Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamin telefonuna yukluyorum son guncellemeyi bakalim ne degismis :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki40

C5000ZHU1AQC5 Adıyla uzun zaman sonra aldık alalı ilk güncelleme geldi arkadaşlar bilginize...

Android 7 aldiginda cihaz A yazan yer B olacak gereksiz bir bilgi ama olsun soyleyeyim dedim :D

Bunun gibi;

C5000ZHU1BQC5

• arkadaşlar nasıl yükleme yapıyorsunuz. Herşeyi denedim smart switchde dahil yüzde 25 deyince reset atıyor. bir önceki güncellemeyi yüklemiştim ondan sıkıntı yok. ama bunu yüklemiyor telefon. Smart switchle bağlanıyorum ondada yazılımınız güncel diyor 6.0.1 sürümüne. Yardım edebilecek biri varsa çok makbule geçer.
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Hocam normal ayarlar yazılım güncellemesi manuel indire tıklıyoruz da ... İnan cihaza bir şey falan olursa üzülürsün çünkü çok gereksiz hiçbir şey yok sadece güvenlik güncellemesi gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy_Conway

arkadaşlar nasıl yükleme yapıyorsunuz. Herşeyi denedim smart switchde dahil yüzde 25 deyince reset atıyor. bir önceki güncellemeyi yüklemiştim ondan sıkıntı yok. ama bunu yüklemiyor telefon. Smart switchle bağlanıyorum ondada yazılımınız güncel diyor 6.0.1 sürümüne. Yardım edebilecek biri varsa çok makbule geçer.

En kotu sammobileden en son surum hong kong romunu indir odinle flashla

Klavye falan duzelmis lag yapmiyor

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Aaa Aynen bir de açık uygulamalara baktığımız alanda aşağıya çektiğimiz sekme kapanmıyordu artık o da kapanabiliyor ..
  • benim telde %25 reset atıyor güncellenmiyor
  • alroy A kullanıcısına yanıt
    Kies tende denedim cihazı tanımıyor. Dolayısıile ordandagüncelleme yapamadım.
  • 340 mb'lık güncelleme geldi. %44 deyim herhangi bir takılma yok çok şükür.Bu güncelleme neleri içeriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

340 mb'lık güncelleme geldi. %44 deyim herhangi bir takılma yok çok şükür.Bu güncelleme neleri içeriyor?

Guvenlik ve performans duzeltmesi(klavye lagi mesela duzeldi)

• Guncellenmeyen arkadaslar odin ile yuklesin

• Telefon sorunsuz güncellendi çok şükür.. Telefonun şuan ki ısısıyla ev ısındı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Telefon sorunsuz güncellendi çok şükür.. Telefonun şuan ki ısısıyla ev ısındı :D

Aynen guncellemede asiri isindi benim c5'de metal birde tum kasa isiniyor haliyle :)

• Abi o sıcaklık neydi duvara temas ettirdim duvarin soğukluğu ile ele tutulabilir seviyeye getirdim heralde 70 derece falan gördü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. telefon almak istiyorum c5 ve c7 kafamdaki modeller arasinda. gorilla glass olmamasi kafami kurcaliyor. sadece bu yuzden j7 prime'a yoneldim. gorilla glass olmamasi skinti yaratir mi?

• güncelleme yaparken cihazların ısınması çok doğal, önemli olan sonrasında aynı durumun olup olmadığı.. OS yüklerken ısınmayan cihaz pek yok sanırım
  • ayvzz A kullanıcısına yanıt
    telefonları genelde ekran koruyucu ile kullandıgımız için pek sıkıntı oluşturacak durum değil, aylardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.. c7 biraz büyük bir cihaz benim için, c5 şuan türkiyede sadece mi5 in gerisinde. mi5 i saymazsak alınabilecek bence tek cihazdır..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Peki tesekkur ederim hocam.

• merhaba guncellemeyi yapabilen arkadaslar aldıkları satıcı ve garantiyi sağlayan firma bilgisi paylaşabilir mi ?

@erhanvb
    @Marrusia
    @Flagyy
    @zaramnahya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alroy

benim telde %25 reset atıyor güncellenmiyor

siz nerden almsıtınız, garantisi delta mı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.