Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
85.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    cihaz çin için üretilmiş, ordaki piyasayla rekabet için. bu yüzden türkiyeye getirmiyor samsung.. zaten distribitör garantili olsa 1800 den aşağı girmez piyasaya
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buran26 B kullanıcısına yanıt
    c5 mi kullanıyorsunuz?
  • 10 gündür forumları okuyorum alma aşamasındayım c5 ile c7 arasında kaldım
  • mart Teknosa faturalı Sony M5 i 700tl takasa verdim salı günü 550tl üstüne para verip C5 aldım
    iki gün sonra aynı yerden iş arkadaşımada aldık C5 i oda Sony M4 ü verdi 350tl elden başkasına
    akıllı eziyetten akıllı telefona geçtik
    zaten S4 tü Note 2 di samsung kullanıcısıydım
    ne işin var sony de
    iyi oldu böyle
    cihaz harika
    çok mutluyuz
  • Arkadaşlar telefonlarınızı güle güle kullanın.
    sizden bir ricam var. Eşime büyük ihtimal c5 alacağız ve kılıfta bakıyoruz.

Aynalı metal kılıf kullananlar varsa resim ve kılıf hakkında yorum eklerse çok memnun olurum. Hangi renk olursa olsun farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndmrc -- 24 Aralık 2016; 18:46:56 >
  • Yaklaşık 1 ay önce hepsiburadadan 1.299 a aldım, kart 100 tl bonus verdi 1.199 a geldi telefon. Siyah modeli.
    Bir önceki telefonum note 2 yi 5 yıldır kullanıyordum.
    İşin açıkçası note 2 çok yavaştı ve bu telefon hız açısından gerçekten parasına göre çok iyi bir cihaz. Bu forumuda okudum ve kullancıların genel olarak memnun olduğunu görüyorum. Bana göre cihaz tam bir iphone katili.3.000 tl verip alınan iphone ile hem görsel hem yapabildikleri açısından fark bulunmuyor neredeyse.
    Şarjından çok memnun olan arkadaşlara şunu soracağım, ben çok fazla widget kullanıyorum ve işin açıkçası telefonun pilinden pek memnun değilim. Sabah 8 de %100 de çekiyorum, akşam 6 gibi %20 lere iniyor. Bildirimlerin çoğunu kapadım, pil optimizasyonunu yaptım ama yinede durum bu. Gerçi benim kadar widget kullanan varmıdır onuda bilmiyorum. Acaba pilden çok memnun olan arkadaşlar widget kullanıyor mu? Benim şarj sorunum widget lardan mı kaynaklanıyor onu anlamak için soruyorum..
    Bunların dışında en büyük sorunumsa şu; garmin vivoactive hr saat kullanıyorum ve bluetooth la saat bağlanamıyor. Saate eşimin lg g5 ile sorunsuz bağlanıyorum, eski telim note 2 ile bağlanıyordum fakat c5 ile bağlantıda sorun var. Telefonu fabrika ayarlarınada döndürmüştüm ve yine olmadı, hiç görmüyor değil fakat sürekli kopma oluyor. Aracımın bluetooth u ile sorunsuz bağlanıyor telefon bu arada. Telefon çin için olduğundan bluetooth sürümümü farklı acaba? Saatte sorun olsa diğer tellerle bağlanmazdı, telde sorun olsa aracımla bağlanmazdı.Bu şekilde bir sorun yaşayan varmı acaba?

• buran26 B kullanıcısına yanıt
    Boyut sorun olmayacaksa C7 alın.
  • paranoi P kullanıcısına yanıt
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

şarj için menüdeki yolu hatırlayınca bir tavsiyede bulunucam hocam
    bluetooth içinde bende aracımda BT özelliği olan pioneer ünite kullanıyorum marşa basınca çok hızlı ve sorunsuz bağlanıyor.
    rehberi görüyor, müzikte dinleyebiliyorum başka bir cihazda deneme şansım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

şarj için menüdeki yolu hatırlayınca bir tavsiyede bulunucam hocam
    bluetooth içinde bende aracımda BT özelliği olan pioneer ünite kullanıyorum marşa basınca çok hızlı ve sorunsuz bağlanıyor.
    rehberi görüyor, müzikte dinleyebiliyorum başka bir cihazda deneme şansım olmadı

hocam bu ekran süresi ve kullanım süresi gerçekten şaka gibi.. acaba widget kullanmıyormusunuz hiç?bende widget olarak, takvim,borsa uygulaması,radyo,müzik çalar,mail uygulaması,alarmlar,her gün değişip farklı bir resmi gösteren bir widget olmak üzere baya bi widget var, biliyorum bunlar etkiliyor ama note 2 ye göre baya hızlı gidiyor şarjı diye düşünüyorum. sizin rakamlar şahane gerçekten. ben ekran süresini 4 saat alırsam çok iyi.
    bahsettiğiniz menüyü heyecanla bekliyorum..
    bluetooth bendede araçta çok hızlı ve sorunsuz bağlanıyor ama saatte olmuyor çok garip bir şekilde..

• ndmrc kullanıcısına yanıt
    tahtakalede C5 için her türlü kılıf mevcut, iç piyasaya yayılmadıysa bile yakında çoğalır..
    hocam bende pilden yana arkadaşla aynı grafiği alıyorum, sabah %100 aldığımda gece yatarken %50 lere ancak inmiş oluyor. Widget olarak sadece hava durumu kullanıyorum. sizin saydıgınız widgetlere bakınca aldıgınız süre çok normal.. birde note2 ile kıyaslamayın, üzerinden çok yıllar geçti ekran çözünürlüğü yüksek bu cihazda bu yüzden pilden biraz fedakarlık etmeniz gerekecek. Ama bu kadar widgete günü çıkartması bile kafi bence.. Bluetooth konusunda hiç saat kullanmadım bişey diyemeyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

hocam bende pilden yana arkadaşla aynı grafiği alıyorum, sabah %100 aldığımda gece yatarken %50 lere ancak inmiş oluyor. Widget olarak sadece hava durumu kullanıyorum. sizin saydıgınız widgetlere bakınca aldıgınız süre çok normal.. birde note2 ile kıyaslamayın, üzerinden çok yıllar geçti ekran çözünürlüğü yüksek bu cihazda bu yüzden pilden biraz fedakarlık etmeniz gerekecek. Ama bu kadar widgete günü çıkartması bile kafi bence.. Bluetooth konusunda hiç saat kullanmadım bişey diyemeyeceğim..

Benim pili widgetlar sömürüyor o zaman sanırım.
    Yinede arkadaşın pil tasarrufu için önerisini bekliyorum.tesekkurler cevaplar için.

pil tasarrufu için çok fazla bişey yapmanıza gerek yok,
    kullanmadıgınız uygulamaları devre dışı bırakın,
    ihtiyaç olmadıkca gps, mobil veri açmayın,
    ekran parlaklığını kısık tutun, yeterlidir..
    selamlar,

bende "sony smartband talk" saatimle birebir aynı sorunu yaşıyorum . Bluetooth sürekli kopuyor ve bir daha bağlanmıyor. ama mesela moto 360 saatimle böyle bir sorun yok, keza arabada da bluetooth sorunu yok. Biraz araştırdım bir kaç şey denedim maalesef düzelmiyor, bende sizin gibi sorunun telefondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Piliyle ilgili de durumumuz benzer, 5 adet widget kullanıyorum (4 kişi hızlı arama, galeri, play gazetelik, s- yer imleri,yahoo weather) senkronizasyon ve konum kapalı olarak; 4 saat ekran alamıyorum.
    AYARLAR - google - hizmetler - konum - doğruluğu iyileştir
    wi-fi ve bluetooth taramalarını kapatın

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı.

Müş. hizmetleribi aradım bilgi veremiyor.

HB den c5 alanların cihazları, hangi ithalatçıdan ve hangi teknik servis garantisi ile geldi acaba?
  • ndmrc kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla c5 i ithalatçı garantili getiren tek firma DELTA..
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam teşekkürler..sonuclari yazarım..saat konusunda başka bir arkadasda aynısını yaşamış demekki telefon bazı bluetooth standartları ile sıkıntı yaşıyor. Yazılımla düzelir diye umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.