Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
77
Favori
33.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben şahsen memnunum kulaklık çıkınca medya duruyor.

Kulaklık padını değiştirdim problem yaşamadım. Ancak biraz nazlı çıkıyor yerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuunal -- 28 Ağustos 2024; 19:45:55 >
  • bugün Amazon'dan satın alarak katıldım aranıza

ilk çıkan Buds Pro'dan geçiyorum (2 değil yani) ve önceliğim ses kalitesi, memnun kalırım umarım.

Amazon'dan alanlar teslim edilince kutu üzerindeki barkodları paylaşırsa sevinirim, hepimize Ağustos üretimi gönderilir umarım... biliyosunuz Haziran olanların bazıları sorunluydu ve geri çağırılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkların şarjları çabuk bitiyor sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

Bir film süresinde standart mod ( ne ambiyans sesi nede gürültü engelleme açık değilken) %30 gitti yaklaşık.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Buds 2 kullanırken daha uzun gidiyordu şarjı

• Bu arada umarım ucu uzun hafızalı (memory foam) kulaklık pedleri piyasaya sürülür (2. parti) zira bu gelen pedler yarım duruyor kulağa tam girmesi benim için önemli. S bedeni taksak da bu sefer kulak uyum testinden geçmiyor (wear programda). Ve hala ısınma turlarındayım bu kulaklık için. Alışkanlık mı nedir ve halen Buds Proyu (ilk buds pro) kullanmaya devam ediyorum.

Message Düzenleme: Ve birileri etsy de boş durmamış  

www.etsy.com
    Foam Ear Tips for Samsung Galaxy Buds 3 Pro Headphones Buds3 Pro S/M/L Memory Foam - Etsy Türkiye
    https://www.etsy.com/listing/1759445568/foam-ear-tips-for-samsung-galaxy-buds-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 29 Ağustos 2024; 13:22:44 >

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt

ben de ilk çıkan Buds Pro'dan geçiyorum daha teslim edilmedi, ona kıyasla seste farkedilir iyileştirme var mı sizce? bu ikisi arasında karşılaştırma bulmak zor oluyor herkes Buds 2 Pro'yla kıyaslamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 29 Ağustos 2024; 14:11:53 >
  • Merhabalar... Esasında benim kulaklarda sensorinöral kayıp var (kayıp oranı %60 üzerinde). Ama yinede buna rağmen bir kulaklığı beğenip beğenemeyebiliyorum. Bunda evet ses (mesela youtube de konuşma videoları) daha akıcı ve berrak. Belki kulaklarım yanılıyor olabilir ama evet berrak.

Normal buds proda müzik vs dinlerken ses seviyesini kırmızı bölgeye çıkarmam genelde (ses açma seviyesi) sınırda durur genelde. Ama buds 3 te nedense bırak sınırı sanki sesi sonuna kadar değil de ona yakın açmam gerekiyor. Bunu da bana son derece kullanışsız gelen kulak pedlerine bağlıyorum. Sanki kulağı tam kapamıyor ses kaçıyor gibi aralardan. Öyle bir his.

Benim için olumlu sebebin en başında ambiyans (dış sesleri - konuşmaları) kulağa daha iyi vermesi var. Buds Proda (normal) bu bir nebze iyi, hatta buds 2 pro aldım bu dış ses konuşma vs performansını ilk seriye göre oldukça zayıf bulmuştum hatta nerede is yok gibi idi.

Buds 3 de ise bayağı iyi olmuş benim kulak sorunlarım için.

Özetle hala arada deredeyim. Yani gerek var mı yok mu (buds pro varken) kendimle tartışma modundayım.

Ve ayrıca iade sürem bitmeden iade kararı da almıştım lakin Samsung TR sırf sadece kulaklıkta hijyen sebebi ile iade almama kararı almış. Düşünün ben (konu dışı) 90K ya z Fold 6 aldım, korum bantlarını kaldırdım, elledim orasını burasını, hatta kurulum yaptım ve Samsung bunu iade almayı taahhüt ediyor ama 7 liralık kulaklığa gelince ilginç bir şekilde hijyen diyor...

Siz açılmış iade edilmiş telefona 90 k verir misiniz mesela. Senaryo çok ilginç. Uğraşmak istemedim bu işlerle de.

Bu konuda AMAZON'u tek geçiyorum (suistimal edenler hariç).

Özetle (gerçekler) benim içi gereksiz ve can sıkıcı bir harcama kalemi oldu.

Sadece benim için tek esprisi ambiance olayı...

Ayrıca kullandığım Audio Technica marka kablolu kulaklık var. Bırakın kablosuzları harmanları karmanları çoğunun içinden geçer.

Şahsi fikrim Buds Pro'dan geçilebilir (bütçe varsa ve değişiklik lazım ise ve iyileştirme lazım ise), Buds 2 Prodan geçer miyim (normal işitme kaybım olmasa) gerek görmezdim. Ama bana bakmayınız, mağazalarda deneyim yapıp öyle karar vermeniz yerinde olur bence (Buds Pro sahipleri için söylüyorum)

Hayal ettiğiniz sesi duymanız dileklerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXIM X51V -- 29 Ağustos 2024; 14:26:4 >

• 19 Temmuzda ön sipariş ile teslim aldım. Yaklaşık olarak 20 gün kullandıktan sonra samsung kulaklığı değiştirmek üzere geri çağırdı. Yenisinin gelmesini bekliyorum.

Profesyonel olmasa da amatör düzeyde teknoloji merakım var. Bu kapsamda kulaklıklar da ilgi alanıma giriyor. Kaliteli kulaklık ile müzik dinlemek güzel oluyor. Daha önce Samsungun bud plus, buds2 ve buds 2 pro olanını kullandım. Bunlar hala evimde çocuklara devrettim onlar kullanıyor. Buds 3 pro öncelikle dizaynı tamamen değişmiş bu kişisel beğeni konusu.

Ben kişisel olarak yeni tasarımı beğendim. Kulakta durması öncekilerine göre daha iyi ve uzun süre kullanımda rahatsızlık vermiyor. En önemlisi ise diğer modellere göre ses kalitesi çok çok üst düzeyde. Sanırım bunda ilk defa kulaklıkta çift sürücü kullanılması etkili olmuş. Kulaklık kontrolleri önceki nesillerde dokunma şeklinde idi bunda ise sıkıştırma hareketine geçilmiş. Sıkıştırma hareketine zamanla alışınca kullanımı daha kolay oluyor. Zira dokunma hareketinde yanlışlıkla dokunma çok oluyordu bunda o sorun çözülmüş oldu. Uygulaması ile bir çok özelliği verimli olarak kullanılabiliyor. Sonuç olarak ben beğendim.

• Merhaba amazon da 750tl kupon fırsatı var haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buds 3 pro aldım amazondan iade edilebiliyor mu kulağımı acıtırsa felan bu ürünlerde amazon nasıl davranıyor

• Bu kulaklığı aktif kullananlar arasında daha öncesinde Airpods pro 2. Nesil kullanmış olan var mı?

Airpodstaki gibi Apple Music teki uzamsal sesi; aynı şekilde kullanabiliyor muyuz bu kulaklıkla acaba?

• Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Ben s24 plus aldım iade ettik sorun çıkarmadı önceden aramıştık gönderebilirsiniz dediler ama kulaklık için aynı şey geçerli mi bilmiyorum amazonu arayıp sorun

• Arkadaşlar Galaxy Buds3 Pro da transparency özelliğinin iyi olup olmadığını merak ediyorum.

Özellikle daha önce airpods pro 2 veya sony wf1000xm5 vs kullanmış biri kıyaslayabilirse çok mutlu olurum.

Kulaklıkla çok sık telefon görüşmesi yapıyorum ve transparency modda kendi sesimi sanki kulaklık yok gibi duyabilmek benim için çok önemli. Airpods pro 2 bunu iyi sağlıyordu ancak her kulaklık böyle değil ne yazık ki. Samsung buds 3 proyu da ona göre alacağım.

Teşekkürler

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Airpods kulaklık kullanmadım ancak buds 3 pro'nun şeffaf modu çok çok iyi. Telefon görüşmelerinde ve dış seste kulaklık çok iyi

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Airpods 2 pro nun son neslinde transparency(şeffaflık) modunda sanki kulaklık kulağınızda hiç yokmuş gibiydi ve doğrudan kendi sesinizi duyabiliyordunuz.

Bundaki durumu merak ediyorum. Kulaklık kulağınızdayken gerçekten kendi sesiniz sanki kulaklık hiç yok gibi kulağınıza geliyormu?

Buds2 pro da öyle değildi ve baya problemliydi mesela. Hatta son seviyeye getirdiğinizde robotik bir sese dönüşüyordu kendi sesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 31 Ağustos 2024; 16:9:20 >
    bende airpods pro 2 den memnundum samsunga geçince buds pro 3 almak istiyorum ben de transparan modu merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet buds 2 pro kullandım. Dediğiniz gibi transparan modu iyi değil. Kendi sesini duymuyorsun. Ama buds 3 pro,da transparan modu ve telefon görüşmesi çok çok iyi. Her iki kulaklıkta var. Hatta samsungun buds pro ve buds 2 modelini de kullandım. Buds 3 pro modelini alınca diğerlerini çocuklara devrettim.

• Trakyacus kullanıcısına yanıt

Amazon iade politikası sıkıntı çıkarmaz. Yeter ki suistimal etmeyelim (edeni çok gördüm).

Ürünü olduğu gibi paketleyip geri gönderebilirsiniz.

Biz samsung lansman ayağına samsung dan alıp bir de yok hijyen vs saçmalıkları sebebi ile iade alınmayacığını hatırlattı samsung hazretleri.

Amazon ara ara 750 tl indirimle de satış yapıyor. Mis gibi...

• Buds 3 Pro bugün teslim edildi ve birkaç sorum var bunlar herkesde mi yaşanıyor şu anda (yani yazılım güncellemesiyle düzelecek şeyler mi) yoksa bana gelen cihaz mı sorunlu ona göre iade etmeyi düşünüyorum diğer satın alanlar kontrol edebilirse çok sevinirim 🙏🏻 çünkü bunları ilk çıkan Buds Pro'da yaşamıyordum normal mi değil mi bilmiyorum.

1. Ambient/transparent sound'da (yani dışarıdaki sesleri kulaklığa verme modunda) bir tıslama sesi var, tamamen kusursuz olarak sesi vermiyor yani devamlı bi sssss sesi geliyor sessiz bir yerdeysem bile

2. En önemlisi de müzik dinlerken ambient modu veya gürültü engelleme (ANC) modunu açtığım zaman müziğin kalitesi AŞIRI derecede düşüyor, yani müziği olduğu gibi düzgün sesle dinlemek istiyorsam gürültü engelleme modunu veya ambient/transparent modu kapatmam gerekiyor.

Diğer kullananlarda da böyle mi? Teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 31 Ağustos 2024; 21:17:21 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.