< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 22 Ağustos 2024; 20:29:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Hocam bunu görmüştüm de yurt dışı diye çekindim yeni gümrük mevzuatından dolayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hediye geleni kullanıyorum
-
amazon indirimi ile 6250 ye aldım, ses kalitesi çok iyi, kontroller çok iyi olmuş, kutusu çok hoşuma gitti. Beyaz tercih ettim çünkü silver ı düşürüp sürterseniz boya atacaktır ve kötü gözükecek. Led ler akşamları inanılmaz şık bir görüntü sunuyor.
-
Normal buds 3 şu anda amazonda 500 tl indirim ile satılıyor. Bence Samsung'un olumsuz iade politikası sebebi dışında muazzam bir seçenek Amazon. amazonSAMSUNG Galaxy Buds3, Gümüş, Kablosuz Bluetooth Kulak İçi Kulaklık, Adaptif EQ/ANC(Aktif Gürültü Engelleme), Hi-Fi Ses, 360 Audio (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/SAMSUNG-Kablosuz-Bluetooth-Engelleme-Garantili/dp/B0D8V4JSWC/ref=rvi_d_sccl_8/259-0307274-5090104?pd_rd_w=IzhOG&content-id=amzn1.sym.98cafd14-b7e3-402d-bae4-6a5ef170468c&pf_rd_p=98cafd14-b7e3-402d-bae4-6a5ef170468c&pf_rd_r=S5PDQXAYHA2WKBMVJV57&pd_rd_wg=NFHxo&pd_rd_r=b392f787-8af9-4ecd-8ff4-bec9bc671c04&pd_rd_i=B0D8V4JSWC&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 24 Ağustos 2024; 11:56:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu modellerden sattım zamanında xt88 falan ses kaliteleri çok iyi ve 4 saa tcivarı şarjı gidiyor tek kullanımda. şuan pahalı geliyor ama kullanmalık alınabilir.
-
bende buds3 pro aldım amazondan 6250 ye 6 taksitle
-
Memnun musun herhangi bir sorun var mı? Bende almayı düşünüyorum da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 24 Ağustos 2024; 19:36:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok çok iyi hiç endişen olmasın
-
-
Benim kulaklık Temmuz üretimi reddit de Haziran üretimi buds3 prolar gördüm bende üretim kusuru yok
-
Türkiye'de de neymiş düzeltilmiş ama yalanmış. İşte sorunlar çıkıyor. Birşeyler yaptıkları yok ...
-
Bunu nasıl ve nerden tespit ettiniz. Serial number vs den mi?
Hocam Buds2 Pro'da kutusunda yazıyor. Büyük ihtimalle Buds3 Pro'nun kutusunda da yazıyordur.
-
-
Çok teşekkür ediyorum. 2024 07 üretim bizdeki de. Sağlık olsun
Dış kutuya değil de iç kutuya basmışlar uyanıklar... Şeytanın aklına gelmez. Kaldı ki kutu açılınca hijyen muhabbetleri iade almayız sorunsalları işi...
Samsung Türkiye'dekiler gecikme sebebi olarak hala çok sipariş diyor lakin konu zaten global gündemde olan bir şey. Ön sipariş verenlerin malı öylece geldi ve bekledi sonra 2. parti geldi ve onları bizlere verdiler. Yine de üretim kusuru olan bir ürün teslim edilirse bahanesiz gereği yapılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X