Bildirim
★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (14. sayfa)
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben kıbrısa gidicem orda sorun yaşarmıyım? Orda kktcell var. Burdada turktelekom kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun, isminizi ekledim listeye.. güncel tutmaya çalışıyorum bakalım.. -
Hocam kktcl 4g de hangi bantlari kullaniyor ona gore degisir
Kktcc de 4g yok. 3g kullanılıyor acaba sıkıntı çıkarmı hocam ben anlamıyorum o bantlardan sana zahmet bakabilirmisin kktcell e? Teşekkürler.
Hocam gördüğüme göre 900 ve 2100 bandini kullanıyor ...
C5 te 3G de ikisinide kullanıyor..
http://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-c5.html
Teşekkürler..
-
Arkadaşlar kardeşime bu telefonu almayı düşünüyorum herhangi bir kronik sıkıntısı var mı ? Bu şebeke problemi dedikleri şey iki hatlı olduğundan dolayı mı ? Bilinmesi gereken şeyler varsa belirtirseniz sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
19 Aralıktan beri kullanıyorum, kronik olarak nitelenebilecek bir sorunla karşılaşmadım. Izmir sehir ici avea ile 3G de hic sorun yasamadim.
Kasa tasarim harika, şarj iyi
Sorun yok alinabilir
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir yerde kombo yakalarsam alacağım inşallah öncesinde yazıyım demiştim teşekkürler tekrardan -
-
-
-
Hepsiburada dan aldığım Cihazım elime ulaştı. Kutuyu açmadan imei sorguladım sorun yok kayıtlı. Şarjı geldiğinde hiç yoktu (garip durum normalde %50-60 arasında olmalıdır pil için en sağlıklısı budur uzun süre kullanılmadığında) açılmadı onun dışında bir sorun görmedim ilk izlenimlerimde.
Edit: Cihaz Evo BT garantili ve Türkçe kullanma klavuzu ile geldi.
Cihaz : 2016 Eylül üretimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 4 Şubat 2017; 11:55:19 >
bende bugün aldım teli. herşey iyi güzelde oyunlarda çok kasıyo. müthiş fps düşüşleri var. sizlerde de böyle mi? iade ederim böyle olursa -
Ekranı tam kapatan bir ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı Migros tan aldığımda kenarlar baya bos kaldı birkaç yere daha sordum artık böyle üretiliyor dedi tam kapatmıyor ekranı
Merhaba.. C5 distribitör ile türkiyede satılan bir cihaz değil. Distribitörler haricinde en iyi ve gelişmiş servis ağı deltanındır, çekinmeden alabilirsiniz.. Ben N11 den aldım. -
yasaluyarı nickli arkadaşın paylaştığı görseldeki güncellemeler bizim telefonlara neden gelmiyor. güvenlik güncellemesi eylülde kaldı bizim. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X