Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu ürünü araştırıyorum hepsiburada.com'da uygun fiyatla buldum satıcısı hepsiburada olanlardan olumsuz yorumda yok kargo geç geldisi dışında, siyah renk alacaktım ancak satıcı hepsiburada olanda stok yok sanırım, altın olana razı geldim :) alacak arkadaşlara da tavsiye ederim

linkini de şöyle bırakayım;

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c5-ithalatci-garantili-p-HBV000001SYDW
  • selam arkadaslar... bende c5 kullanicisiyim. yaklasik 25tane telefon modelini deneyerek c5 icin en uygun ekran koruyucunu buldum. ekrani tam kapliyor. kenarda kavisin basladigi yeride kapatiyor.

isterseniz telefoncuda deneyip alin. J2 PRIME ZORE NANO GLASS tam oluyor.

tum forumu okuyamadim.turkce klavye olayini cozebildik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    klavye sorun değil, türkçe dil desteğini indirebiliyoruz.. lakin benim tavsiyem şiddetle swiftkey dir.. tüm zamanların en iyi klavyesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

klavye sorun değil, türkçe dil desteğini indirebiliyoruz.. lakin benim tavsiyem şiddetle swiftkey dir.. tüm zamanların en iyi klavyesi..

Tamam hocam. Klavye işini hallettim. Teşekkürler. İyi forumlar

• Allah Aşkına şu C5 güncellemesini yapabilen biri varsa anlatsın. telefondan pcden başka pcden Odin hariç ne gerekiyorsa yaptım garanti dışı bırakmamak için ama. TELEFONA GÜNCELLEME YAPAMIYORUM .!!! telefondan denediğimde yüzde 25de kalıyor. Pcden denediğimde %100 geliyor sonra hata veriyor Smart Switch. Lütfen Yardım Millet :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: sarven

bu 340mb lık güncelleme bende de %25 deykeyken restart atıyor.delta servisi aradım getirin telefonu diyor.Bir çözümü yokmudur?

Herseyi yedekleyin odin ile sammobiledan en son cikan hong kong romunu flashlayin.Onlarinda yapacagi bu olucak

Aynı sorun bendede var yalnız Odin ile hiç deneme yapmadım. Kısaca Anlatabilirseniz çok sevinirim hocam. yada bi link falan varsa süper ötesi olur. Çıldırmak üzereyim :((
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Odin ile yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. ayrıca odin ile rom yüklemek garantiyi etkilemez. sonucta yüklediğiniz costum rom değil stock rom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 21 Nisan 2017; 10:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

Odin ile yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. ayrıca odin ile rom yüklemek garantiyi etkilemez. sonucta yüklediğiniz costum rom değil stock rom..

çok teşekkür ediyorum hocam. Peki Odin ile yüklerken olduya hata verdi kurtarabileceğim bi yöntem varmıdır ?
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    yine odin ile bir önceki stock romu indirip kurarsınız.. odinle rom kurarken yanlış bişey yapmadıgınız sürece kolay kolay sorun yaşamazsınız içiniz rahat olsun..
  • c5 i babama almaya düşünüyoruz.eski telefonunda whatsap resimleri bir süre sonra siliniyordu.acab bu telefonda böyle bi sorun varmı. galeriye resim kaydolmuyor diye bi kaç yerde okudumda.
  • Dil-hun kullanıcısına yanıt
    Silinmediğine eminim hocam wp gruplarından dolayı 1 ayda 1200 resim oluyor galeride

Yani bi ayarı vardır belkide başıma hiç öyle bir sorun gelmedi ...

Cihaz güzel tavsiye ederim gps i gayet iyi oyle sinyal kopma falan olmadı... Babalar daha çok wp ve navigasyon kullanıyor telefonda ikisinde de güzel sonuçlar alıyor telefon

• arkadaşlar, aracımda bluetooth ile müzik dinlerken yada yatarken kulaklıkla ders dinlerken gelen bildirimleri nasıl kapatabilirim.
    sms yada whatsApp BİLDİRİMİ geldiğinde dinlediğim ders yada müzik mp3 ü pause oluyor ve devam etmiyor.
    ben birşey dinlerken gelmesin bildirim uyarı bilmemne
    bi yolu ayarı falan varmı?
  • ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

bu yoldan pek bir şey bulamadım
    bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

c5 i babama almaya düşünüyoruz.eski telefonunda whatsap resimleri bir süre sonra siliniyordu.acab bu telefonda böyle bi sorun varmı. galeriye resim kaydolmuyor diye bi kaç yerde okudumda.

Resimler whatsapp galeride olur bazi resimler ama inmez mobil veride kapalidir mesela whatsapp ayarlardan yapmak lazim onu.Resim silme olayi olmaz ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil-hun kullanıcısına yanıt
    whatsapp ın içinde senkronizasyon ayarları var onu açıp gmail hesabı ile senkron edin.. ayrıca google in fotoğraflar uygulamasını indirin ve ordan yedekleme klasör ayarlarından whastapp klasörünü açın.. resimleriniz telefon bozulsa bile bir daha kaybolmaz.. Ayrıca whastappı silseniz bile yedeklmeyi açtıgınız zaman tekrar whatsapp kuararken yedekleme sorar ve geçmiş konuşmalarınız resimleriniz gruplarınız hepsi geri gelir..
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    aksesuar ayarlarında varmı baktın mı?
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Rahatsız etmeyin modunu dene hocam

• bu telden almak istiyorum c5 ekranı gorilla glasmı
  • kalyoncu1 kullanıcısına yanıt
    evet GG
  • Selamun aleykum bu cihazda root felan demissiniz oncelikle ben teli babama alcam e tabi oda anlamaz root felan facebook,youtubeye felan girer batarya nasildir yani telefon cok ugrastiricimi yoksa aklimdaki diger secenek j5 prime

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.