O zaman pek işe yaramaz hocam, screen off özelliği zaten farklı şekillerde de yapılabiliyor.. önemli olan ekranı açmak :)
selam arkadaşlar, konu bilgilendirici ve güzel olmuş teşekkürler, bu telefon için nano kırılmaz ekran koruyucu ve lazer kaplama silikon kılıf aldınızmı uyum sağlıyor mu tavsiye ürün ve satıcı paylaşabilir mısınız
antinickA
kullanıcısına yanıt
selam cihazı aldınız sanırım, hayırlı olsun.. evet ben hem kırılmaz cam hemde silikon kılıf aldım. Ekran 2,5d olduğu için kırılmazlar estetik olarak pek güzel olmasada ekranı koruması yetiyor.. silikon kılıf ise tam oturuyor çok güzel olmuş, füme rengi aldım ben memnunum.. Tahtakale de mopal var ordan aldım.. yakınsan alabilirsin, değilsen temininde yardımcı olabilirim..
useryumen
kullanıcısına yanıt
çok teşekkür ederim söylediğin ayarları yaptım şimdi hiçbir oyunda takılma yaşamıyorum.
merhaba arkadaşlar sony m5 im var martta teknosadan aldım ama illallah ettirdi derdi sorunu 1.249 TL izmirde telefoncularda var kapalı kutu adıma faturalı delta garantili alınırmı fiyat iyimi? android 7 gelirmi bu C5'e ? birde S4 ve NOTE II kullanırken çift ekranı çok kullanırdım bundada varmı o özellik?
yasaluyari
kullanıcısına yanıt
Fiyatı normal bence ve düşünüyosan eğer tereddüt etme. Eğer resmi olarak çıksaydı Tr'de 1800-2000 liradan aşağı olmazdı tahminim. Kim görse elimde inceliğine ve duruşuna hayran kalıyo donanım olarak anlatmaya gerek yok bilgiler var zaten. Ve Çift ekran var evet.
yasaluyari
kullanıcısına yanıt
kredi kartı kullanıyorsan internette puanlarla vs.. daha uyguna getirme imkanınız var bence..
arkadaşın yorumuna da birebir katılıyorum, bence tasarım olarak note-5 den daha göze hoş geliyor. ince aliminyum gövde hem hafifi hem metal.. 2,5 d amoled ekran harika, 4g ram ile kasma sıfır.. çift ekran var.. anroid 7 %99,9 gelecek..
tek eksisi benim gözümde eksisi olmaması şuan :)
aynen katılıyorum eğer bu cihaz distribitör garantili gelse fiyatı en az 1800-2000 bandında olurdu..
yasaluyari
kullanıcısına yanıt
2 haftadır kullanıyorum çok memnunum daha önce gm5 plus vardı aynı donanım hatta daha düşük pil kapasitesi var ama inanılmaz derecede hızlı ve şarjı cok iyi dayanıyor GM5 de akşam 4 gibi sarja takmazsam günü bitirmezdi C5 ile bütün bluetoth wifi GPS açık olduğu halde akşam 6 gibi %40 şarj kalıyor tereddüt etmeden cihazı alabilirsin.
Arkadaşlar bu cihazda otg çalışmıyor mu (a5 de olup bunda olmaması çok tuhaf eğer yoksa) ? android autolu arabalara bağlantıda sıkıntısı varmı bu konuyu deneyen var mı ?
ve şu 800 mhz olayı tam olarak nedir az çekme vs gibi sorular sorulmuş böyle birşey var mı ? Teşekkürler.
Cihazın şarjı nasıl gidiyor arkadaşlar günlük kullanımda ?
VirtualWorldV
kullanıcısına yanıt
Sorunuz üzerine şimdi denedim, bir mouse ve bir hafıza kartı taktım ikisi de sıkıntısız çalıştı.. OTG desteği mevcut 800mhz olayı sıkıntı değil, kesinlikle ne şebeke kayması nede çekim düşüklüğü gibi bir durum söz konusu değil, vodafone kullanıyorum sıkıntısız..
kullanım yogunluğuna baglı değişse de her şey açık günü çok rahat çıkartıyor.. +- 5 saat civarı ekran süresi var..
yasaluyari
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun hocam aldınız mı cihazı?
zaramnahyaZ
kullanıcısına yanıt
henüz almadım hocam, netten almaktan vazgeçtim izmirde telefoncularda var kapalı kutu sony m5 i verip üstünü tamamlamak daha mantıklı geliyor 700tl etse tlf üstüne 550tl kalır onuda ½10 farkla 9 a kadar bölüyo bugün yarın halledicem
zaramnahyaZ
kullanıcısına yanıt
iş çıkışı aldım cihazı şuan mutlu mutlu kurcalıyorum bir sürü şey sorabilirim
yasaluyari
kullanıcısına yanıt
tekrardan hayırlı olsun, elimden gelen birşey olursa bir sürü şey cevaplayabilirim
Beyler bende c5 var. Eşimede hepsiburada'dan c7 aldık. fiyat 1450 TL. ikiside çok iyi, c7 bi tık üstte.
Benim için ideal ekran olduğundan c5'i tercih ettim fakat büyük ekran sevenler varsa 5.7'' gibi. C7 ye göz atın derim.
Buda not olarak kalsın :)
useryumen
kullanıcısına yanıt
bana kalsa 5,2 bile büyük, ideal ölçü benim için 4,7 yada en fazla 5. Ellerim ufak olduğu için sevmiyorum 5 üstünü..
quote:
Orijinalden alıntı: zaramnahya
bana kalsa 5,2 bile büyük, ideal ölçü benim için 4,7 yada en fazla 5. Ellerim ufak olduğu için sevmiyorum 5 üstünü..
aynı kanıdayım. en fazla 5'' erkek için ideal . Çantamız yokki nereye koycaz :D tutarkende komik duruyo bide. tabi benim kişisel fikrim bu.