Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bindokuzyüzon

Www.gezegengsm.com adresinde iletisim bilgilerinden arayin, sorulariniza cevap vereceklerdir. Kendi sitelerinde mavisi satista gorunuyor.

Sordum hocam stok bitmiş. Başka bildiginiz bi site var mı?
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası tam bilgim yok. Hepsiburada'da, Gezegen'den almıştım bende. N11'de 5010 serisi diye başlık açarak satış yapanlar vardı ama riske girmeye değer mi bilemem.
  • bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt
    hocam 5010 koduna nerden bakıyoruz , bende düşünüyorumda. Carrefourda sordum knox 0x1 dedi belki 0x0 felanda vardır napsam bilemedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iş zaten kutusu olmalı. Hongkong cihazlarının, kutusunun ön tarafında sağ üst köşede 4G+ yazılı bir logo var. O varsa zaten direkt vazgeçin. Bir önceki sayfada, bir arkadaş paylaşmış kutunun fotoğrafını. Hongkong serisi cihaz o mesela. Cihazı açtığınız zaman da, ayarlar >> cihaz hakkında >> model numarası şeklinde görebilirsiniz ya da hiç menüye gelmeden ses kısma+orta tuş+güç tuşuna basılı tutarak knoxu kontrol ettiğimiz bölümden de görülebilir.
    hocam valla burda carrefourda varda şimdi ordaki eleman 0x1 dedi acaba ne kadar doğru . Sırf knox olayı yüzünden a3 veya a5 düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.gezegengsm.com/samsung-galaxy-c5-pro-dual-sim-2-yil-delta-servis-garantili ben dün sormuştum stokta var demişlerdi ve hala satışta görünüyor ürün, şuanda n11 gittididiyor hepsiburada gibi sitelerde satışı yok gezegenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan547

https://www.gezegengsm.com/samsung-galaxy-c5-pro-dual-sim-2-yil-delta-servis-garantili ben dün sormuştum stokta var demişlerdi ve hala satışta görünüyor ürün, şuanda n11 gittididiyor hepsiburada gibi sitelerde satışı yok gezegenin

Dün akşam saat 7 civarı bana stok yok dediler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

quote:

Orijinalden alıntı: ercan547

https://www.gezegengsm.com/samsung-galaxy-c5-pro-dual-sim-2-yil-delta-servis-garantili ben dün sormuştum stokta var demişlerdi ve hala satışta görünüyor ürün, şuanda n11 gittididiyor hepsiburada gibi sitelerde satışı yok gezegenin

Dün akşam saat 7 civarı bana stok yok dediler hocam

bende mavi yada siyah knox 0x0, 5010 arıyorum bulabilirsen banada haber hocam

• Merhabalar, bugün itibarıyla C5 Pro siyah almış bulunmaktayım. Yazılım güncelleme bende de aktif değil ancak knox 0x0. Ancak varsayılan klavye olarak Kika klavye yüklü, sizlerde de durum bu şekilde mi?
  • ben de bugün hepsiburada'dan bsz elektronik adlı satıcıdan sipariş verdim. öncesinde arayıp knox 0x0 ve 5010 sürümü hakkında teyit ettirdim. adam ürünün 5010 serisinden ve knox sayacının 0x0 olduğunu söyledi. haftasonu olduğu için büyük ihtimal pazartesi günü kargoya verilecek. ürün elime ulaşınca gerekli detayları yazarım
    Hocam bu dediklerin ÇİN cihazlarında oluyor. kutusunda 4G+ yazanlar ÇİN cihazları .. yani alınması gereken cihazlar Hong Kong cihazları .. 5010 modeller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmdonmez M kullanıcısına yanıt
    Seri numarası Sm-5018 ise Çin sürümü olan cirazdir kardeş. O nedenle bazı ayarları yapmak zor olabilir.

• Arkadaşlar merhaba, bende c5 pro aldım N11 den garantide özer iletişim yazıyor. Tabi bilmiyordum bu modeli 5018 imiş. geldiğinde baı özellikleri çalışmıyordu. araştırdım knox 0x1 miş. bende illa kurcalayacağım ya. sor firmware i yükledim tabi ne google var başla bişer. türkçe seçeneğide yok. Ne yapmamı önerirsiniz. servisemi göndersem. şuan arama ve tarayıcıdan internete girmek dışında birşey yapamıyorum.

birde bu cihaza uyumlu recovery hangisidir.
  • kdrby K kullanıcısına yanıt
    Bence yol yakınken iade et kardeş. 5010 cihaz iste.

• Merhaba arkadaşlar,

Bende N11 den AKSARAYİLETİŞİM firmasından C5 PRO aldım . Telefonun dizaynı harika. Çok ince , kaliteli bir havası var. Üzerine cam filmi takılmış olarak geldi.Dokunmatiği çok iyi, hızlı bir telefon. Telofonun sarjı da gayet uzun gidiyor. 2600 mah olmasına rağmen. Telefondan çok memnun kaldım.

Knox olayını formdan okudum . Pek de anlamlandıramadım . Telefonuma baktığımda ANDROİD 6.0.1 , Knox sürümü : 2,7 olarak görünüyor.

Bu sorun olur mu ? Günceleme almıyacak anlamına mı geliyor ?
  • 5018 PİŞMANLIKTIR.
  • C7 ye nougat dağıtılmaya başlanmış .. C serisine başlandığına göre bence yılsonuna kadar bize de bir güncelleme gelir.

• Arkadaşım aldı bu telefondan mavi rengini... C5010 yazıyor. Kutusu beyaz. Çok beğendik.

1- Çok güzel bir telefon . Elde duruşu harika. Görenler tekrar tekrar bakıyor. Bu hangi model diye.

2- Çok ince , kılıfla bile ince duruyor.

3- Çok hızlı , İşlemcisi harika.

4- Batarya 2 gün kadar gidiyor.

5 Bu fiyata bu telefon bedava. Bu özelliklerde 2 000 tl civarı olabilirdi bence fiyatı.

Bende mavi rengini almak istiyorum . İnternetten alırken neye dikkat etmeliyim ? Mavi olanlar c5010 muş. Knox sayacı çok önemli mi ? Sadece 5010 olsa sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 20 Kasım 2017; 9:1:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Arkadaşım aldı bu telefondan mavi rengini... C5010 yazıyor. Kutusu beyaz. Çok beğendik.

1- Çok güzel bir telefon . Elde duruşu harika. Görenler tekrar tekrar bakıyor. Bu hangi model diye.

2- Çok ince , kılıfla bile ince duruyor.

3- Çok hızlı , İşlemcisi harika.

4- Batarya 2 gün kadar gidiyor.

5 Bu fiyata bu telefon bedava. Bu özelliklerde 2 000 tl civarı olabilirdi bence fiyatı.

Bende mavi rengini almak istiyorum . İnternetten alırken neye dikkat etmeliyim ? Mavi olanlar c5010 muş. Knox sayacı çok önemli mi ? Sadece 5010 olsa sorun olur mu ?

İnternetten alacağınız satıcıya sorun c5010 mu ve knox sayacını, c5018 şuan için çin romdan dolayı sıkıntılı c5010 tercih etmeniz yararınıza, knox sayacı 1 olursa telefondaki orijinal samsung uygulamalarının bazılarını kullanmanıza izin vermez örneğin shealt (spor yürüyüş gibi bilgileri tutan uygulama) ve güvenli klasör uygulamsı gibi uygulamaları açtığınızda yetkisiz giriş gibi bir uyarı verir ve programı açmaz.Bu kadar para vermişken c5010 ve knox 0*0 almak en uygunu knox 0*1 olursa büyük sıkıntı değil ama almışken 0*0 bulmanız daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Dostum cihaz çok güzel , bence bu fiyatlara bu donanım oldukça iyi. yani tam fiyat performans ürünü

kardeşim telefona Google cihaz politikası kurulabiliyor mu? İş mail adresimi senkronize etmem için cihaz politikası isteyecek telefon. Lakin bir sitede okudum biri kuramadığı için telefonunu şirket maili ile eşleştirememiş. Benim gibi mailini aktif takip etmesi gereken birisi için bu büyük sorun.

Sana zahmet bi playstore'a bakar mısın, Google apps device policy var mı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.