Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de C5 almayı düşünüyorum ama pil ısınma ve şebeke konusunda emin değilim.Özellikle şebeke sorunu...Bursa'da oturuyorum hattım Turkcell.Bursa'daki arkadaşlarımız bu problemi yaşıyor mu?Telefonu metrodan almayı düşünüyorum 1250Tl.1500 TL ye kadar bir telefon yok bana göre ne yazık ki....C5 hoşuma gitti bide X Compact ama o da çok kalın...Pili beni götürür mu öyle grafik oyunları oynamam color switch tarzı oyunlar oynarım,kamera güzel olsa olur,sosyal medyada ve internette gezinirim..

Sizce nasıl bu telefon bu ihtiyaçlara göre ?

Cevaplariniz için teşekkürler.İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun camına göre tam gelen bi ekran koruyucu bulan varmı ya ?
    Normalde yanlardan boşluk kalıyor biliyorsunuz, ben bi telefoncudan yanlardan boşluk bırakmayan bitane buldum fakat home tuşunun orda ve kameranın olduğu yerde biraz şekilsizlikler var.
    Tam buna göre bi koruma çıkarmadılarmı hala? aliexpres den bile baktım ordada bulamadım.
  • Arkadaşlar 1,5 aylık C5 siyah renk telefonum satılıktır.ciziksiz sıfır gibi 1100 TL ye satıyorum ilgilenenler PM ile ulaşabilir.siyah renk zor bulunur.satma nedenim tamamen değişiklik amaçlıdır

• Fotodaki tlf S7

C5 te bu menü yok hocam★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 21 Ocak 2017; 11:4:11 >
  • C5'in 4.5G şebekesi nasıl Turkcell'de ? Cevap verebilir mısınız?

• tmalp23 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır cihaz alacaksanız, bu cihazdan önce değerlendirmenizin birinci sırasına mi5 i alın bence. Amiral gemisi bir model. Gerek tasarım, gerek donanım olarak harika bir cihaz. Sd8x serisi işlemcisiyle uçuyor resmen, ayrıca miui arayüzü bir keyif. İlla marka olsun diyorsanız da C5 i çekinmeden alabilirsiniz, zaten hattınız Turkcell ise hiçbir şekilde şebekeyle alakalı sıkıntı yaşamazsınız..
  • useryumen kullanıcısına yanıt
    tmalp23 T kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz olarak arıyorsanız bulamazsınız hocam, çıkmaz da zaten. bu cihazların ekranları kavisli tam oturma imkanı yok, Ya tercihinizi naylon koruyuculardan yana yapacaksınız, yada kırılmazların nanoları var daha ince yapısı var onlardan alacaksınız. Ben nano almanızı öneririm, ekranı tam kaplamasa da ince olduğu için göze batmıyor..

@tmalp23 merkezi yerlerde hiç bir sıkıntı yok, taşralarda 800mhz frekansı kullanıldığı için, (c5 800mhz desteklemiyor) sıkıntı olma ihtimali var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 21 Ocak 2017; 11:19:12 >
  • plesk P kullanıcısına yanıt
    1100 e satmanız biraz zor gibi hocam, nette zaten 1250, kart kampanyalarıyla millet 1150 ye hatta 1100 e alıyor cihazı.. 1000 lira üstü ikinci elini satmanız pek mümkün değil, inşallah satarsınız..
  • Teşekkür ederim..

• Siyah 0 kampanya bulan varsa alıcıyım

• Bende babama alacagim bugun bakindik bakindik a3 alicaktik sonra carrefourda sansa iste nasip kismet C5 gorduk gsmarenadan ozelliklerine bakiyorum 4GB ram parmak izi falan a3 ile ayni fiyat sasirdim tabi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 e kadar bütçemiz var ...

Xiaomi forumlarında kafam yandı global rom normal rom falan ... Hocam bana sosyal medya birde normal gün ışığında video da ölmeyecek telefon lazım ...

Bunu onerirmisiniz ve link verirmisiniz aldığınız yerin

• global rom normal rom pek önemli bir mevzu değil, 2 dakika indirim yükleyeceksiniz sadece.. mi5 karşısında c5 çok geri kalıyor..
    şu an piyasada cihaz tavsiyesi olarak 1 numara mi5 iki numara c5 dir..
  • c5 kullaniyom uc haftadir gayet memnunum pilindede cekmesindede bisey gormedim sadace bir sorunum var bunda neden goruntuyu smart tv aktarma yok internet gerektirmeden kötü lenovada bile var bunda yokmu benmi cozemedim yada ilerleyen gunlerde guncellemeyle gelecekmi???

• sosyal medya birde normal gün ışığında video da ölmeyecek telefon
    c5 al sen sorun yok
  • Aksam kargodan alicam bakalim insallah benim S6 boyutundadir babama oyle aldirdim kendisi kullanicak S2 den gecicek :D

• İyi ki almışım diyorum şu anda inceliği vs harika ...

Samsung pay uygulamasını atabilen var mı birde müzik uygulamasını ne yaptınız hocam

• Telefon cok efsane olmus be

Samsung'un en saglam serisi kesinlikle tasarim S6 dan iyi yanyana koydum bariz C5 iyi,performansi beklentimin uzerinde cikti S6 gibi cayir cayir calisiyor valla bu fiyata xiaomi miymis cinliye falan gerek yok tam bir F/P canavari ilk gozlemim.

Parmak izide super calisiyor tek eksigi bence kamerada ois olmamasi onun disinda kesinlikle ama kesinlikle alinir 4G de falanda sorun yasamadim :)

Saka maka babama cok iyi telefon almisim annemde dedi benim note3 um bozulursa bunu alalim dedim bunun C7 si var onu aliriz :D

N11 Sepet indirimi 40 lira+75 Lira Garanti Bonusu+111 liralik kupon cihaz 1088 liraya geldi cok temiz fiyat suanda ayni saticida fiyat 1355 olmus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Ocak 2017; 21:53:21 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    c5 a'dan z'ye gerçekten efsane bir cihaz, ekranı tasarımı ilk defa samsungun kusursuza yakın teleofn yaptığını gördüm, yadırgadığım tek şey home tuşunun yanındaki tuşlara titreşim koymaması. Tek yanlışınız xiaomi ile kıyaslamanız olmuş, ikiside sonucta delta garantisiyle satılan ürün. şuan aktif olarak mi5, c5, zenfone 6 ve gm5+ kullanıyorum işim gereği.. mi5 in yanına hiç biri yaklaşamaz, sd8xx serisi s7 ile aynı işlemci c5 de sd617 var, kamera bariz daha iyi vs.. ama c5 in mi5 e göre özelliğinin az olması eksi bir şey değil.. benim gözümde c5 de efsaneler arasında bir cihaz..
  • jetaudio kesin tavsiyemdir
    playde var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.