Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Ekran koruyucu cok kalınmı. rahatsız ediyormu görüntü olarak yada dokunmatikte.
    Valla diğer koruyucularda boşluk kaldığı için kullanmıyorum bende böyle daha şık duruyo
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu bölge olarak çine ayarlarsak indirebilirmiyiz ...

Dediğiniz ayarlardan sonra 4 bucuk 5 saat ekran süresi alıyorum teşekkürler tekrardan :)

Şu Samsung Pay için herşey :) Cihaz tanıtılırken samsung payı orta seviyeye de getirdik diye haber verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: useryumen

Selam. Ekran koruyucu cok kalınmı. rahatsız ediyormu görüntü olarak yada dokunmatikte.
    Valla diğer koruyucularda boşluk kaldığı için kullanmıyorum bende böyle daha şık duruyo

Ekraan görüntüsünde ve dokunmatik hassasiyetinde problem yok.kalınlık olarak ince ve tam oturuyor.profesyonel yapılmış kaliteli kırılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir ya gorilla yok mu
  • H.B.V kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük 1080 x 1920
    Oran % 71
    Yoğunluk 424
    Koruma Corning Gorilla Glass 4
    Tür AMOLED
  • Ilk siradaki uygulama ne ise yariyor biliyormusun? Acilan ve ulasilan bir yolda yok menude
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 10 Şubat 2017; 10:30:13 >
  • Super Hafta Sonu basladi! Samsung Galaxy C5 32GB telefon 1.589 TL yerine sadece 1.279 TL. Ustelik 100 TL chip-para hediye. Tum firsatlar icin:https://goo.gl/iRIjLN

Güzel fırsat arkadaşlar

Axsess sevgililer günü kampanyasından da 50 chip para gelir 1129 a getirilebilir, iyi fırsat . Satıcı hakkında bir fikrim yok ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: 23;59

Honor 7den geçtim C5e çok memnunum karizma bir cihaz ve Honor 7den biraz daha akıcı çalışıyor şaşırdım.

Bu iki kombinasyonu yaptım memnunum.kırılmaz ekranı resimdeki gibi kaplıyor kaliteli ürün.kılıfta parasına göre başarılı.

http://m.n11.com/samsung-galaxy-c5-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-beyaz-P156805480#

Burda daha ucuz ama aynı ürün müdür acaba ?

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Affedersin hocam

• Arkadaşlar bir yakınıma telefon alacağız. C5 ve A5 2016 arasında kaldık. Ben A5 2016 kullanıyorum ikisi de görünüş olarak güzel telefon. A5 in artısı OİS ve batarya. C5 in dahili hafıza ve RAM. Sizce hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende yok hiç ...

Kartımızı ekleyebileceğimiz sistem de nedense cihazda yüklü gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

quote:

Honor 7den geçtim C5e çok memnunum karizma bir cihaz ve Honor 7den biraz daha akıcı çalışıyor şaşırdım.

Bu iki kombinasyonu yaptım memnunum.kırılmaz ekranı resimdeki gibi kaplıyor kaliteli ürün.kılıfta parasına göre başarılı.

http://m.n11.com/samsung-galaxy-c5-full-kaplama-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-beyaz-P156805480#

muhtemelen aynıdır.Teleplus satıyor bunu.fiyat uygun renk seçeneği yok eğer cihazın beyaz ise al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrgl

Arkadaşlar bir yakınıma telefon alacağız. C5 ve A5 2016 arasında kaldık. Ben A5 2016 kullanıyorum ikisi de görünüş olarak güzel telefon. A5 in artısı OİS ve batarya. C5 in dahili hafıza ve RAM. Sizce hangisi?

C5 daha 5 aylık ince ve kaliteli bir cihaz.model yılı takısı olmayan bir cihaz.bildirim ışığı olan bir cihaz.kamerada ois olmamasına rağmen A5 2016 ya göre daha kaliteli resim çekiyor ve titreme yapmıyor.Ram çok önemli samsung için A5 2016da donma kasılma yaşayan arkadaşlar var ama 4gb ramlı C5de öyle birseye rastlamazsın ve her zaman em az 2gb ençok 2.5gb ramın boşta bekler.Dahili hafızanıda 9.5gb yerine 23.5 gb olarak görürsün ve isteğe bağlı 128gb kadar hafıza kartı takarsın.2018 yılına girince elindeki cihaz halen albenisini korur ama A5 2016 ise bugünkü A5 2015 durumuna düşer.Karşılaştırma ortada karar sizin

• Arkadaşlar Gittigidiyor'dan Chip-Para ve Sevgililer günü kampanyasını birleştirip telefonu almak istiyorum kardeşime daha önce ikisini birleştirip alanlar var mı gün içerisinde vs. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Arkadaşlar Gittigidiyor'dan Chip-Para ve Sevgililer günü kampanyasını birleştirip telefonu almak istiyorum kardeşime daha önce ikisini birleştirip alanlar var mı gün içerisinde vs. ?

Birleşiyor hocam. Şuan Sevgililer Günü kampanyası il GG'da 500-1000 arası alışverişe 100 (50+50) 1000 Tl üzerine 150 (100
    50) chip para mümkün. Elektronik olarak geçmesi yeterli Sevgililer Günü kampanyası için.

https://forum.donanimhaber.com/axess-sevgililer-gunu-kampanyasi--123711384-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 10 Şubat 2017; 22:28:12 >

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için, o zaman bu şekilde cidden çok iyi bir fırsat gibi duruyor 1129 TL ye gelmiş olacak daha bundan aşağıdan bir fiyata da alamayız sanırım en iyisi sipariş etmek tekrar teşekkürler. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurkrgl U kullanıcısına yanıt
    iki cihazıda kullanmış iri olarak hiç düşünmeden c5 derim..
  • quote:

quote:

quote:

muhtemelen aynıdır.Teleplus satıyor bunu.fiyat uygun renk seçeneği yok eğer cihazın beyaz ise al derim.

Şeffaf kılıfla kullanımda yada kılıfla kullanımda sorun oluyor mu hocam olmazsa normal full kapatan tamperli cam bakayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şeffaf kılıfla kullanımda yada kılıfla kullanımda sorun oluyor mu hocam olmazsa normal full kapatan tamperli cam bakayım.

sorun yok almışken tam kapatan al.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.