Bildirim
★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (9. sayfa)
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Izmir Konak "İzmir İletişim"
Iki hafta önce iki gun ara ile 1250tl den aldik, gecen hafta 1300tl den üçüncuyü aldik iş yerinde. Hepimiz tlf da sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
senden gördüm bende buldum, gayet hoş, istediğin gibi boyutlandırıp, ekranın herhangi bir yerine sürükleniyor.. -
c5 lerin hepsi çift hatlımı tek hatlı olan yokmu aralarında kalite farkı varmı -
C5 lerin hepsi çift hatlı.. -
Renkten başka farkları yok birbirlerinden -
Bende c5 aldım fakat 4g bandı sanırım ilçede çekmediğinden 4g ye bağlanamıyom. birde 3g veya 4g olupta konuşma ve nette hiç bir sıkıntı yaşamama rağmem sms gönderemiyom ve şebeke ikonu daima sıfır gösteriyor. bu konuda bşilgisi olan var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sanırım türkiyeye getirmeme nedeni 4g bandı. çünkü bu telefon 20(800) mhz bandı yani operatörlerin en geniş olarak 4g yi verdikleri bandı yok. benim telefon ilçede 4g hiç çekmiyor yalnız ile gittiğimde 4g şebekesi geliyor. birde acaba bende tekmi var bu problem; arama yapıyorum, nette dolanıyorum yalnız bu şebeke çubuklu ikonu hep sıfır ve sms de göndermiyor acaba sebebi ile ilgini bilginiz var ?
hocam şehir merkezlerinde sıkıntı olmuyor yalnız benim gibi bir ilçede yaşayan biri 4g şebekesi alamıyor. ben 4g şebekesi alamıyorum. hatta bu şebeke çubuklu ikonu daima sıfır. ama arama yapıp nete girebiliyorum. sonradan farkettım bırde bu sebeke ıkonu sıfır olduğu ıcınmı bılmem sms te gönderemiyorum bu konda bir bilginiz var mı?
hocam aynı sorun bende de var? bende yapamadım. sms gitmiyor. şebeke çucuğu olan gösterge daima sıfır ve dediğiniz gibi imei sorgulamak için *#06# yapamıyorum. siz herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? -
-
merhaba hocam, sms ayarlarınızı gözden geçirdiniz mi acaba? şebeke varsa sms göndermemesi ayarlarla alakalıdır, mesaj merkezini vs kontrol edin, birde farklı bir operatörün simi ile deneyin, en son olmadı fabrika ayarlarına bir dönün ayarlar sıfırlanınca muhtemelen düzelecektir.. -
istanbul merkezdeyim, 4g çatır çatır çalışıyor bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım (vodafone kullanıyorum, merkezde olduğum için muhtemelen 1800mhz frekansları kullanıyor ve sıkıntı yaşamıyorum.) oldugunuz bölgelerde 4g (800mhz) desteklememesinden kaynaklı olabilir. dediğiniz gibi türkiyede yoğun kullanılan frekans 800mhz olduğu için özellikle kırsalda bu telefon 4g olarak sıkıntılı olacaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 10 Ocak 2017; 12:13:54 > -
3-4 kez hard reset yaptım sonuç hep aynı. sms ayarlarınıda kontrol ettim. farklı şebekelerden de denedim olmadı. bulunduğum yerde 4g sıkıntılı. olmasada olurdu ama bu sefer sms ve şebeke çubukları hiç yok. bu yüzden bugün servise iade için gönderdim hepsiburada.com a. bu da bize denk geldi sanırım. hayırlısı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: sosyolog_56
3-4 kez hard reset yaptım sonuç hep aynı. sms ayarlarınıda kontrol ettim. farklı şebekelerden de denedim olmadı. bulunduğum yerde 4g sıkıntılı. olmasada olurdu ama bu sefer sms ve şebeke çubukları hiç yok. bu yüzden bugün servise iade için gönderdim hepsiburada.com a. bu da bize denk geldi sanırım. hayırlısı olsun.
Hard reset atma. Telefondan fabrika ayarlarına sıfırlayarak dene -
geçmiş olsun hocam, sizin cihaza has bir sorun olsa gerek, keşke hepsiburada yerine direk DELTA'ya gönderseydiniz daha çabuk sonuç alırdınız. şimdi hepsiburada alacak onlar deltaya gönderecek iş uzayacak.. Hard reset atarken wipe/datalarıda temizlediniz mi?
@danies hard reset ve fabrika ayarlarına dönme aynı şey, hard reset daha kapsamlı olarak fabrika ayarlarına dönüyor.. -
hard reset nedir arkadaşlar?
reset (kapatıp açma)
bir sorun olsada olmasada 6 ayda bir wipe data + cache yaparım ben
resetin hard ı nasıl oluyor
dahamı sert kapatıp açıyorsunuz -
hard reset pc terimi hocam, direk reset üzerinden gitmeyin :) yaptıgınız wipe data/ wipe cache leri uyguladıktan sonra aynı menünün içindeki factory reset var, onun terim olarak ismi hard reset diye geçiyor..
bu arada 6 ayda bir wipe yapmanız gereksiz.. rom atmadıgınız yada cihazda sorun olmadıgı sürece bunu yapmanızın bi fayda/zararı olmaz..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X