Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş, marka konusunda arkadaş haklı. Yani olur da beğenmezsen veya sıkılıp telefonu satmaya karar verirsen xiaomi elinde kalır. Ama Samsung her türlü gider. O nedenle eğer uzun süreli kullanacaksan sıkıntı yok ama çok telefon değiştiren biriysen girme xiaomi'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 24 Kasım 2017; 19:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun samsungun ikinci eli kuvvetli. Telefonu alınca 2-3 yıl kullanıp bi köşeye koyan biriyim öyle bir derdim yok.
  • Arkadaşlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz,bugün metroda inceledim kasası ekranı bayağı güzel

• DayleFusion kullanıcısına yanıt
    O zaman bu konuya girip başka telefonu övmeyecen konu baltalama yapmayacaksın yer lafı oturursun kardeşşş.Şimdi doğru çayomi forumuna ak sen en iyisi buralarda fazla gezinme.Laf duyacağını bile bile gelip foruma laf da atma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 24 Kasım 2017; 19:51:26 >
  • Şaominin zibilyon tane cihazını kullandım arkadaşlar zevkler farklıdır ama samsung kadar keyif vermedi.Tekrar samsunga döndüm zorunlu olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 24 Kasım 2017; 19:54:31 >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    3.30 - 5.30 arası değişiyor. Ortalama 4.30 saat ekran süresi alıyorum ben. Bu arada işim geregi sabah 7 den akşam 7 ye kadar etkin mobil veri kullanıyorum. Yani benim için bu süreler iyi. 1 günü rahat çıkarıyor batarya.

• Bu arada telefonu geekbench testine tabi tuttum. Özellikle çoklu çekirdek performansı birçok amiral gemisi telefon ile yarışıyor

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

3.30 - 5.30 arası değişiyor. Ortalama 4.30 saat ekran süresi alıyorum ben. Bu arada işim geregi sabah 7 den akşam 7 ye kadar etkin mobil veri kullanıyorum. Yani benim için bu süreler iyi. 1 günü rahat çıkarıyor batarya.

Teşekkürler tasarruf modu kullanıyormusunuz

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Telefonu aldım arkadaşlar . :)

Çok güzel kasa yapısı, ele çok iyi oturuyor. Çok ince bi görüntüsü var. Biraz kaygan , kılıfla kullanmak gerekir.

Sarjı çok uzun gitti. ilk sarjdan sonra 1,5 gün kullandım.

Kesinlikle bu fiyata bu telefon bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Telefonu aldım arkadaşlar . :)

Çok güzel kasa yapısı, ele çok iyi oturuyor. Çok ince bi görüntüsü var. Biraz kaygan , kılıfla kullanmak gerekir.

hayırlısı olsun, hangi satıcıdan aldınız. Knox 0 mı kontrol ederseniz iyi olur
  • quote:

nereden aldınız ve knox kaç kardo?
  • Merhabalar, bugün basında böyle bir haber çıktı.Sizinlede paylaşmak istedim. #SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL
  • Air kullanıcısına yanıt
    Kaynak hangi site kardeş ?

• Evet haber aynı " MüdavimBey " kullanıcısının cevabı ile ben sadece webtekno sitesinde gördüm.Bugün paylaşıldı haber.
  • 7.0 bile gelmedi yok efendim oreo da gelmez deyip çekemeyenlere çekimi güçlendirecek güzel haberler gelmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 27 Kasım 2017; 19:8:41 >
  • Air kullanıcısına yanıt
    Resmi bir haber olmamakla birlikte sizdiran kişinin Samsung çalışanlarından birisi olması nedeniyle dikkate alınacak bir haber :) ama tabi yine de %100 güvenmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Sağ ol arkadaş. N11 den aksarayiletişim den aldım .

MODEL NO : SM-C5010 yazıyor .

Yazılım bilgisi : knox sürümü : 2.7 yazıyor

Telefonu çok beğendim. Bence tam f/p ürünü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Sağ ol arkadaş. N11 den aksarayiletişim den aldım .

MODEL NO : SM-C5010 yazıyor .

Yazılım bilgisi : knox sürümü : 2.7 yazıyor

Telefonu çok beğendim. Bence tam f/p ürünü.

Hocam sizin baktıgınız knox sürümüdür. Knox sayacını su sekilde kontrol edebilirsiniz Ses kısma + güç + home tuşu basılı tutuyorsunuz kapalıyken cihaz download mode a giriyorsunuz orada warranty diye bi ibare var oradan kontrol edeceksiniz
    Knox 0*0 sa ellenmemis cihazdır, knox 1 ise root olmus cihazdır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.