Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, uzun arastirmalarim sonunda gecen hafta cihazi alarak araniza katildim. C7 ile C5 arasinda cok kararsiz kalmistim, hatta en basindan beri kararim c7 yonundeydi ama son anda boyutu nedeniyle c5 aldim. Onceki telefonum 5.5 inchti ama sanal tus vardi. C5 tam ideal boyutta ona gore. Cihaz mukemmel bir tasarima sahip. Internetten arastirken bu kadar guzel oldugunu anlayamiyorsunuz ama elinize alinca cok zarif bir tasarimi var. En buyuk tereddutum pil kapasitesiydi cunku onceki telim 3300 mAhti ve 2 gun boyunca hic sarj bitecek endisesi yasamiyordum. C5te ise konu basliginda aktif olan arkadasin paylastigi pil ayarlarini yaptiginizda (oyun oynamiyorum, tel elimden dusmez, haber, eksi, whatsapp ikide bir acar bakarim) bir de tema magazasindan siyah renk tema kullandiginizda pil tuketimi optimize oluyor. Su anda 1.2 gunluk batarya ortalamam var, alistikca 1.5 gune cikaririm. Ince eleyip sık dokuyan biri olarak sorusu olanlara cevap verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi süredir mi5 deneyimlediğim için c5 cihazımdan uzaktım.. tekrar aktif olarak c5 kullnamaya başladım.. Şunu açıkca ifade etmeliyim ki kağıt üzerinde mi5 ne kadar üstün olursa olsun, gerek ekran kalitesi, gerek yazılım stabilliği açısından C5 gerçekten bir gömlek üstün mi5'ten..

cihazımızı kişiselleştirme açısından size bir apk önerisinde bulunacağım, bu sayede "home" tuşu çok daha işlevsel ve sezgisel hale gelecek, yani bir nevi kapasitif tuşlar gibi olacak elimizi üzerine götürmemiz yeterli olacak basmamıza gerek kalmayacak. Bu hem tuş ömrünü uzatacak aynı zamanda power tuşunu kullanmadan ekranı açma/kapatma özelliği de cihazlarımıza gelmiş olacak

programın ismi EasyHome MArket linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.easyhome&hl=tr

programın ücretsiz sürümü ile home tuşuna basmadan sadece elinizi üzerine götürerek ana ekrana dönme, ekran kilitleme gibi özelikleri aktif edebilirsiniz.. Programın pro sürümünü alırsanız yada netten apk sını indirirseniz aynı zamanda LG lerde olduğu gibi ekran kilidini açma özelliği geliyor ki emin olun bir daha bu uygulamadan vazgeçemezsiniz..

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    bu uygulamaya cihazınızla uyumlu değil diyor bana
  • iki programı da once playden indirdim, sonrasında pro apksını indiridim sorunsuz..
  • kulaklık ses cıkıs nasıl arkadaslar, c7 de pek iyi değil demişler.
  • Şuan Play Vision Bluetooth kulaklık kullanıyorum. UHQ desteğinin aktif olması için kablolu bağlantı yapıyorum.

Ses ayarlarındaki efektlerden yalnızca UHQ'yu aktif edip, ekolayzır ayarlarından bas'ı ve vokal'i iki tık artırınca Spotify müziklerini son derece kaliteli olarak dinleyebiliyorum. Hatta şuan müzik dinlerken yazıyorum bu yazıyı. Muhtemelen memnun olmayanların ya kulaklıkları ya müzik kaynakları iyi değil ya da ses efekti ayarları doğru değildir.

Bu arada Samsun Level U Pro (ANC) kulaklık ile bluetooth ile de UHQ aktif oluyor. Bir ara bu kulaklıktan edinmeyi planlıyorum. (Samsung Level yazılımını kurmak gerekiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 1 Mayıs 2017; 21:53:28 >
  • Pro versiyonunu satın aldım. Short touch - Home key, Long touch - Notification shade ayarladım. Home tuşuna uzun dokununca bildirim ekranının aşağı inmesi çok pratik. Program güzel, alınmaya değer.
  • plf P kullanıcısına yanıt
    short touch işaretli- home tuşuna dokununca ana ekrana dönme
    long touch-lock phone-ekranı kilitleme
    wake screen işaretli- ekrnaı uyandırma
    lock phone işaretli- ana ekrandayken kısa basmada ekranı kilitliyor
    haptic feedback işaretli- home tuşu titreşimle geri bildirim

hepsi gayet güzel çalışıyor, sadece ekran uyandırma arada takılıyor ama sıkıntı değil.. neden satın aldınız? googledan bulabilirdiniz?
  • Faydalı gördüğüm programları satın alarak birden fazla cihazda kullanıyorum. Elbette çok pahalı değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 2 Mayıs 2017; 9:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

telefonda 2,5d ekran olduğu için tam kaplayan koruyucu yok maalesef..

Arkadaşlar size c5 için samsung j2 prime nano koruyucu tavsiye ederim... Ekranı tam kaplıyor.

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    normal j2 4,5", j2 prime'in ekranı 5,0". Boyutlar tutmuyor, nasıl tam kaplıyor anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 3 Mayıs 2017; 9:10:54 >
  • quote:

normal j2 4,5", j2 prime'in ekranı 5,0". Boyutlar tutmuyor, nasıl tam kaplıyor anlayamadım?

Ekran ve gövde oranları ile alakalı hocam mesele aslında. Ankara da bunların toptancısına gittim. Orada ankaragüçlü bir kardeşim vardı. Dedim ben tam kaplamasıni istiyorum. Yaklaşık 25 tane modeli üstünde denedik. Bir telefoncudan j2 prime nano...benim ki zore marka.... İsteyin. Deneyin. Göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaduran06 -- 3 Mayıs 2017; 10:1:20 >
  • mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    Ben bu işin merkezindeyim hocam, tahtakaledeyim.. gider denerim bir ara.. tam kaplaması tabiki daha iyi. gerçi ben zaten nano kullanıyorum tam kaplamıyor ama ince oldugu icin belli olmuyor hiç..
  • vodafone İNTERNET ayarları nasıl yapıcaz internet tad vermiyor hiç :(
  • triger kullanıcısına yanıt
    kurulumda direk geliyor zaten.. vodafone internet olarak gözüküyor olması lazım
    eğer yoksa ayarlar>mobil ağlar>erişim noktası adları> sağ üstten ekle diyorsunuz
    sonra:

isim: vodafone internet
    APN : internet
    proxy : ayarlı değil
    bağlantı noktası: ayarlı değil
    kullanıcı adı: ayarlı değil
    şifre: ayarlı değil
    sunucu: ayarlı değil
    MMSC : ayarlı değil
    MMS proxy: ayarlı değil
    MMS portu: ayarlı değil
    MCC: 286
    MNC: 02
    Onaylama türü: PAP
    APN türü: internet
    APN protokolü : IPv4
    APN dolaşım protokolu : IPv4
    taşıyıcı: Belirsiz
    mobil sanal ağ operatör tipi: hiçbiri

not: apn yi etkinleştir devre dışı bırak ve mobil sanal ağ operatörü değeri devre dışı zaten bişey yapmanıza gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 3 Mayıs 2017; 17:17:23 >
  • quote:

short touch işaretli- home tuşuna dokununca ana ekrana dönme
    long touch-lock phone-ekranı kilitleme
    wake screen işaretli- ekrnaı uyandırma
    lock phone işaretli- ana ekrandayken kısa basmada ekranı kilitliyor
    haptic feedback işaretli- home tuşu titreşimle geri bildirim

hepsi gayet güzel çalışıyor, sadece ekran uyandırma arada takılıyor ama sıkıntı değil.. neden satın aldınız? googledan bulabilirdiniz?

Hocam merhaba. easyhome programının pro olanını yükledim ama bende wake screen ayarı görünmüyor. neden olabilir acaba?
  • quote:

kurulumda direk geliyor zaten.. vodafone internet olarak gözüküyor olması lazım
    eğer yoksa ayarlar>mobil ağlar>erişim noktası adları> sağ üstten ekle diyorsunuz
    sonra:

isim: vodafone internet
    APN : internet
    proxy : ayarlı değil
    bağlantı noktası: ayarlı değil
    kullanıcı adı: ayarlı değil
    şifre: ayarlı değil
    sunucu: ayarlı değil
    MMSC : ayarlı değil
    MMS proxy: ayarlı değil
    MMS portu: ayarlı değil
    MCC: 286
    MNC: 02
    Onaylama türü: PAP
    APN türü: internet
    APN protokolü : IPv4
    APN dolaşım protokolu : IPv4
    taşıyıcı: Belirsiz
    mobil sanal ağ operatör tipi: hiçbiri

not: apn yi etkinleştir devre dışı bırak ve mobil sanal ağ operatörü değeri devre dışı zaten bişey yapmanıza gerek yok..

SAGOLUN BAKALIM VODAFONE ÇOGU ZAMAN ÇEKMİYOR

• zkdln Z kullanıcısına yanıt
    farklı bir versiyon yüklemiş olabilirmisiniz acaba? farklı sitelerden de deneyin..
  • triger kullanıcısına yanıt
    rica ederim, bence bulundugunuz bölge ile alakalı olabilir.. ben hiç bir ayar yapmıyorum istanbuldayım gayet memnunum...
  • Cevaplarda yazılmış mı bulamadım ama C5 daha doğrusu C serisi Samsung Shoplarda satılmıyor. Yani GSM Operatörleri kendileri ithal ediyor dolayısıyla Samsung Türkiye garantisi bulunmuyor. Bunu göz önünde bulundurup almanızda fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.