIZA: 768 MB RAM, 8GB iNAND (ROM + kullanıcı), microSD (32GB'a kadar)
    PROJEKTÖR: 15 Lumen @ 1W, nHD resolution (640x360), Ambience Mode, OHP Mode
    SENSÖRLER: Hareket sensörü, Jeomanyetik, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Yakınlık Algılayıcı
    KAMERA: 5 MP + ön kamera 1.3MP
    VİDEO KAYIT: HD (720p) @30fps
    BAĞLANTI: HSPA 14.4 , WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz, BLUETOOTH 3.0 + HS, DLNA, USB 2.0, MicroUSB, 3.5mm kulaklık girişi
    DİĞER: Quickpad, Social Hub, Music Hub, K-pop hub, Video Hub (with Ice Cream Sandwich version), Kies 2.0
    PİL: 2000mAh

Satış Kutusu içeriği: 220V Şarj Adaptörü,usb Kablosu, Kulaklık
    2 adet batarya, masaüstü batarya şarj standı

Satışta:
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i8530-galaxy-beam/productDetails.aspx?productId=telcepsami8530&categoryId=371946
    http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-i8530-galaxy-beam-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.68.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 7 Ağustos 2012; 1:24:39 >

• Önlerden yerimizi alalım.
  •  Samsung Galaxy Beam  i8530 {1GHz DC | 4'  WVGA | 5MP - 720p | - PROJEKTÖR ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 7 Ağustos 2012; 1:22:48 >

• buralar değerlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden.

• Buralardan otoban geçecekmiş diyorlar var mı aslı varsa ufak bir yerde ben kapatayım lazım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 7 Ağustos 2012; 15:00:28 >
  • Ayrıntılı yazımı birkaç gün içinde yazacağım. Bari yer ayırtayım fakat modelin yaygınlaşacağını pek düşünmüyorum.

Kış geliyor sanırım samsung bizim için takoz üretmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 7 Ağustos 2012; 15:08:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deniz manzaralar kapılmış, ufak bir arsa bende alayım.
  • Kullanici yorumlarini bekliyorum

• fraps ayrıntılı yazını bekliyorum... whats up mann ? sorun nedir şarjı mı?? Bekliyorum yorumlarını.... çok kesin ve net konuşmuşsun ondan önem veriyorum..

ben (bütçeyi ayarlayabilirsem) s3, note yada beam arasında kaldım, birini alacağım... Ne dersiniz
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum ama DH'deki arkadaşlar önlerden başka yorum yapmamış. Araştırmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

Bu cihazı almayı düşünüyorum ama DH'deki arkadaşlar önlerden başka yorum yapmamış. Araştırmaya devam.

Cihazı Samsungda test ettim. Çalışanlardan biri sağolsun karanlık yer ayarladı da rahat rahat denedim
    Projektör gayet güzel çalışıyor, bahsettikleri kadar büyük alana görüntü verebiliyor. Renkler, netlik vs gayet iyi. Bildiğiniz projektör gibi.
    Telefon zaten güzel özelliklerde. orta-üst seviye arası denilebilir. Rami neden 1 gb yapmamışlar bilemiyorum. Bir de işlemci dual 1.5 ghz olabilirdi.
    Ha onlar muhtemelen Galaxy Beam 2'de olur, doğru ya. Satış stratejisi bu.

Neyse.

Projektör lambasının ömrü ne kadar acaba ben onu merak ediyorum.
    Bir de siyah-sarı herkesin tercih edeceği bir renk kombinasyonu değil. Farklı renkleri çıkacak mı acaba.
    Kendi sitesinde projektörün 3 saat kullanılabildiği gibi birşey yazıyor. Demek ki projektör açıldı mı cihaz bataryayı fondip yapıyor
    Zaten 10 dk kadar açık kaldıktan sonra ısınmaya başlamıştı. E ısınır tabi normal.

Bu cihazı ben de almayı düşünüyorum tabi kafadaki soru işaretleri giderse

• konuyu hortlatayım ki bu telefona sahip olanlar da birşeyler paylaşabilsin

telefonu faturasız-kayıtlı 900 liraya aldım..

projeksiyon lambasının ömrü kaba bir hesaplamaya göre 7/24 açık kaldığı takdirde 700 gün gidiyormuş..

bir telefona göre gayet iyi bir görüntü veriyor.yani projeksiyon özelliği sizi tatmin edecektir..

2000 mAh pil normal kullanımda eski telefonum olan galaxy S2 den daha iyi dayanıyor.. yazılımcı arkadaşlar mod kernel yazıp yayınlasalar tadından yenmez hani.! ama xda da bile bir çalışma yok nedense..

1 ghz çift çekirdek işlemci galaxy s2'nin 1.2 ghz işlemcisinin yanında hikaye!! her nedense yazılımdanmıdır artık bilemedim telefondan çift çekirdek işlemcinin o verimini alamıyorsunuz..

en önemli ayrıntı ise telefon üzerindeki o işlemciye rağmen 1080p videoları çalıştıramıyor! hem mxplayer hem de mobo player ile denendi

bu cihaza uygun ics4 çıkacağı söylentisi var ama halen daha bir hareket yok!

son sözüm özellikle projeksiyon özelliği için alacaksınız uygun yoksa diğer smart phone özellikleri bir galaxy s2 kadar iyi değil

kendi telefonumda daha deneyemedim.. xda'daki root için BURADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killikli -- 28 Ekim 2012; 14:55:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: killikli

bu cihaza uygun ics4 çıkacağı söylentisi var ama halen daha bir hareket yok!

http://www.samsung.com/global/microsite/galaxybeam/spec.html

ICS kesin olarak gelecek burada yazıyor. ama ne zaman cıkar bilemiyorum
  • bu telefonda internet üzerinden donmasız takılmasız hd lig tv izlemek isteyen varsa pm atabilir
  • Projeksiyon için bir lamba mı kullanıyor ve ömrü varmı bilen varmı bu konuyu pek birşey bulamadım internette bununla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Projeksiyon için bir lamba mı kullanıyor ve ömrü varmı bilen varmı bu konuyu pek birşey bulamadım internette bununla ilgili.

Yok dostum prizma kullanıyor güneş ışığını prizma vasıtasıyla kullanarak duvarda görüntü oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYDA1944

quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Projeksiyon için bir lamba mı kullanıyor ve ömrü varmı bilen varmı bu konuyu pek birşey bulamadım internette bununla ilgili.

Yok dostum prizma kullanıyor güneş ışığını prizma vasıtasıyla kullanarak duvarda görüntü oluşturuyor.

Yani bozulmadığı sürece evladiyelik diyebilirmiyiz bu durumda?
  • turkiyede bilen kullanan yok heralde bu telefonu fazla
  • bu telefon neden bu kadar pahalı ? 1000 1100 tl felan.Nerden ucuza bulabilirim ? Teknoloji marketleri vs. olmalı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.