Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
12
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de anc veya şeffaflık modu açıkken sağ kulaklıktan hışırtı uğultu benzeri bi ses fazla geliyor. Servise gönderirsen sonucu buraya yazman iyi olur.

• .Mentalist. kullanıcısına yanıt

Açıkçası hiç bir markanın fanboyu olmadım.

Yani bir malı yada ürünü kalitesine güvendiğim için alırım.

Yıllardır telefonda samsung kullanıp memnun olduğum için kulaklığınıda tercih ettim.

2 aydır kullandığım için tarafsız olarak yorum yapabilirim.

Öncelikle ilk zamanlardakine göre kullandığım ses seviyesinde belirgin azalma hissettim.Her iki kulalıktada olmakla birlikte özellikle sol kulaklıkta.Bu arada kulaklık ve kulak kiri temizliğine çok dikkat ederek kullandım.Zaten kılıflı kullanıyorum ve hiç düşürmedim.Sol kulaklıktaki hışırtı ilk zamanlarda sadece ANC modu açıkken geliyorken.Şuan ANC kapalı olsa bile En yüksek ses seviyesinde gene oluyor.

Kabul elektronik ürünleri şans işidir ama 2 ay önce aldığınız bir üründe bu tarz sorunlar çıkması can sıkıcı.

Son yıllarda özellikle Samsung gibi kurumsal firmalarda bile belirli ürünlerinin belirli parti numaraları fabrikasyon olarak kronik sorunlu olabiliyor.Bilemiyorum belkide bana üretim fabrikasyon seri numarası hatalı bir ürün denk geldi.

İnternette şikayetvar tarzı yerlerde araştırdım,benim gibi kronik sol veya sol kulaklık hışırtı sorunu ve ses kısıklığı sorununu çok fazla yaşayan olmuş.Çoğu servise vermiş ve bu tarz cihazlar genelde tamir edilemediği için yeni cihazlar verilmiş.

Yeni cihaz verilmesi çözüm değil,zira yeni cihaz verildiği halde aynı sorunu tekrar yaşayanlar olmuş.

Banada servis yolu gözüktü.Büyük ihtimaller servise vericem.Umarım kronik bir sorun değildir.Zira kronik bir sorunsa para iadesi talep edicem.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU]

Bendeki ürünün seri numarası ve üretim tarihi bu şekilde. Sizin aldığınız ürünle aynı mı?

Benimki mart 2024 üretimi gözüküyor.Amazondan almıştım.

Sizinki nisan 2024,

Sizde de hışırtı sorunu harici,zamanla ses kısılması sorunu oldu mu?

• SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU]www.sikayetvar.com
    Samsung Servis Garantili Kulaklığa 1000 TL Ücret İstedi
    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-servis-garantili-kulakliga-1000-tl-ucret-istedi

Şikayetvar.com da linkteki şikayette görselde 3 hafta sonra sol kulaklık çatlamış.

Ben de kulaklığı şikayeti yazan kişi gibi trendyoldan aldım. bir gün kullandıktan sonra benzer şekilde kendi kendine çatladı. Bana denk gelmiştir diye umursamadım. Görünen o ki aynı seride kronik bir sorun var. Bu fotoğraf ta bendeki kulaklığa ait.

Mesajınızı son anda gördüm. Bende ses kısılması sorunu olmadı. Sanki kulaklığı her taktığımda ekolayzer dengesi biraz değişiyor gibi geliyor. Emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mentalist. -- 14 Eylül 2024; 1:50:57 >

Artık ciddi ciddi kronik sorunlu olduğunu düşünmeye başladım.

Hocam bir de sizinki çatlamış, valla şaka gibi,

Yani işportadan alınan 200 liralık kulaklıklar bile çatlayıp patlamıyor.

Bir de bizim kulaklıklar evrensel liste fiyatı 100 dolardı,

Şimdi insan işkillenmiyor değil ben 1000 liraya aldım mesala indirimli,

Yani % 50'den fazla indirimli fiyata bu kadar kısa sürede satılması.

Keşke siz çatlayınca hemen servise verseydiniz,şimdi sizede düşürmüşsünüz ve kullanıcı hatası deyip geçiştirebilirler. 

Bir gün sonra değil de kutudan çatlak çıksa muhtemelen yine kullanıcı hatası diye bahane ederler. Şimdilik umursamadan kullanıyorum hışırtı sorunu daha da artarsa veya sesi kısılırsa servise gönderirim.

Bu arada rtings.com bu kulaklığı en kaliteli en nötr ses tonuna sahip kulaklık seçmiş. Baslar midler tizler bozulmadan aynı anda çalıyor kabul ama bu tonal karakter sizce de nötr ve dengeli mi? Hayret ediyorum 😄

Malum link:

https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/wireless-earbuds

• Epeyde yorumlarda Ali C** isimli kişi ses kalitesini ölümüne savunmuş. Ona göre Sennheiser, sony, anker, jabra falan buds fe ye göre halt etmiş. Ne kullanıyor pardon dinliyor çok merak ediyorum 😁

https://www.epey.com/kulaklik/samsung-galaxy-buds-fe.html

Her müşteri sizin gibi olsa keşke,hocam çatlamış ama,

Şöyle düşünün İPX2 sertifikasına sahip bizim kulaklık,yani tere,yağmur suyuna son derece dayanıksız,sizin kulaklıklardan biri çatladığı için içine çok daha kolay yağmur ter suyu kaçabileceği için kısa sürede bozulabilir.

Yani seçim sizin tabi ama ben kulaklıklarımdan çok memnun olsam bile yeni aldığım kulaklık çatlarsa hiç bir kuvvet beni tutamaz.

Rtings ise çok da güvenmiyorum.Bende satın almadan önce bakmıştım.Buds2 pro'dan daha iyi puan almış bizim kulaklıklar bu siteye göre.

SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU] Ali Ç,Behzat Ç gibi,kendi üretse o kadar savunmaz.

İlk kulaklığıda olabilir.

Bu arada bizim kulaklık bütün büyük a.veriş sitelerinde en çok satılanlarda,ama bizim forumda çok az etkileşim almış.Bir biz tartışıyoruz.SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 14 Eylül 2024; 1:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkelvis

Her müşteri sizin gibi olsa keşke,hocam çatlamış ama,

Şöyle düşünün İPX2 sertifikasına sahip bizim kulaklık,yani tere,yağmur suyuna son derece dayanıksız,sizin kulaklıklardan biri çatladığı için içine çok daha kolay yağmur ter suyu kaçabileceği için kısa sürede bozulabilir.

Yani seçim sizin tabi ama ben kulaklıklarımdan çok memnun olsam bile yeni aldığım kulaklık çatlarsa hiç bir kuvvet beni tutamaz.

Rtings ise çok da güvenmiyorum.Bende satın almadan önce bakmıştım.Buds2 pro'dan daha iyi puan almış bizim kulaklıklar bu siteye göre.

Çatlakten ses sızıyordu ve iki kulaklık arasında ses dengesi biraz bozulmuştu. Sıcak silikonla çatlağı kapattım düzeldi  Bu kulaklığın tamir videosuna baktım hazneleri tırnaklarla geçirmeli kapanıyor. Yapışkanla falan sıvı koruması yok gibi görünüyor. Dediğiniz gibi ipx2 de çok düşük bir sertifika. Belki de kulaklığınız birazcık terden dolayı çabuk arızalandı.

Hocam gece gece güldürdün beni sıcak silikon filanSAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU] ,

Allah'a şükür benim de elimden bir çok iş gelir ama,daha 1-2 ay önce aldığım garantisi 2 yıl olan bir ürün için asla uğraşmam.

Gider'im servise seve seve yeniletirim cihazımı.Yani garantisi bitse yaparsınız ama bilemedim.Şuan garantiye verseniz bile direkt cihaza müdalale edilmiş deyip değişim yapmazlar.

Bu arada Samsung Türkiye resmi forum sayfasında bizimkiyle benzer tarz sorun yaşayanların kulaklıkları yenilenmiş,ama sizinki gibi çatlayan görmedim.

ğer/Buds-fe/td-p/16246443?src=ShareByUserCM

https://r2.community.samsung.com/t5/Giyilebilir-Cihazlar/Samsung-Buds-FE/td-p/15785057?src=ShareByUserCM

ğer/Sol-kulaklıktan-ses-gelmiyor/td-p/15818155?src=ShareByUserCM

• Selam arkadaşlar herkese. Bugün bende MediaMarkttan online olarak aynı gün mağazadan teslim seçeneği ile 999tl ye alarak aranıza katıldım. Ama şöyle garip bir durumla karşılaştım kutuyu açınca. Ürünün kutusunu saran koruma kılıfı yamuk çıktı hadi o neyse dedim . Üstüne kulaklıkların üzerinde leke vardı elle silince geçti ama mıkantıslarının üstünde de çizikler var. Sizce bu durum normal mi iade talebi oluşturmalı mıyım . ? Ürünün kutusunun dışında anormallik yoktu koruma bandı vs her şey okeydi . İnsanın canı sıkılıyor ister istemez . Yardımcı olup fikir beyan ederseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler

• birolbb B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,

iyi fiyata almışsın,

Satın aldığın kutunun her iki tarafında da koruma bandı olması gerek,

ve ilk senin açmış olman gerek.

Umarım iade edilip,yeniden satışa sunulan ürünlerden değildir.

• https://forum.donanimhaber.com/galaxy-buds-fe-turk-kullanicinin-kulaginda-patladi-kalici-isitme-kaybi-yasandi--159642328

• Ben de cihazı yeni aldım .. ancak telefon konuşması sırasında karşı taraflar benim sesimden memnun değil .. boğuk veya Bon Bon veya derinden geliyormuş .. bunun için bildiğiniz bir ayar var mı ?
  • Yurtdışındaki incelemeleri izleyip reddit okuduktan sonra bu konuya denk geldim de ölüm makinası gibi kulaklıkmış sanırım. Patlayıp çatlıyor SAMSUNG GALAXY BUDS FE [ANA KONU] Soundcore Liberty 3 Pro kullanıcısıyım 2.5 yıldır ama son zamanlarda bağlantı sorunları dahil binbir türlü sıkıntı çıktı haliyle. Öncesinde de Buds 2 kullanıyordum. Samsung telefon kullandığım için buna bakayım dedim alternatifler içinde. Çok da bir beklentim yok ANC hiçbir cihazımda kullanamadım rahatsız hissettirdiği için, PC'de toplantıya gireyim, youtube videosu izleyip podcast dinleyeyim falan diye alacaktım. Yine de Avrupa fiyatının yarısı kadar olduğu için riski göze alacağım elimde kalmazsa %100 karlı olacak.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,
    Elektronik bir ürün almak,biraz da şans işi olduğunu düşünenlerdenim.
    Lakin bu da bazı gerçekleri değiştirmiyor.
    Dün samsung servisine verdim kulaklığı.
    2.5 aylık bir kulaklıktan bahsediyoruz bu arada.

Şikayetlerim sol kulaklıktan yok denecek kadar az ses geliyor.ANC açıkken gene sol kulaklıktan uğultu hışırtı sesi geliyor,ilk alınan zamana göre kulaklıklarda genel olarak ses kısılması sorunu var.

Talebim öncelikle para iadesiydi.
    Fakat teknik servisteki arkadaşın söylediğine göre ilk 1 ay geçerliymiş para iadesi.Bende o zaman arızalı olan sol kulaklık değil komple yeni bir cihaz talebinde bulundum.

Bu arada cihaz hiç düşmedi ve darbe almadı.Ayrıca kulak kiri v.s. çok temiz kılıfıyla kullandım.Bakalım ne sonuç çıkacak.Yeni bir cihaz verseler bile aynı sorunları yaşamak istemiyorum.

Bu arada benle ilgilenen arkadaşın ağzını aradım.Dedim 2.5 aylık bir kulaklık için bu sorunlar normal değil dedim.Acaba kronik bir bazı parti seri üretimlerinde sorunmu var.Cevap benim gibi bir çok kullanıcı benzer sorunlardan servise bırakmış.

• mahferer kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar en fazla 10 küsür kere kulaklıkla konuşmuşumdur.Sizin söylediğiniz benzer durumu sadece 1 kere yaşadım.Onda da sanırım ANC açıktı.Belki bunla ilgili olabilir.

Para iadesi politikası şaşırtmadı. Ben kulaklık inceleme videolarını falan çok severim en az 2 yılda bir değiştirsem bile arada izlerim hep. Yıl boyunca da Buds FE'yi gördüm. Globalde objektif, detaylı, karşılaştırmalı video yaptığını düşündüğüm kanalların hepsi övdü bu kulaklığı. Forumlardaki yorumlar da gayet iyi, eğer herkes aldığı ilk 1-2 hafta yazıp çıkmıyorsa memnuniyet oranı çok yüksek görünüyor.

Üstelik bu adamlar bu aleti 100 dolarlık kulaklık bandında değerlendiriyorlar, kıyasladıkları ve segmentindeki diğer kulaklıklar Türkiye'de Buds FE'nin en az 2 katına satılan kulaklıklar. IPX2 riskini göze alarak aldım sıkıntı olacağını düşünsem de. Ama dediğiniz gibi temiz kullanımda da hata oluyorsa şans işi mevzusuna çıkıyor. Çok sattı ve bir şeylerin yanında hediye olarak da verildi, problem yaşayanların oranı yüksek olsa biraz daha yorumlara yansırdı diye düşünüyorum. Çünkü bu kulaklık mevzusunda sık yaşanan bir problem olduğu an kronik ve sorunlu algısı çok dikkat çekecek kadar öne çıkıyor önerilerde.

Umarım yeni cihazınız problemsiz olur. Benim deneyimime göre zaten 1 yıla yaklaşıp geçtikten sonra en azından bağlantı problemi vs. oluyor bu aletlerde ama o noktadan sonra genelde kullanımı etkilemiyorsa devam ediyorsunuz. Başta sorunlu bir cihazı değiştirme şansı iyi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.