Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
85.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
    Başka sitelerde Medcell iletişim garantili cihaz satan yerde gördüğümden soruyorum.

HB ninki tamammen belirsiz.
  • ndmrc kullanıcısına yanıt
    Ben hb den aldım delta garantili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ndmrc kullanıcısına yanıt
    HB Delta ile çalışıyor, sadece Samsung değil sattıkları diğer marka telefonlarda Delta bandrollu..
  • erkan parlaklık ayarı otomatikte iken sensör feci hızlı çalışıyor
    dün gece yürüyorum, sokak lambasının altından geçerken ekran ışıl ışıl, iki üç adım atıp sokak lambasının etkisinden çıkınca ekran hemen ledleri kısıyor
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    şuana kadar cihazda A'dan Z'ye tutarsız bir durum görmedim, herşey olması gerektiği gibi.
    Sadece bir iki arkadaş bluetooth sorunundan bahsetti kullanmadığım bir özellik olduğu için yorum yapamadım.. Telefon gerçekten iyi, türkiyeye getirmemelerine şaşıyorum diyecegim ama ülkemizde teleofna harcanan uçuk rakamları görünce normal diyorum, keza bu cihaz türkiyede olsa s7 nin satışlarını fena şekilde baltalar..
  • üreticinin iddia ettiği 90dk da hızlı şarj olma durumunu bugün ofiste test ettim arkadaşlar
    (23 saat bekleme, 5,5 saat ekran) ile 15:35 te tamamen kapanan telefonu şarja taktıktan sonra açtım, hiç gereksiz kullanmadım ama 10dk telefon görüşmesi bir kaçta whatsapp mesajı geldi, wifi hep açıktı, aydınlatma otomatikte
    110dk da full oldu
    kullanılan şarj aleti ve kablo Samsung S4 orjinal kutu içeriği 2A olan

bugün iş yerinde 3. C5 i de aldık
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Ben de iki gün önce Hepsiburada'dan (satıcı da hepsiburada olarak) aldım ve benimki Evo firması tarafından getirilmiş.
  • Arkadaşlar geçen hafta Hepsiburada.com'dan siparişini verdiğim telefonum iki gün önce elime ulaştı. Şahsen Samsung'a önceden beri hep bir önyargım vardı ama telefonu çok beğendim. Telefonla ilgili "şöyle olsaydı" diyebileceğim tek özellik keşke 4.7 ekran falan olsaydı diyorum ama artık hiçkimse o ekranda telefon üretmiyor maalesef. Hem istediğim özelliklerde, hem de 5.5 ekra olmayan neredeyse tek telefon buydu ve dediğim gibi çok beğendim.

Yalnız telefonla ilgili canımı çok sıkan bir durum var: Herhangi bir uygulamada, bir web sayfasında ya da google'da ne zaman yazı yazmak için tıklasam ve klavye açılsa şöyle bir uyarıyla karşılaşıyorum:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/67387938/2016-12-29%2019.00.51.png

"Bir daga gösterme" kutucuğu da işaretli olarak "iptal"i tıklıyorum v uyarı kapanıyor. Fakat daha sonra ne zaman klavye açılsa gene bu uyarı çıkıyor. Şahsen böyle kişisel gizliliğe aykırı özelliklere asla izin vermem. O yüzden buna da izin vermemeyi düşünüyorum. Fakat ne zaman bir klavye açıldığında bu uyarı çıktığı için artık telefonu duvara fırlatacak duruma geldim. O yüzden bu soruna bir çözüm önerisi olan varsa ve burada paylaşırsa çok mutlu olurum.

Kafama takılan bir nokta da yanlış hatırlamıyorsa bazı arkadaşlar cihaza samsung galaxy c5'in global romunu yüklemeyi tavsşye etmişlerdi. Ben böyle bir şey yapmadım, sadece dili ve oturulan yeri Türkçeleşirdim ve hiç sorunsuz telefonu kullanmaya devam ediyorum. Sizce telefona global om mu yüklemeliyim ve eğer öyleyse global romu nereden bulabilirim.üü

Eğer özellikle ilk soruma yardımcı olursanız size minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 30 Aralık 2016; 23:7:52 >

• Bu telefondan bende aldım perşembe günü elime ulaştı cihazdan baya memnun kaldım ama tek hoşuma gitmeyen nokta öngörücü yazı yok o çok kullandığım birşeydi ve cihaz klavyesinde ğ,ü,ö,ş,ç vb harfler kullanılmıyor. Bunun çözümü ne olabilir acaba? Mağazadan başka klavye uygulamarıyla bu sorun belki çözülebilir ama samsung un kendi klavyesi çok hoşuma gidiyor.
  • Öngörücü yazı dediğiniz tahmin ise o var. Hatta bahsettiğiniz bütün türkçe karakterler de klavyesinde var. Klavye dilini Türkçe yapmanız lazım yalnız.

• İyi yıllar arkadaşlar

• Çeşitli info programlarında C5 in ekranı 5.52 inç gözüküyor arkadaşlar, samsung 5.20 inç oldugunu söylüyor sizce durum nedir?

Daha önce 5 inç Sony M5 kullanıyordum ekranda sanal tuşlu model, net kullanilabilir ekran 4.62 inç olarak gözüküyordu info programlarında.
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

• Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun.. klavye ile ilgili bence hiç uğraşmayın sirek swiftkeye geçin, windowsun satın aldıgı bir klavye ve şuan en iyi klavye diyebilirim, özellikle kişisel yazım özelliklerinizizi öğrenme konusunda en iyi klavyedir, ayrıca güvenlikle ilgili sıkıntı yaşamazsınız arkasında windows var..

rom konusunda bende içinde gelen stock romu kullanıyorum, henüz global roma denk gelmedi gelirsem yüklerim ama..
  • EtkisizEleman95 kullanıcısına yanıt
    marketten swiftkeyi indirin. temalarda samsungun temasına benzeyen bir tema var onu indirip türkçe klavyeyi seçerseniz sorunsuz kullanırsınız..
    hocam konuya değindiğiniz iyi olmuş.Telefonun lansmanı sonrası bu konu çok konuşulmuştu zaten, bazı siteler 5,5" derken bazı siteler 5,2" diyordu.. bende cihazı elime aldıgımda sanki 5,2 den büyükmüş hissi verdi elime. Fakat sonra g4 le karşılaştıdım ekran g4 den ufak ama hala 5,2 den büyükmüş gibi geliyor bana. daha önce g2 ve s5 kullanmıştım onların ekranları da 5,2 ama bunun ekranı daha büyük duruyor..
  • GÜZEL TELEFON SİYAHININ LİNKİNİ BULAN VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 2 Ocak 2017; 12:8:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen siyah c5 kara simsek nerde bulabiliriz

• C5'i bilemem ama C5 Pro'nun 3000 mAh batarya ve 64GB hafıza ile gelmesi çok iyi, fiyatta biraz uygun olursa iyi satar.
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    c9 bile çıktı. 6" ekran var phablet sınıfında.. c5 şuan her anlamıyla yetiyor zaten, 32gb+ hafıza kartı. batarya günü rahat çıkartıyor
    Knox sayacı kaç çıkıyor bu cihazlarda. Ben C7 aldım satıcı C serilerinin hepsinde knox sayacı 0/1 olmak zorunda diyor. Çünkü gümrükten gelirken türkçe root yükleniyormuş. Sizin cihazlar 0/1 mi?

Ben sırf bu yüzden sipariş iptal ettim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.