Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung C5, J710'dan daha iyi bir telefon mu ?
  • slm arkadaslar c5 ile c7 arasinda kararsiz kaldim 2600 mah batarya olmasi com buyuk sansizlik vidolardan izledim kadariyla oyunlarda isinma oluyormus sicak odada sobali yada kalaforlu odalarda(sicak ortamda )oyun oynayinca isinma cok yapiyormu bende s4 mini var sicak ortamda patlama derecesine geliyor bu telefonda okadar isinma varmidir bu c5 dusunme nedenim c7 gore daha kucuk tek el kullanicisiyim o yuzden c5 dusunuyorum batarya ve isinma sorunu ne derecede yardimci olursaniz simdiden tsk.
  • Arkadaşlar ithalatçı garantili telefon alınır mı ? Fiyatlara bakınca çok cazip geliyor ama tabi bazı çekincelerim var.. Mesela bi Samsung C5 'i 1200 TL nin altında bi rakama almak mümkün (J5 2016 yı bile o fiyata alamazken) Daha önce hiç ithalatçı garantili almadım onun için risklerini tam bilmiyorum. Garanti ve servis konusunda sıkıntılar olacağını düşünüyorum ama şöyle bişey olabilirmi mesela; ithalatçı firmaların getirttiği cihazların Tr garantili olanlara göre daha kalitesiz olduğunu duymuştum bir ara. Aranızda bu şekilde alışveriş yapıp olumsuz bi durumla karşılaşanlarınız oldumu ? Beni bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim...
  • jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Telefonda hiç oyun oynamadım, o yüzden oyun sırasında ısınma durumunu bilmiyorum fakat uzun süre internet kullanımında bir ısınmayla karşılaşmadım. Bunun dışında batarya bana çok yetersiz geldi. Gün içinde internet, bankacılık ve sosyal medya dışında pek uygulama kullanmıyorum. İşyerimde de kablosuz internet var ama telefon şarjı içiyor resmen. O konuda çok şikayetçiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 12 Ocak 2017; 22:56:56 >
  • Şarj konusunda benden başka sorun yaşayan var mı acaba? Daha önce söylediğim gibi oyun vs oynamıyorum. Gün içinde internet, sosyal medya ve bankacılık vs uygulamalarını kullanıyorum sadece. Öyle çok aşırı da değil. Ama telefon sabah 7'den akşam 19'u zor çıkarıyor. Ekran parlaklık ayarım ortanın biraz altı. Nfc, bluetooth kapalı. Evde ve işyerinde çoğunlukla kablosuz ağa bağlı. Yardımcı olan olursa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 13 Ocak 2017; 16:7:30 >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    6 ayda bir wipe yapmanın gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben hocam,
    yüklü programların çerezleri önbelleğe alınanlar virüs trojan pil performansının ilk günkü gibi olmaması bir sürü sebebim var kutudan çıktığı haline çevirmem için telefonu
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    uygulama indir giriş yap bir sürü boş yere uğraş veriyorsunuz hocam.. programların ön bellegini temizlemeniz yeterli olacaktır.. dikkatli kullanıcı olduğunuz sürece telefona virüs trojen bulaşma ihtimali milyonda bir, pil performansını ise hiç etkilemez formatlamak.. benim kanaatim gereksiz yere hard reset atıyorsunuz cihaza.. tabi yine de sen bilirsin
    hocam evo garantiliydi zaten direk evoya gönderdim. evet wipe datayı da temizledim ama aynıydı sonuç. baklım serviste ne işlem görecek. servis raporu istedim iade için sonuç ne olcak görcez.
  • Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

Hocam bir kac sayfa geride bir ayar paylaşmıştım onu bulup yaparmisin

• Günaydın Arkadaşlar, Samsung C5 alma aşamasındayım ;Telefonu İstanbul da kullanacağım herhalde 4G ile ilgili problem yaşamam , fotograf kalitesi nasıl bu konu da bir eleştri görmedim foto kalitesi nasıl ,anladığım kadarıyla telefon Çince geliyor ben dili Türkçe seçdikten sonra kullanmaya başlayabiliyormuyum.
    Aşağıda ki siteden bayağı inceledim ama bana forumdonanım kullanıcıların yorumu önemli..Vereceğiniz bilgiler için teşekkürler...

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_c5-8047.php
  • msy63 M kullanıcısına yanıt
    istanbuldaysanız her noktada 4g çekiyor ben vodafone kullanıyorum, hiç 3g ye düşmedi bu güne kadar..
    telefonu ilk açılışta türkçe ayarladıktan sonra tamamen türkçe oluyor, sadece sim1 ve sim2 ayarlarında çinçe ibareler görürsün onları elle düzeltebiliyorsun, bir de samsung klavyeyi türkçeye ayarlaman lazım o kadar.. sonrası bildiğin android
    kamera konusunda sonuçta orta sınıf bir telefon, beklentilerin s6 yada s7 yada note5 değilse sorun yok..
    gün ışığında gerek ön gerek arka kamerası tatmin ediyor.. Ama gece çekimleri fiyasko, zaten bu fiyata gece çekimi iyi olan telefon bulamazsın..
    Fiyasko denilecek kadarda kötü değil be hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler 1 saat evvel c7 aldım şimdi güncelleme yapıyor telefon...
  • c7 ye guncelleme gelmis c5 geldimi arkadaslar

elimde iphone 6 ve s6 var hocam, özellikle iphone ile kıyaslanınca fiyasko..
    Dediğim gibi bu paraya satılan orta segment bir telefon için normal bir durum bu, fazlasını beklemek haksızlık olur..
  • msy63 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, cihazı yeni aldığınız için önceki güncellemeleri yüklüyor olmasın?
    Güncelleme sonrası detayları yazarsanız bizde bilgi sahibi oluruz..

Edit: şimdi c7 forumuna baktım da, forumda 100mb ve 350 mb iki güncellemeden bahsediyor arkadaşlar.. 350mb olan muhtemelen yeni cihaz alanlara gelen önceki güncelleme ama bu 100mb neyin nesi bilmiyorum, yani dediğiniz gibi güncelleme gelmeye başlamış olabilir. Güncellemenin boyutuna bakarsak sadece güvenlik güncellemesi olduğu belli, fazla bişey beklemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 17 Ocak 2017; 12:30:13 >
    Aynı şeyi düşünüyoruz muhtemelen ama farklı söylemler yüzünden uzuyor mevzu

''bu paraya satılan orta segment bir telefon için normal bir durum''

Konusunda mütabık isek, sadece ben bilirim, ben tecrübe attim, benim dediğim dogru ya doğru gitmesin

Kamera idare eder fiyasko değil

eyvallah :)
  • C5 için yayınlanan ilk resmi güncelleme 31 Mayıs 2016

C5 için yayınlanan son resmi güncelleme 6 Aralık 2016

C7 için yayınlanan ilk resmi güncelleme 6 Temmuz 2016

C5 için yayınlanan son resmi güncelleme 10 Ocak 2017

Hepsinin Android sürümü 6.0.1

Tamamı uyum yaması yada güvenlik seviyesi ile ilgili

Ek yada yeni özellik getiren bir güncelleme söz konusu değil arkadaşlar

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plesk -- 20 Ocak 2017; 20:48:14 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.