Bildirim
★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (12. sayfa)
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
screen mirroring yokmu arkadaslar c5 te yardim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
bu satılan c5 ler ithalatçı firma garantili olduğu için android güncellemelerini almama durumu var mıdır?
ayrıca full hd ekrana 2600 mah pil yetersiz gelir gibi ne düşünüyorsunuz?
önceki sayfalarda knox sayacı 0/1 0/0 gibi durumlardan bahsedilmiş bu tam olarak neyi ifade ediyor? -
Merhaba hocam, guncelleme konusunda ithalatci garantili yada marka garantili olmasi Samgung telefonlarda pekte muhim degil
Android 7.0 Nougat eylul ilk haftasinda yayinlandi
S7 bile halâ almadi guncelleme
Sadece
Çek Cumhuriyeti, Birleşik Krallik ve Birlesik Arap emirliklerine yakin zamanda verdiler.
Ota guncellemesi C5 icin gelmese bile orj. Rom yayinlanirsa yuklemek cok kolay
https://www.sammobile.com/firmwares/ dan
Takip ediyorum arada yeni birşey varmı diye
Batarya ile ilgili bir sıkıntı yok hocam, 24 saat beklemeyi ve 5 saat ekrani rahat görüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.
Asus zenfone 3 ile bu cihaz arasında kaldım, ikisi neredeyse aynı fiyat..
delta garanti faktörü olmasa direk samsung diyeceğim fakat.. bakalım biraz daha bekleyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: dennisthamanace
Merhaba,
bu satılan c5 ler ithalatçı firma garantili olduğu için android güncellemelerini almama durumu var mıdır?
ayrıca full hd ekrana 2600 mah pil yetersiz gelir gibi ne düşünüyorsunuz?
önceki sayfalarda knox sayacı 0/1 0/0 gibi durumlardan bahsedilmiş bu tam olarak neyi ifade ediyor?
Knox 0 geliyor hocam ozellikle dun geldinde baktim benim tel medcell garanti.
Hd ye 2600 yetiyor islemci zaten dusuk guc tuketiyor.Android guncellemesi aliyor sikinti yok ilk geldinde hatta otadan 130 mb lik bir guncelleme cekti yuklendi sorunsuzca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arac icerisinde mıknatisli telefon tutucu kullanan varmi arkadaslar, C5 metal oldugu icin bunu aparatsiz tutarmi?
Buna benzer birşey örneğin
http://www.hepsiburada.com/carframe-arac-ici-miknatisli-telefon-tutucu-p-TELHRYN5697?magaza=724kampanya
screen mirroring yokmu c5 te yardim
screen mirroring hakkinda bilgisi olan yokmu arkadaslar
Bildiğim kadarıyla C5 te screen mirror (AllShare) özelliği yok.. chromecast yada üçüncü parti uygulamalarla deneyeceksiniz.. -
eyvallah kardes en tirt tlfnda olan ozelligin c5 te olmamasida garip
-
tsk kardes de bole bir menuyu bulamadim ben
Hocam hemen soyleyeyim bildirim panelini asagiya indirince (iki defa) quick connect cikiyor
3.30 saat ekran suresi aliyorum ben siz ne yapiyorsunuz ... Tamam sirf oynamak icin parmak iziyle kapat aç yapiyorum ama gunu zor tamamliyorum
-
Arkadaşlar C5 düşünür olduk eşim için F/P açısından tasarım ve bayanlar için pink gold olan renk olması açısından cazip tel.. Fiyatlar 1200-1400 bandın iken su aralar bakıyorum 1300 uzerine çıktı. Gittigidiyor da banka kartı va ile 1200 gibi rakama getirmek mümkün.. İthalatçı garantili olmasından biraz fazla verip Migros gibi kurumsal magazadan alp kafamı ağrıtmasam muhatabım olur da diyorum ne önerirsiniz
Hocam bence gayet guzel bir seçim ...
Erkek olarak rose gold kullaniyorum bence pembe cok yakisiyor ..
Fotograf cekimi gayet guzel .. 90 dk da fulleniyor sarj ... parmak izi asiri hızlı calisiyor
Hocam suan fatihte annemin evindeyim ... Acra 1 diş çekiyor 3g yani hic 2 dis olamadi heralde sebeke yuzunden bu durumda pil ...
Yani hocam whatsapp instagram chrome ve işcep baska bi seyde yuklu değil
buldim onu cik saol kardes en kisa surede denicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X