Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar C5 elime şimdi geçti kardeşime aldım kendim İOS kullandığım için pek bilmiyorum Samsung Klavye si yok mu bu cihazda ? Ya da Samsung Müzik uygulamasını nerden bulabiliriz ?
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Klavye ayarlarından Türkçe dili indireceksiniz. Samsung klavye var.
    Samsung müzik bi kere denemiştim ama yüklemedi, cihazınıza uyumsuzdur demişti sonra tekrar denemedim..
    Google müziği indirin yada farklı bir müzik apk'sı kullanabilirsiniz..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hocam varsayılan klavye ayarında Samsung Klavye yazmıyor üstündeki dil de türkçe işaretli zaten sizin dediğinizi bulamadım sanırım dil ve giriş menüsünde her yere tıkladım fakat samsung klavye ile ilgili bir şey görmedim.

Düzeltme : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 14 Şubat 2017; 19:16:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yolu izleyin hocam
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 14 Şubat 2017; 21:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 23;59

Honor 7den geçtim C5e çok memnunum karizma bir cihaz ve Honor 7den biraz daha akıcı çalışıyor şaşırdım.

Bu iki kombinasyonu yaptım memnunum.kırılmaz ekranı resimdeki gibi kaplıyor kaliteli ürün.kılıfta parasına göre başarılı.

Ekran koruyucudan aldım fakat darbeli çıktı, iadesini yarın göndereceğim. umarım kıllık yapmazlar.
    Bu telefona uygun jelatin yok mu acaba?

• Haberlere göre ilk çeyrekte Android 7.0 Güncellememizi alıyoruz :)
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt

Hocam işte sorun burda çıkmıyor Samsung Klavye. Acaba yazılım güncellemesinden mi dedim yazılım güncellemesine tıklıyorum ona da girmiyor bu sizde de böyle mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende şuan yeni aldım çift simli herhangibir sorunu yok ama kamerası tatmin etmedi beni

• Ykomoz53 Y kullanıcısına yanıt
    Lg G4 kullandım daha önce ondan sonra hiç bir kamera tatmin edici gelmedi banada bu da dahil aynen hocam :) f/p açısından da gayet yeterli ama bu telefon için.

• önceki telefonumla kıyasladım ona göre iyi deil baya kötü estetik ve performans olarak iyi olabilir samsung orta seviye telefonlarında bir yerinden çalıyorlar zaten kamerası güzel olsa zaten fiyatı da farklı olurdu

• Aralık ayı sonunda 1.300 TL'ye aldığım telefonumu halen keyifle kullanıyorum.

Siyah rengini bulamadığım için gümüş olanını aldım. Aşağıda linklerini verdiğim kılıf ve tam kapatan cam ile kullanıyorum. Her ikisini de siyah renk seçtiğimden telefon bir anlamda siyah renge dönüştü. Home tuşu ve kapasitif tuşlar beyaz renkli olarak kaldı. Kılıf çok ince ve telefonu 1 mm kalınlaştırıyor. Diyebilirim ki kılıf telefondan güzel.

Kılıf:http://www.mobilcadde.com/samsung-galaxy-c5-tam-kenar-koruma-siyah-rubber-kilif-72010
    Cam:http://www.teleplus.com.tr/samsung-galaxy-c5-full-kapatan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-siyah.html

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    g4 kullandıysanız sonrasında kullandığınız tüm telefonların kamerası gözünüze batar.. aynı durumu bende yaşıyorum..
  • Sony M5 kullandim bir yila yakin, kamerasi öyle iyi şöyle güzel böyle muhtesemdiki sormayın ama tlf degildi lanet olasica insana kafayi yediriyordu.

Sirf kamera icin cekilecek ızdirap değil bu dedim dogru karar vermişim.

• Merhaba, arkadaşlar sammobile üzerinde 26.01.2017 tarihinde yayınlanan yeni room'u (AQA1) odin ile yükleye bilen babayiğit var mı?
    Sanırım bizimkiler Hong kong lu hala APİ2 sürümünde beklemeye devam birde Nougat bu telefona ne zaman geleçek samsung türkiye bugün android 7 alacak telefonları yayınlamış tabi bizimkisi ithalatçı olduğu için yazmıyor.★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

• caki40 C kullanıcısına yanıt
    babayiğit olmaya gerek yok bunun için.. Gerekli yönergeleri yaptıktan sonra çocuk oyuncağı..
    samsung usb driveri indirin..
    odini açın, üstteki sekme yeşil olunca indirdiğiniz dosyayı odinde açın sonra start..
    nougat ilk çeyrekte çıkacak denildi muhtemelen mart/nisan arası çıkar..
  • Haklısın hocam dediklerinizin hepsini yaptım start dedim sonuç fail.Bu hatayı alan var mı benden başka yoksa benim telefonda mı anormallik var anlamadım.

odinde cihazı gördüğünüz halde fail veriyorsa muhtemelen indirdiğiniz dosya ile alakalı sorun vardır..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Samsung cihazı çin ve hong kong diye ayırmış güncellemeler çin sürümüne geliyor fail hatasının o yüzden olabileceğini düşündüm.
    Dosyaları samsung'un resmi sitesi sammobile den indirdim. Delta servislede görüştüm sizdeki cihazlara güncelleme gelmedi dedi geçiştirdi.
    Cihazın bölgesini değiştirirsek belki sorun çözülür ama onun için de rootlama yapmak gerikiyor sanırsam.
    bende aynı şeyi düşünüyorum muhtemelen indirdiğiniz dosya bizdeki rom için değildir, incelemedim ama şunu söyleyeyim bu güne kadar odin ile defalarca farklı samsung modellerine rom yükledim, şu ana kadar hiç sorun yaşamadım..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.