Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona ekran koruyucu ne önerirsiniz ... Full kapatan iyi bir sey olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full body olanlar dışındaki tam kapatan bulmak çok zor. 2,5 D ekran muhabbetinden ekranı tam kapatan kırılmaz yok malesef.. Ben nano düşünüyorum en azından tamperli olanın 1/3 incelikte.. Hem dokunmada hem kenardaki kalacak boşluklar da çok rahatsız etmez diyorum. Tamperli olanlar sinir bozucu kenardaki boşluklarla. Full body alan arkadaş memnun önceki sayfalara bakabilirsiniz..

• Dafoni marka full kapatan ekran koruyucu iyi bir tercih olabilir. Ben farklı bir marka almıştım ekranda su izi gibi iz kalıyor. Yenisini alacağım zaman Dafoni tercih edeceğim. Mobilcadde'de fiyatı 67 TL görünüyor.
  • plf P kullanıcısına yanıt
    2,5 D ekranlı tüm telefonlar için nano kırılmaz tercih edin, kenarlarda boşluk kalsa bile ince yapısı olduğu için çirkin durmuyor.. ekranı full kaplayanlar naylon olduğu için koruma adına bir faydası olmuyor bence.. Fakat bizim c5 ler distribitör tarafından getirilmediği için nano ekran koruyucu bulmak biraz zor oluyor..
  • Artık TR distribütörü getirsin de Avrupa ROM ve TR Optimizasyonlu halini bir görüp beğenip alalım arkadaş şunun yaaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzvdr

Artık TR distribütörü getirsin de Avrupa ROM ve TR Optimizasyonlu halini bir görüp beğenip alalım arkadaş şunun yaaaa...

C5 Pro modeli geliyor hocam. 4 GB Ram ve Snapdragon 625 işlemcisi olacak. Ekran boyutu 5.5" ya da 5.2" olacak. Çok şık bir telefon bence C5.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @ThePscho hocam

Gelme tarihiyle ilgili bir fikriniz var mı?
    Yoksa da ortalama bir tahmin yapabilirmisiniz ?
  • Merhaba şebeke problemi yaşayan varmı? Zaman zaman internete bağlanamıyorum bir süre geçtikten sonra yeniden bağlanıyor. ?
  • Ankara'da Vodafon ile bağlantı sorunu yaşamadım. Merkezde 4G, Gölbaşı'nda 3G çekiyor. Avea ile merkezde bile 4G göremiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetzvdr

Artık TR distribütörü getirsin de Avrupa ROM ve TR Optimizasyonlu halini bir görüp beğenip alalım arkadaş şunun yaaaa...

Gelmez hocam bence bu gelirse A serisi nasil satacak :D

Telefonda benim gordugum eksik klavye nedense gec aciliyor arada cozumunu bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Mart 2017; 22:40:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun siyahına talibim fiyatlar az daha geri gelsin ayrıca bu konuya tüm iyi kötü yanlarını yazalımki alacak insanlar bilgilensin

syg.
  • triger kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım herkes memnun ...

+Sebeke sorunları yaşamadık yani çekmeme gibi ... 4G üzerinde de ben 90 MBPS gibi değer alabildim ..
    +Samsung güncelleme vericeğini söyledi ilk çeyrekte ...
    +Kamera konusunda evet bi s7 değil ama iPhone 6 kamerası gibi Ois yok gerisi güzel gibi ...
    +4GB RAM konusu Android de hepimiz biliyoruz ram baya gerekli şimdiye kadar hiç üzmedi ... (Chrome da 50 sekme açık durur forum olsun video olsun geri geldiğimde reload etmiyor ...
    +Parmak izi okuyucusu gayet güzel hızlı çalışıyor
    +NFC gayet iyi banka uygulamanızda varsa kullanabiliyorsunuz
    +Hızlı Şarj olayı gayet güzel 90 dakikada doluyor ..
    +Tasarım olarak gayet güzel ince bir telefon masaya koymak isteyeceğiniz ...
    +Sizi bilmiyorum ama benim için aşırı önemli bildirim ledi var :)
    +Radyo . Çift ton flaşı var ... Ultra Güç tasarruf modu .. KNOX ...
    +İsterseniz çift sim yoksa tek sim + Sd kart takılabiliyor ...

- Telefonun ekranını tam kapatan cam falan çok zor ... (Doğu bankta buldum cam diye 2-3 günde kenarları çatlıyor )
    - Kablosuz şarj desteklemiyor
    - Kulaklığı S6 kulaklığı sanırım kulak içi pek beğenmedim ...
    --- Şebeke üzerinden Görüntülü görüşülmüyor ..---

• hocam çok sagolun

- eni sonu alıcamda nazlanıyorum işte
    - parmak izi oldugunu bilmiyodum bu iyi oldu
    - çakılı bataryadan korkuyorum tamiri sıkıntılı
    - 2 hat takarsam hafıza kartı olmuyormu bunlara ( çokta önemi yok tek hattım var )

- cam ayarlamaya çalışıcam bakalım
    - şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapmaması kötü benim s4 mini bile yapıyor 2014 yılından kalma
  • triger kullanıcısına yanıt
    Hocam o yüzden açıkça söyledim :) bende görüntülü görüşme olmayınca şaşırdım ...

Hocam sim bir ve sd kart slotu var ama sd kart slotu da hat okuyabiliyor dur foto atiyim daha iyi olur ...

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

Samsung Pay de Türkiye ye kullanıma açıldığında gelicek imiş

• Uzun zamandır ekran koruyucu bakınıyordum. (Tamperli olan kenardaki boşluklardan artık sıkmıştı ) Nano Glass ve aşağıda linkini verdiğim Full Body olan arasında kalmıştım. Bunu tercih ettim. Bugün elime ulaştı taktım. Kalite olarak tamperli cam gibi ama çok fazla güven de vermedi gibi :) Bir de beyaz olanı tercih ettim telefon ön paneldeki beyazdan daha açık bir beyaz ama fena da durmadı kılıfla kullanımda da sorun yok şimdilik iş görebilecek cinsten bakalım.

Daha sonra resim ekleyeceğim.

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-galaxy-c5-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-beyaz-P156805480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 12 Mart 2017; 13:13:28 >

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende AliExpress ten aldım şuanlık güzel yanlardaki siyah çerçeveyi bile kapatıyor ... Fakat 4 . Günden kenarı çatlattım ... Şimdi ki AliExpress kampanyası ile 4 tane daha aldım

• Almayı düşünenlere fikir vermesi açısından ben de bazı hususlara değineyim:

Wi-Fi performansı: Modem arayüzünden kanal 13 seçip 40 Mhz ayarı yaptığımda, 50 Mbps olan internet bağlantımı tam 50 Mb/s olarak alabiliyorum.

4G: Vodafone ile Ankara merkezde en yüksek 55 Mb/s hız gördüm.

3G: 17 Mb/s (nPerf ile ölçüldü)

Oyun performansı;
    City Racing 3D London parkuru: En yüksek grafik ayarlarında ortalama 40-45 fps,
    Bowling King Newyork parkuru 50 fps,
    Real Racing 3 Amatör Cup: Pistte çok sayıda araç ile birlikte ortalama 17-18 fps

Cihazın tek takılma yaşattığı yer Uygulama Yöneticisi. Bu bölümde ekranı aşağı doğru kaydırırken kare atlama/takılma olabiliyor. Bun kısım dışında Touchwiz arayüzünde herhangi bir takılma tespit etmedim.

NFC: Philips BT6000B/12 wireles hoparlör ile kullanıyorum. Gayet başarılı ve 15 dk kullanılmayınca uykuya dalan hoparlörü NFC ile uyandırması çok pratik.

Kamera: Otomatik modda fotoğraf çekerkenekrana parmağınızla basılı tutarak odak ve pozlamayı kilitleyebiliyorsunuz (AF/AE kilidi). Kullanılması tavsiye edilir.

• plf P kullanıcısına yanıt
    paylaşımınız güzel olmuş konu başlığına ekliyorum, ilgilenenlere faydalı olacağını umuyorum..
    @flagyy sizinde değerlendirmeniz güzel, iki yazıyı da alıntılıyorum başlığa..
  • Arkadaşlar merhaba, hali hazırda Xiaomi Redmi Note 3 kullanıyorum ve telefondan çok memnunum. Ancak, cihazda NFC yok. Mobil ödemeye geçmek istiyorum. Bunun için telefon bakıyorum. C5 tam bana göre gözüküyor. Telefonun herhangi bir kronik sorunu var mı? Yapı kredi Cüzdan ile mobil ödeme yapan oldu mu? Bir de Samsung pay Türkiye ye gelecekmiş. Bu telefonda Samsung Pay var mı? ve Ödeme yapılabiliyor mu?
  • Telefon ile Akıllı TV’ler arasındaki çokluortam dosya iletişimini dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Faydalı olmasını diliyorum.

Çokluortam Dosyalarının TV’ye Aktarımı
    (TV DLNA özelliğine sahip ve kablolu ya da kablosuz olarak modeme bağlı olmalı, ayrıca telefon ile TV aynı ağda bulunmalı yani aktarım sırasında VPN kullanılmıyor olmalıdır.)

Altyapı hazırlığı:
    1. Adım
    Samsung Music kurulumuhttps://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/music-samsung-electronics-co-ltd/music-unknown-developer-6-1-62-0-release/music-6-1-62-0-android-apk-download/

Apk dosyası telefona indirildikten sonra kurulum yapılmalı. Google Play Store’dan yükleme yapılmak istendiğinde cihazınız uyumlu değil diyor. Samsung Music kurulmadığı takdirde 2. adımda kurulumu anlatılan uygulama işlevini tam olarak yerine getiremiyor.

2. Adım
    Samsung Smart View kurulumu
    Google Play Store’dan yükleme yapılacak.

Telefon hafızasında ya da SD kartta mevcut fotoğraf, ses ve video dosyaları TV’de bu uygulama ile kolaylıkla oynatılabiliyor. Video dosyalarını oynatmak için bu uygulamanın kurulu olması zorunlu değil. Telefondaki varsayılan video oynatıcı içerisinden DLNA altyapısı kullanılarak da TV’ye aktarım yapılabiliyor.

3. Adım
    Youtube videolarının aktarımı
    Youtube programı içerisinden yine DLNA altyapısı kullanılarak videolar TV’ye aktarılabiliyor. Başkaca herhangi bir işlem yapmaya gerek bulunmuyor.

4. Adım
    Film Uygulamalarından Görüntü Aktarımı (Örnekleme Seyirtürk üzerinden yapılacak.)
    Seyirtürk kurulumuhttp://seyirturk.com/web_tr/urunler.html
    Linkte bulunan Android apk dosyasının telefona indirilerek yüklenmesi gerekiyor.

Daha sonra Google Play Store’dan Allcast ya da Localcast programlarından herhangi birini yüklüyoruz. Arzu edenler benzer başka bir cast programı yükleyerek kullanabilir.
    Ben Allcast’ın ücretli sürümünü kullanıyorum. Samsung marka TV sahipleri Allcast tercih edebilir. LG marka TV kullanıcıları Localcast tercih etmeli.

Seyirtürk programı içindeki videoları artık Allcast ya da Localcast yolu ile TV’den oynatabiliriz.

5. Adım
    Web Sayfalarındaki Videoların Aktarımı

Google Play Store’dan Web Video Cast uygulamasını yüklüyoruz. Uygulamanın kendi web tarayıcısı bulunuyor. Bu tarayıcı ile izlemek istediğimiz video/film dosyasını çalıştırarak, Youtube uygulamasındakine benzer şekilde sağ üst köşedeki görüntü aktarım ikonu ile TV’ye görüntüyü aktarabiliyoruz.

6. Adım
    Screen Mirroring (Aynalama)
    Şuan için bulabildiğim kablosuz aynalama çözümü yok ancak kablolu aynalama mümkün görünüyor.
    Aşağıdaki linkteki MHL HDMI Adaptörü kablolu aynalamaya uygun olabilir.http://docteur-gsm.com/en/samsung-galaxy-c5/355499-samsung-galaxy-c5-mhl-hdmi-adapter.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 12 Mart 2017; 19:16:20 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.