Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesinlikle çantası olana 10" kullanmak bile abest değil..

ama c5 tam can değil, mi5 çok daha iyi bu fiyata.. sonra c5..
  • Merhaba Arkadaşlar ,

Ben de geçtiğimiz cumartesi hepsiburada dan c5 aldım. Arkadaşların anlattığı gibi çok güzel bi cihaz. Ancak benim
    bi sorumun var ve buna çözüm bulamadım.

Herhangi bir çağrı merkezini aradığımızda operatör bizi yönlendiriyor ya şunun için 1'e basın bunun için 2'ye

basın die. Basıyorum ama karşı taraf bunu algılamıor. Daha sonra başka 1-2 bankanın çağrı merkezini aradım ve yine

aynı problemle karşılaştım. Halbuki cihazın dokunmatiğinde hiçbir sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor. Buna benzer

bi sorun yaşayan varsa yardım etsin lütfen.
  • orko1980 O kullanıcısına yanıt
    çok değişik bir duurm hocam, hiç bu şekilde bir şikayet duymadım.. isterseniz farklı bir dialer deneyip tekrar kontrol edebilir misiniz.. ex dialer öneririm..
  • Hocam dediğiniz gibi yaptım. exdialer uygulamasını indirdim denedim hala aynı. c5 kullanan başka arkadaşlar hiç çağrı merkezi aramadı mı?
    Yardım lütfen.
    Daha önce de bir kaç forumda bu tür şikayetler okudum hem c5 hem de c7 hakkında oralarda önerilen çözüm fabrika ayarlarına dönmekti. bunu yaptıktan sonra sorunun düzeldiğini söylüyorlardı. sizde bir deneyin isterseniz
    hocam cihaza bi hard reset atıp tekrar kurulum yaparmısınız.. değişik bir sorun. siz soylediniz diye bir kaç yeri aradım tekrar ama bende bu durum mevcut değil..
  • Aldığınız cihazlarda bir sorun yoksa bile ilk açtığınızda bi fabrika ayarlarına dönüp formatlarsanız bu gibi değişik sorunlar çözülüyo. Özellikle bu C serisi için birçok yerde çözüm olarak bunun yapıldığını okudum.
    Bir örnekle..bendeki c5'de hiçbi sorun yoktu fakat c7'de üst menüde sadece rahatsız etmeyin ikonu vardı. Formatlayınca normale döndü.
    Alan arkadaşlar ilk başta bi resetleyip sonra güncellemeleri yapsın.
  • ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

S4 te olduğu gibi ekranda bölünmüş şekilde iki uygulamayı çalıştıramıyormuyuz C5 te
  • Multi Window özelliği
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    soldaki açık uygulamaları gösteren tuşa(home tuşunun solundaki) basılı tuttugumuz zaman ekranı bölebilirsiniz..
    Not: her uygulama desteklemiyor bilginize
  • arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım ama sorunlarım var... telefon oyun oynarken dokunmatik hassasiyetini kaybediyor.. daha önemlisi wi-fi anteni kameranın olduğu yerde sanırım.. modemin yanındayım üst kısmı elimle kapatınca sinyal gidiyor, çekince geri geliyor.. reset attım, güncel yazılımı yükledim yine olmadı.. telefonu olanlar deneyebilir mi?
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    S4 ten aliskanlik sagdaki geri tusuna uzun basiyordum.
    Soldakine uzun basmak aklima gelmemisti
    Sagolasin
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yekpare kasa ve kasanın metal yapısı dolayısıyla sinyalde bide elinizde kapattığınız zaman azalmalar normaldir, ama dokunmatik hassasiyeti problem olabilir. Telefonda ekran koruyucu varmı? bazı koruyucular dokunmatik hassasiyetini azaltabiliyor.. koruyucuda yoksa bence deltaya gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

yekpare kasa ve kasanın metal yapısı dolayısıyla sinyalde bide elinizde kapattığınız zaman azalmalar normaldir, ama dokunmatik hassasiyeti problem olabilir. Telefonda ekran koruyucu varmı? bazı koruyucular dokunmatik hassasiyetini azaltabiliyor.. koruyucuda yoksa bence deltaya gönderin.

azalma olsa tamam ama tamamen sinyal gidiyor... ekran koruyucu daha takdırmadım.. siz denediniz mi?
  • şimdi denedim bende hocam, bırakın kesilmeyi azalma bile yok.. bence servise gönderin teleofonu, ama öncesinde başka modemin yanında deneyin..
    benim dokunmatikte sıkıntı yok..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.. sanırım beni buldu arızalı ürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

hocam cihaza bi hard reset atıp tekrar kurulum yaparmısınız.. değişik bir sorun. siz soylediniz diye bir kaç yeri aradım tekrar ama bende bu durum mevcut değil..

Hocam dediğiniz gibi yaptım fabrika ayarlarına döndürdüm bir kaç defa kurulum yaptım olmadı daha sonra hard reset attım kurulum yaptım yine olmadı sms atamiyorum, *#06# arama tuşuna bastığımda arama yapıyor yanlış numara çevirdiniz diyor operatör, birisini aradığınızda anten işaretleri kayboluyor. Lütfen birisi yardımcı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji şanş işi malum, bedevilik mi var
    farklı dialer ile de aynı sorun devam ettiğine göre yapacak pek bişey yok maalesef, size de servis yolu gözüküyor sanırım..
    hattınız avea mı Türkcell sim kart deneyin bir de
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.