Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

Arkadaşlar yukarıdaki pil kullanım değerleri normal midir sizce? Resimlerde görüldüğü üzere saat 08.00'de %100 dolu olarak şarjdan çekmiş olduğum telefonum şu an saat 17:08'de sadece %14 pil kalmış vaziyette. Ve ise şu satırları yazdığım dakikalarda ise %11'e düşmüş durumda. Daha önceki sayfalarda belirtilen yakınlardaki cihazları taramayı da devre dışı bırakmıştım. Hatta belki sırf bir faydası olaur diye iki gün önce telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, gene bir faydası olmadı. İnanın şu pilin az gitmesi yüzünden illallah ettim telefondan. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama çok muzdaribim bu durumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 8 Mayıs 2017; 17:28:10 >

• Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    sorunun pil kullanım detayında belli olmadığı durumlarda genellikle şebeke kaynaklı oluyor.. bulundugunuz bölgede şebeke dalgalanması çok oluyorsa buda sebep olabilir, ayrıca sanırım çift sim kullanıyorsunuz cihazı, kullandıgınız operatörlerden biri muhtemelen buna sebep oluyor olabilir bi kontrol edin isterseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 8 Mayıs 2017; 18:51:57 >
  • Merhaba. Ben de güncelleme hatası alıyordum ve odin ile güncelleme yaptım. Ancak Hong Kong rom'u ile wifi çalışmadı ve bellek 16 gb olarak göründü. Kasım 2016 romuna döndüm ancak yine 16 gb olarak görünüyor. Çin rom'unu ise FRP-lock hatası yüzünden kabul etmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardware2000

Merhaba. Ben de güncelleme hatası alıyordum ve odin ile güncelleme yaptım. Ancak Hong Kong rom'u ile wifi çalışmadı ve bellek 16 gb olarak göründü. Kasım 2016 romuna döndüm ancak yine 16 gb olarak görünüyor. Çin rom'unu ise FRP-lock hatası yüzünden kabul etmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

FRP-lock'u iptal edip Çin romunu yükledim ama hem wi-fi çalışmıyor hem de 16 gb görünüyor hala. EvoBT ithalatçısı, hangi rom doğru bilen varsa çok makbule geçer.
  • Bu cihazın ekranda gorilla glass varmı acaba c5 pro modelinde var görünüyor bunda hiçbir bilgi yok yani nasıl olmaz s3de bile vardı.Ekran camı nasıl acaba gerçek cam gibimi yoksa plastik gibi mi laptop ekranları gibimi gorilla glass olmayınca yumuşak oluyor galiba.Mi5 ile bunun arasında kaldım bunun tasarımı süper bence samsungun en iyi modeli bu ama gorilla glass önemli bilenler lütfen cevaplasın.
  • Herhangi bir kronik arızası varmı?
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Evet, çift sim kartı kullanıyorum. Zaten bu modeli tercih sebebim de çift sim kartlı olmasıydı. Şebekelerden birinin sorunlu olması çok olası. Fakat benim önceki telefonum da (Motorola G) çift sim kartlıydı ve pil yönünden hiç sıkıntı yaşamamıştım. Tabi ki onun hem ekranı daha küçüktü, hem de ekranı bu kadar kaliteli değildi ama pili de 2070 mah'tı zaten. C5'inki ise 2600 mah.

Sonuçta bu telefonu fiyat/performans telefonu olarak aldım. Öyle çok aman aman pil beklentim de yok ama bu hali de çok kötü. Hiç güven vermiyor.

Hala bir şekilde düzeltilebilir gözüyle bakıyorum, hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur42 -- 8 Mayıs 2017; 22:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    Resmi sitesinde ve gsmarena'da yoksa, ki yok, gorilla glass yoktur. Üçüncü taraf sitelerine bel bağlamamak lazım.

• blackcat67 kullanıcısına yanıt
    cihaz çıkalı aylar oldu çok şükür henüz bir şikayet olmadı.. benim ikinci c5 im..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

Herhangi bir kronik arızası varmı?

kronik arızayı eski kullanıcalar bilir ama ben hiçbir yerde okumadım ve cuma günü aldım 2 tane biri 64 gb hafızalı digeri 32 gb hafızalı pil anca 1 gün çıkarıyor hızlı şarj olayı cok iyi ekran görüntü kamera benim için iyi gg de world kartın varsa kampanyayla beraber 1000 liraya alınabiliryor.bence o parayı hakediyor.her gören begeniyor cihazı
    belki sizin cihazda da problem olabilir bişey diyemem ama şu ana kadar ki kullanıcılar içinde henüz bir şikayet görmedik.. yanlız batarya grakfiklerinizde ekran %45 facebook %20 chrome %13 gibi rakamlar vardı uzun süre faal kullanım olmuş sanırım..
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    http://shiftdelete.net/telefon/samsung-galaxy-c5

ekranda gg4 var.. kullanımda bildiğin cam hissi veriyor. dediğiniz laptop ekranı yada eski telefon ekranlarındaki plastik hissi veren cihaz pek kalmadı zaten..
  • hardware2000 H kullanıcısına yanıt
    hocam benim cihaz da evonun getirdiği cihazlardan, ana band sürümü şuan C5000ZHU1AQC5 hong kong romu.. Sammobile'dan bu sürümü indirip denediniz mi?

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-c5/SM-C5000/
    Ben 30 saati çok rahat görüyorum. Ama siyah tema ve siyah arkaplan kullanıyorum. Cihazım siyah, arkasında da siyah silikon kılıf var.

Ekran parlaklığım otomatikte, always on Amoled kullanıyorum. Telefon da elimden düşmez, işten dönünce bile kızımla bluetooth hoparlörde youtubedan şarkı açar dinleriz, ekran açık kalıyor o zaman. Çift hat kullanmıyorum. Biraz da alışma meselesi....

• http://www.hepsiburada.com/microsonic-samsung-galaxy-c5-nano-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-p-HBV000003NDPQ

Dun siparis verdim bugun tam cikarken geldi

Masamda bekliyor yarin tecrube eder yorumlarim insallah

Arkada da bundan var

http://www.hepsiburada.com/kilifshop-samsung-galaxy-c5-tam-koruma-rubber-kilif-p-HBV000003K3J8

Inceli ve koruyuculugu cok iyi

• mucoking M kullanıcısına yanıt
    always on amoled için kullandıgın apk hangisi linkini verirmisin, markette bir sürü var ama stabil çalışana denk gelemedim bir türlü..
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    aynı kılıftan bende de var, birde silikon kullanıyorum, silikon daha ince ve bence daha çok yakışıyor telefona.. ekran koruyucuyu uyguladıktan sonra paylaşırsan iyi olur..
  • Şu telefona kablosuz şarj koysalarmış efsane olurmuş ... Kablosunu hiç sevmedim ama bir yandan hızlı şarj destekli diyede atamıyorum ...

Önereceğiniz hızlı şarj destekli kablo adaptör hatta kablosuz şarj pedi ve alıcısı tavsiye ederseniz şimdiden teşekkür ederim
  • Slm 350mb guncelleme geldi yukleniyor ama kurulum yaparken yarida kesiliyor cihaz aciliyor ve guncelleme yapilamadi diyor 4 defa denedim ayni durumu yasayan varmi ne yapmak gerekiyor?

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson çok memnunum. Ama sizin paylaştığınız EasyHome bana pek güvenli gelmedi parmak izi açısından. Indirdim ama kurmadım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.