< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (57. sayfa)

-
-
Hocam bazen ticari sitelerde fiyat takibine alıp ekstra fiyat düşen ürünlerde bu durumu yaşadığım olduğu için acaba mı diye sorgulamak istedim.
İlla bu dediğim oluyordur diye iddia etmiyorum tabiki, benimki sadece ihtimal olasılığı sorgusu.
Ayrıca kulaklık çıkması üzerinden bu yana 1 sene geçmesine rağmen kullanıcıların azımsanmayacak oranlarda memnuniyetsizliği de çok manidar bir durum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm dünyada bu durum geçerli ama ben söyleyince sanki ben yaşıyormuşum gibi düşünenler var.Ben hala iyi çıkacağına inansam gider alırım ama genel global formlarda da bu memnuniyetsizlik mevcut
Buds 3 lerde kullanilmadigi halde kutu sarji azalan varmi ? Normal mi bu samsung da yoksa problem mi sabahtan aksama %3-4 kutu sarji gidiyor
Bataryayı korumak için yapmış olabilirler.
sanırım sürekli konum paylaştığı için olabilir. uwb kullanarak samsung find üzerinden konumu bulunabiliyor çünkü.
-
Muhtemelen takip sistemi oldugu icin airpods dada ayni muhabbet mrvcuttu airtag ozelligi oldugu icin kutuda
Kutu kapalıyken konum paylaşıyor mu?
Garip gelmişti. Konum aklıma gelmedi açıkçası. Sizlerde de boyle ise sıkıntı yok. Eski kulaklıklarımda boyle birşey yoktu. Nekadar kullanırsan okadar gidiyordu.
Aktif konum paylaşmıyor çünkü BT kapalı ancak UWB sinyali paylaşıyor sürekli.
-
Bende kutu şarjı durduk yere azalmıyor acaba bir ayar falan mı var açınca mı oluyor ?
-
amazondan slikonsuzu 3280'e aldım.
basslar beklediğimden fazla, çoğu slikonlu ile yarışır.
yapısı herkese uymaz, kulaklarım tam sınırda hafif acı verdi ama alıştı kolayca. daha önce oppo enco ve airpods un aynı tasarımlarını kullandım.
kulaklık eq ayarına güzel cevap veriyor bass ı verdikçe kabul ediyor.
gürültü engellemeden beklentim azdı, beklediğimden fazla verdi ama sorun o değil. açınca ses profili değişiyor. midli tizli bir ses halini alıyor. oppo enco air 2 slikonlu vardı onda anc açınca ses profili değişmiyordu.
s23 ultra ile kullanıyorum; son 2 sesde bozmaya başlıyor.
bass tiz mid dengesi tam değil, bass 10/8, mid 10/6, tiz 10/7 olarak seviyelendirebilirim.
EQ ayarımı 0 0 -1 +1 +3 +5 +6 +6 +5 yaparak hoşuma giden dengeye getirdim. metal rock dinleyicisiyim.
samsung ekosistemi için 3k lar verilir ama farklı bir ekosistemdeyseniz daha uyguna bu kaliteleri alabilirsiniz.
-
-
Bende yaklaşık 3 haftadır düz buds 3 kullanıyorum ve yapısından dolayı maalesef kulağıma uymuyor sol taraf tam uyuyor aslında sağ taraf sürekli ama sürekli düzeltme gereği hissediyorum. Samsung güzel görünüm vereyim derken ergonomiyi yemiş götürmüş. Daha önce huawei freebuds se 2, apple airpods, soundpeats air 3, nothing ear stick kullanmış biri olarak ergonomisi en kötü kulaklık maalesef. Ses kalitesi güzel özellikle eq tepkisi kullandıklarım arasında en iyisi. Ama ses kalitesi olarak fiyatının ederi mi şüpheli bence. yarı fiyatına aldığım nothing ear stick ses olarak daha iyiydi bence.
Ekosistem ürünü olarak alınabilir ama ederi fiyat bandı olarak 2-3k civarı olmalı.
Silikonlu kulaklık kullanamıyorum kulak acısından dolayı o yüzden hep açık kulaklık kullanırım. Apple EarPods Type C kablolu kulaklık kullandığım en iyi ürün açık ara sesi ve mikrofonu daha hiç bir üründe göremedim hala onun etkisini verecek Bluetooth kulaklık arıyorum. Mecbur buds 3 iade edip yeni ürünler deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 4 Nisan 2025; 18:55:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kulakligi actim daha 3 gunu sag kulaklikfam cizirti gelmeye basladi yani samsung anolan guvenim az di bitti insallah s25 siparis verdim gelince ondan sikinti yasamam ios fan gectik ama iyimi ettik kotumunettik bilemedim
Biraz korkmaya başladım açıkçası 2 hafta önce amazondan buds 3 pro aldım aktif kullanmaktayım forumda anlatılan sıkıntıların hiçbirini yaşamadım ilerde bir sıkıntı çıkartır mı diye düşünmüyor değilim
Hocam çıkana hemen çıkıyor gördüğüm kadarıyla sanırım. Maşallah bende yaklaşık 4 aydır zerre sıkıntısız kullanıyorum. Artık bişey çıkmaz diyorum. Dilimizi ısıralım🧿🧿🧿
2024 Temmuzda lansmanda buds3 pro aldım. 15 gün önce de sol kulaklıkta ki şarj sorunu nedeniyle servise vermiştim. Servis kutusuyla birlikte yenisi ile değiştirdiler. Sorunsuz olarak kullanıyorum. Formda yazılan hiçbir sorunla karşılaşmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X