Şimdi Ara

Samsung, Galaxy Buds 3 Pro için ilk güncellemeyi yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy Buds 3 Pro için ilk güncellemeyi yayınladı
    Samsung, geçtiğimiz ay yepyeni tasarım, Galaxy AI özellikleri ve gelişmiş aktif gürültü engelleme özelliğiyle Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro’yu piyasaya sürdü. Galaxy Buds 3 Pro için ilk yazılım güncellemesi Kore’de yayınlandı; yakında daha fazla ülkede kullanıma sunulacak.

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Buds 3 Pro'daki kalite sorunları nedeniyle özür diledi: Para iadesi veya değişim hakkınız var

Ses kalitesi iyileştirildi

Galaxy Buds 3 Pro için ilk güncelleme ufak boyutlu (7.69MB); dolayısıyla herhangi bir yeni özellik veya değişiklik içermiyor. Güncelleme, ses kalitesini iyileştiriyor. Ayrıca kulaklığın bazı işlevlerini geliştiriyor.

Galaxy Buds 3 nasıl güncellenir?

Galaxy Buds 3 Pro’yu güncellemek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Galaxy Wearable uygulamasını açın.

2. Kulaklık ayarlarına gidin.

3. Kulaklık yazılımını güncelleyi seçin.

4. İndir ve yükle butonuna dokunun.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/08/03/first-update-for-samsung-galaxy-buds-3-pro-improves-sound-stability/

• Bunları gördükçe gülesim geliyor. Samsung’a yakışmayan minik kopyalar. Hahaha :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

Neye güldünüz acaba?

Buds 2 Pro kullanıyorum. Kulaklık 2 senede neredeyse 6 güncelleme aldı. Hiç sıkıntı yaşamadım.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Buds 2 pro’ya laf eden oldu mu kardeşim hahah, sadece son çıkan buds 3’e güldüm o kadar ki Airpods’a çok benziyor.

• Konu başlığına bakmadan yorum yapmayalım lütfen başlıkta ne yazıyor, buds 3 pro o kadar…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 11 Ağustos 2024; 17:44:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.