Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fturksen

Sammobile'den HONGKONK yazılımını yükle , o zaman geliyor.

Hocam link atar mısın rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden fazla parmak izi tanımlarsak sensör daha hassas olur mu sizce?

Ben pek memnun değilim sensörden. bazen 5 kere arka arkaya okumuyor, kitleniyor telefon 30 saniye.
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Bu sorun 360 derece telefonu parmağa her açıdan tanımlamakla çözülüyor.
  • Daha önce c5 kullandım onu sattım şimdi hb mavi c5 pro aldım sansıma bununda warrant 0x0 yazıyor ama güncelleme bölümü yok mavi renk cok şık gösteriyor.
  • Az önce sammobile.com 'da gezinirken 27/11 tarihinde C5 modeli için Android 7 'nin çıktığını gördüm. Bize de yakında gelecek gibi hissediyorum :)

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

• hocam android 8 bile gelecek bu telefona 2018'de ne zaman ama belli değil
  • 7 yi atlayıp 8 verirler kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 3 Aralık 2017; 13:22:33 >
  • Bu telefona root yapılamamasının nedeni samsungun quallcom snapdragon işlemcili cihazlarda aldığı sıkı güvenlik önlemleriymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptmustafa -- 3 Aralık 2017; 14:38:19 >
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar emin olamıyorum zira C5 e 1.5 yıl sonra 7 verdiler. İnşaallah bize de aynısını yapmazlar

• prosecuter P kullanıcısına yanıt
    Hocam 0*0 yazıyor. Fakat bu şekilde kaldı telefonum.

Kapatma tuşuna basıyorum fakat kapanmiyor

• Yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım .

YUKARDAKİ ŞEKİLDE KALDI TELEFON. KAPATMA TUŞUNA BASIYORUM FAKAT İŞLEM OLMUYOR ...
  • Ses açma ve güç tuşuna basılı bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Hocam 0*0 yazıyor. Fakat bu şekilde kaldı telefonum.

Kapatma tuşuna basıyorum fakat kapanmiyor

Ses + güç+ orta tuşa bas yine

• SAĞOLUN arkadaş halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 3 Aralık 2017; 20:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Az önce sammobile.com 'da gezinirken 27/11 tarihinde C5 modeli için Android 7 'nin çıktığını gördüm. Bize de yakında gelecek gibi hissediyorum :)

Dostum ben de 0*0 5010 modeli olduğu halde güncelleme yok da sammobile Hong Kong güncellemesini yap demiştin.. link atar mısın rica etsem

• arkadaşlar 1000-1200 tl bandında redmi not4 - samsung c5 pro ve huwei p10 lite arasında kaldım ... sizce hangisini almak mantıklı...yorumlarınız ve tavsiyleriniz benim için önemli...
  • Merhaba arkadaşlar htc u play ve bu cihaz arasında kaldım ikisininde fiyatları neredeyse aynı ikiside ithalatçı garantili cihazlar ama c5 proya daha yakınım sd işlemcisinden dolayı,size soracağım soru bu cihazı hepsiburadadan almayı düşünüyorum konu da okuduğum kadarı ile 5010 ve 5018 modeli muhabbeti cok dönmüş 5010 modelini almayı düşünüyorum hepsiburadada hangi satıcı daha iyidir hangisi 5010 modelini satar ve siyah renginin okuduğum kadarıyla 5010 versiyonu olup olmadığı şüpheli renk öneriniz nedir.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Hepsi burada uygun iletişimden sa aldım ben kapalı kutu mavi 5010 model knox 0*0 . siyah hakkında bilgim yok. Mavi rengi tavsiye ederim çok güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeGeS

Merhaba arkadaşlar htc u play ve bu cihaz arasında kaldım ikisininde fiyatları neredeyse aynı ikiside ithalatçı garantili cihazlar ama c5 proya daha yakınım sd işlemcisinden dolayı,size soracağım soru bu cihazı hepsiburadadan almayı düşünüyorum konu da okuduğum kadarı ile 5010 ve 5018 modeli muhabbeti cok dönmüş 5010 modelini almayı düşünüyorum hepsiburadada hangi satıcı daha iyidir hangisi 5010 modelini satar ve siyah renginin okuduğum kadarıyla 5010 versiyonu olup olmadığı şüpheli renk öneriniz nedir.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Dostum ben Hepsiburada dan bsz elektronikten aldım almadan önce adamın telefon numarasını Google'da buldum ve aradım.. ben daha demeden kardeşim ürünler 5010 serisi knox 0*0 dedi garanti veriyorum dedi ki dediği gibi geldi.. memnunum tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.