Bildirim
★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostlar c5 almayı düşünüyorum bende fakat bazı kişiler şebekede sıkıntı çektiğini yazmış doprumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
39 gun olmuş alalı telefonu, İzmir şehir içinde Türk Telekom AVEA ile kullaniyorum, genellikle 3G kullanirim, 15 gun kadar once 4G de sms gitmemesi ve gelmemesi sorununu 5-6 saat kadar yaşadım.
Sonra kendiliginden yok oldu. Bir daha yapmadi, hic cekmedigide olmadi.
-
-
Hocalarim eve gecince samsung muzik uygulamasinin app ini yukluyecegim ... sadece j s ve note serilerine veriyor uygulamayi ...
Gercekten samsungun orjinal müzik uygulamasi guzel kilit ekranı ile uyumlu
Birde mümkünse samsung pay uygulamasını da bulabilsek
En son galaxy s5 kullandım. İnternette gezinmek eziyet gibiydi. Şuanda 5s kullanıyorum 4 sene oldu ömrünü yitirdi. C5 alsam memnun kalırmıyın? Ben çok internette gezinen birisiyim.
5S den sonra kesinlikle üzmez.. -
Hepsiburada da 1199 ,Migros da 1349, gittigidiyor N11 den çek kupon banka puanı ile vs 1200 civarına alınsa da İthalatçı Garantili olması ve son zamanlarda bozulan telegonlardan canı yanan biri olmam nedeniyle somut muhatap olacak kurumsal firma karşımda olması açısından Migros dan almayı düşünüyorum değer mi sizce arkadaşlar bu farka? Hepsiburada yada n11 gibi sitelerde tavsiye ettiğiniz/aldığınız satıcı var mı sağlam..
Hepsiburada dan almayı süşünüyorum bende fakat 1199 a pembe rengi var. Migros da garanti için hepsiburada nın gönderdiği firmaya gönderiyor diye biliyorum. Eğer ona gönderiyorsa bişey farketmez migrostan alman
Samsung pay uygulaması cihazı desteklemiyor muş ... Android pay de sıkıntı kredi kartında onu kabul etmiyor ... bildiğiniz amerikan sanal kart oluşturma sitesi var mi ...
Bakalim bir deniyelim onlarida
quote:
Orijinalden alıntı: blackbatuhan
Hepsiburada dan almayı süşünüyorum bende fakat 1199 a pembe rengi var. Migros da garanti için hepsiburada nın gönderdiği firmaya gönderiyor diye biliyorum. Eğer ona gönderiyorsa bişey farketmez migrostan alman
Aynen hocam delta garantili sanırım ikiside.. Hani ben uğraşmam garantiye yolla vs. onun için dedim.. world kampanyası olursa Hepsiburada da onla alcam büyük ihtimalle 100 de puanla 1100 e gelir ki kur bu kadar yuksekken uygun olur fiyat, 250 vermem Migrosa fazladan.belki çekle vs daha da uygun olur..
Edit : Ben pembe bakıyorum zaten hocam eşim için :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 31 Ocak 2017; 17:30:1 >
Anladım. Bende kampanya bekliyorum hepsiburada dan. En azından beyaz renginde indirim falan olsa iyi olacak.
800 mhz bandini acma yontemi falan var mi ... avea kullaniyorum artik sadece buyuk yerlerde ve merkezde 4g oluyor ...
Turkcell e geceyim dedim asiri pahali
bende siyah için beklemedeyim 2. el temiz cihaz olursa alınır ama önce cihazı görmem lazım cihaz elime ulaştıgı saniye ödeme hemen -
Hepsiburadaya geldi siyah rengi ama 1369tl. Fiyat pahalı.
Gold unu alın geçin işte arkadaşlar
Dün Hepsiburada dan sipariş verdim 1199 dan 9 da kargo vardı 1208 e geldi. World kartın 50+25 puan kampanyası ile aldim 1130 civarına denk geldi gayet de uygun oldu bakalım kargoyu bekliyorum ben de aranıza katıldım kısaca arkadaşlar takipteyim konuyu
Bu arada dün fiyatlar sürekli degisti, ben alırken gün boyu takip ettim Hepsiburada da pembe rengi sabah 1199 du , stok kalmadi sonra yine aynı fiyattan stok girdiler aldım, sonra 1248 oldu bugün 1299 sürekli değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 2 Şubat 2017; 23:11:48 >
Ben 3g de kullanıcam sorun çıkarmı? Yoksa sadece 4g demi oluyor sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X