Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon bugün geldi. Waranty void 0x0 yazıyor. Ayrıca yazılım güncelleştirme sekmesi de var.
  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt
    yazılımın sonu 5 mi
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nerden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama Android için SE Durumu kısmı ise eğer bi güncelleme geldi onu yaptıktan sonra, şuan 0035
  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt
    PDA C5010ZHU1AQG5
    CSC C5010ZZH1AQG5

Bu yüklü bende ona bakar mısınız yazılım bilgilerinden.
  • #SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

Bu şekilde.
  • c5 pro ile mobil ödeme de sorun yaşayan var mı acaba. knox 0x1 in mobil ödemede sorun çıkartma gibi bir durumu olabilir mi?
  • Kamera ayarlarınızı hangi modda kullanıyorsunuz arkadaşlar ? Ben otomatik modda kullanıyorum ancak ön kamera ile selfie yaparken selfie'yi ceken kisi cok iyi cikiyor ama arkadaki kişiler bulanık çıkıyor.sizde de öyle mi ? Ya da önerebileceginiz bir ayar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremden 2 kişiye aldırdım bu telefonu ama 2 kişi de root yapamadığını söyledi, bir an önce root gelse keşke

• ptmustafa kullanıcısına yanıt
    C5 Pro Root Atma

https://www.skyneel.com/root-samsung-galaxy-c5-pro-sm-c5010
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

C5 Pro Root Atma
    https://www.skyneel.com/root-samsung-galaxy-c5-pro-sm-c5010

herkese merhaba, hocam sizi alıntılamıştım geçen n11 konusunda bende kardeşim için aldım siyah olanı knox 0x0 dediler, ayrıca telefonla da görüştüm satıcıyla imei kayıtlı değildi onu 1 2 güne halleder btk onay sürecinden dolayı dedi sıkıntı olmaz parayı sonra onaylarsınız dediler. 11.11 de aldım cumartesi kargoya verdiler bugün elime ulaştı telefon.hızlı kargolamak için imei işi 1 2 güne sarkmış.telefonu daha açmadım yalnız. telefon sürümü 5018 çıktı. sammobile dan baktım 2 tane yazılım görünüyor. tüm konuyu okudum yalnız en son muallakta kalmış 5018 sürümü kullanılır mı diye? cihazın kutusunda china mobile(sanırım çinli operator) ve 4G+ yazıyor. duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum.Diğer arkadaşlardan da fikir almak isterim. Teşekkürler.

edit: @erkan86 sizden bakarsanız hocam memnun olurum.

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 13 Kasım 2017; 20:3:41 >

• Ben olsam iade ederim 5018 le hiç uğraşma.
  • valla yarın adamları arayıp sorucam ellerinde 5010 var mı diye farklı renk olsa da olur. güncelleme yapmaz kardeşim pek de anlamaz öyle telefondan da işte acil lazım ona da bilemedim kararsız kaldım bende daha açmadım bile telefonu yarın ola hayrola inş
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Hocam bu siteyi defalarca denedim olmuyor, clickbait bir site bence her telefona aynı rehberi paylaşıyorlar.
    Şu site 4 gün önce bir ekleme yapmış, onu da deneyeyim belki diğer sitelerden farklıdır:http://www.elblogdeltopo.com/2017/11/rootear-samsung-galaxy-c5-Pro-sm-c5010-con-cf-auto-root.html?m=1
    Çinde çok tutan bir telefon olmasına rağmen root hala çıkmadı ilginç. xda de belki bilen vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptmustafa -- 15 Kasım 2017; 23:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: CwLk

Bundan bende almayi dusunuyorum fakat bu guncelleme olayi canimi skiyor knox degeri 0 olan bazi cihazlardada guncelleme kismi yokmuş çok kararsizim

Evet doğru, ilk aldığımda telefonun ayar menüsünde "yazılım güncelleme " yoktu ama ODİN programı aracılığıylawww.sammobile.com sitesinden indirdiğim 20.07.2016 tarihli orginal HONGKONK sürümünü yükledim ve yazılım güncelleme menüsü de geldi. yani problem yok bu konuda da.

Bende de knox 0x0 ama yazılım güncelle menüsü yok sammobileden orginal yazılımı indirdim ama zipten çıkarınca 5 dosya olarak çıktı odin ile yüklerken sadece AP dosyasımı yükleyeceğiz yoksa 5 dosyayımı yardımcı olursanız sevinirim

• Aynen kardeş , tüm parçaları odine ekleyip yükle butonuna basman lazim. Parçali yüklemenin nasıl yapıldığini YouTube da anlatan videolar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Aynen kardeş , tüm parçaları odine ekleyip yükle butonuna basman lazim. Parçali yüklemenin nasıl yapıldığini YouTube da anlatan videolar mevcut.

CSC kısmına iki adet csc dosyası var yazılımda hangisi olacak csc olanmı home_csc olanmı
  • Arkadaslar telefonu alıcaz biraz da acelemiz var ama nerden alsak bilemedik. Konuyu okudum biraz ama gezegen gsm satmıyor şu an. Alan arkadaslar tavsiye verebilirse teşekkür ederim. Bir de 5010 olanı alın demişler ama bu modelin goldu var mı? Alırken ve aldıktan sonra telefon gelince dikkat etmemiz gereken, kontrol etmemiz gereken hususlar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alın derim şarjı performansı memnun eder fiyatı da özelliklerine göre gayet iyi. ancak root rom işleriyle uğraşıyorsanız yapan yok bu telefona. Onun dışında aldığım en güzel telefon şuana kadar. 5010 gold öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptmustafa -- 17 Kasım 2017; 14:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptmustafa

Kesinlikle alın derim şarjı performansı memnun eder fiyatı da özelliklerine göre gayet iyi. ancak root rom işleriyle uğraşıyorsanız yapan yok bu telefona. Onun dışında aldığım en güzel telefon şuana kadar. 5010 gold öneririm

Hocam babam için alıcam telefonu. Yani root rom vs olaylarla işimiz olmicak :) 5010 gold arıyoruz biz de. Kamera, batarya ve hafıza önceliklerimiz vardı ve bu telefon hepsini istedigimiz düzeyde karşılıyor tasarımı da hoşumuza gitti. Nerden almalıyız tavsiye edebileceginiz bi site var mı? Konunun ilk kısımlarında hepsiburada'da gezegen gsm tavsiye edilmiş ama şu an satışları yok. Bu knox sayacı, 5018-5010 vs. birkaç mevzu olunca işi sağlama almak gerekiyor :)
  • Www.gezegengsm.com adresinde iletisim bilgilerinden arayin, sorulariniza cevap vereceklerdir. Kendi sitelerinde mavisi satista gorunuyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.