Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.212
Cevap
106
Favori
49.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın airpod 2 pro yu versim kafa üstü xm5 kulak içi liberty 4 pro 2 tane buds 3 pro ve şimdide huawei freebuds pro 4 var
    Aralarında müzik olarak mikrofon olarak freebuds pro 4 ciddi şekilde önde xm4 te kullandım xm5 ten daha temiz sesi var o konuda da xm4 tercihimdir. Komple kusursuza yakın olan 2 gün öncesine kadar airpods 2 pro ydu huaweiye gelen güncellemeyle şeffaf mod çok daha iyi olunca bence en iyi seçenek huawei

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Huawei kulaklıklar artık yazılımsal yada donanımsal özellik kaybı yaşamadan diğer marka telefonlar ile çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 2 Nisan 2025; 15:21:18 >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Hiç sıkıntısız s25 u ile ldac te dahik kullanıyorum

Ben sanmıyorum ama kullanıcılar bilgi verebilir. Bende merak ediyorum. Sadece ses olayı değil. Buds3 pro ile Samsung Wearable da elde ettiğimiz tüm özellikleri kapsıyor ise düşünülebilir almak için.

Tüm bildirimleri içerik dahil Türkçe sesli okuma var mı mesela??

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Siz başka bir ekosistemin kulaklığını wearablla kukkanılıyorsa ve ordaki özellikleri kapsiyorsa derseniz o konuşma havada kalır

Kafa sallayarak reddetme ve çağrı kabul etme gibi özellikleri kullanabiliyorum
    Ldac kullanabiliyorum
    Ama bildirim okuma yada samsung uhd ses derseniz onlar zaten samsungun patentini aldığı ve huaweiye açmıyacağı özelliklerdir bence
    Sormak istediğiniz birşey varsa şahsi fikrim olarak açıklarım

Bunun olması mümkün mü hangi kulaklıkta var ki mesela huaweide olsun
    Siz samsungu çoklu bağlantı bile samsung cihazlar hariç kullanabiliyormusunuz

Evet onu demek istemiştim. Ben olaya sadece ses kalitesi odaklı olarak bakmıyorum. Samsung telefonum ile tüm yazılımsal özelliklerini kayıpsız kullanmak ama bunun yanında da piyasanın en iyisi olmasa da belli bir kalitenin üstünde bir ses almak öncelikli hedefim. Bunları sağlıyor ise Huawei neden olmasın alınır derim.

Hocam çoklu bağlantı ya da aynı anda iki cihaz ile kullanım ihtiyacım hiç olmuyor kulaklık kullanım profilimde. O yüzden benim için o spesifikasyon değerlendirmem dışında kalıyor.

Kardeşim aynı düşüncede olmasak ben ilk çıkanı alıp sattım daha sonra üstüne 2 tane neden alayım.Haklısınızda amma velakin kutudan açtığım hiçbir ürün defosuz çıkmadı huaweidede fiyat değiliminden dolayı ve en son aldığım buds 3 pro defosundan dolayı iade ve yenisini aldım hiçbiride kutudan çizik yada boya hatalı çıkmadı.Hala içimde bir yerde dedipin detay olsada freebuds 3 pro ya ben birdaha geçmem

İşte bazılarınada bildirim okumak sizin bu özelliğe baktığınız gibi gelebilir

Doğru diyorsunuz hocam. Beklenti ve ihtiyaçlar kişiye göre değişiyor.

Peki hangi huawei uygulamalarını kurduruyor şu an kulaklık? ai life, huawei store ve hms kurduruyordu eskiden galiba.

Ben burda böyle yazınca insanları bir nebze yanlış yönlendirmiş oluyorum keşke formda sesli anlatım olsa
    Buds 3 pro deneyimim benim için kötü ve lansız olsada ses ve diğer özellikleri gayet iyi bir kulaklık ve alanı üzmez benim ki takıntı seviyesinde görülebilecek defolsrdan dolay markaya kızmak yoksa ses ses yüksekliği şeffaf modu diğer özellikleri ilk 3 te bence

Ai life kafa sallamayı kullandırması bile çok iyi benim düşünceme göre

• buds 3 slikonsuz dversiyonu 3350 tl iyimi ? satıcı incehesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 2 Nisan 2025; 16:42:24 >
  • Samsung geçen geceler içerisinde 6200 ₺ civarlarına çekti fiyatı ama son 15 gündür hiç fiyat düşürmüyor. Sıkıntılı seri vardı da tüketmek için miydi, kafamda deli sorular...

• harbi24 H kullanıcısına yanıt
    Amazondan 5.500 TL ye aldım 2 hafta önce benimki ölü seri mi oluyor o zaman

• Geçen 5100 e samsung com trden aldım iade ettim ne ölü serisi

• NOANN N kullanıcısına yanıt
    Amazona gelen seri farklı olabilir, ayrıca samsung çoğu kişiye %30 indirim kuponu gönderdiği için zaten amazondan daha uygun oluyor ve ayrıca 6 küsür binlere çekerek ekstra indirim sağlayınca 4400 TL ye kadar fiyat düştü.
    Şimdi böyle fiyatlara satınca insan ister istemez şüpheleniyor.
    Mesela bir aya yakın artık hiç böyle fiyat düşmedi, yani olur mu olur...

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.