Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    C serisi cihazları sadece samsung shoplar değil GSM operatörleri de satmıyor.. İthalatcı firmalar dışarıdan getirtip, kendi garanti kapsamlarında satıyorlar.. Evo Delta gibi firmalar..
    Bu cihaz çin pazarına özel üretilmiş bir telefondur, zaten samsung bu özellikleri ile türkiyeye getirse A ve S serisi satışları baltalardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaduran06

quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

telefonda 2,5d ekran olduğu için tam kaplayan koruyucu yok maalesef..

Arkadaşlar size c5 için samsung j2 prime nano koruyucu tavsiye ederim... Ekranı tam kaplıyor.

Arkadaşın tavsiyesi üzerine j2 prime için üretilmiş kırılmaz cam taktırdım ama 2.5d uyumlu olmadığından tüm kenarlarda yaklaşık yarım santim boşluk kaldı. Başlarda kötü görünüyordu, sonra o boşluklara toz dolmaya başladı, iyice berbat bir hal aldı.

Sonra hb dan tam kaplayan(üst-alt-yan kısımları ön panelin aynı renkte olan) bir koruyucu aldım. Sonuç yine hüsran, 2.5d uyumlu değil. Ama toz dolacak yerlerin üstü siyah renk (aldığım cihaz siyah renk) olduğundan gorünmeyecek. Kırılmaz cam uygulayacaklara direkt böyle bir ürün öneririm. Kötünün iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mucoking M kullanıcısına yanıt
    c5 nano koruyucu ile kullanıyorum, kenarlarda çok az boşluk var fakat kırılmaz çok ince oldugu için ele takılmıyor, kenarlarda kalan boşlukta varsın açıkta kalsın, hava aldıgı zaman oluşan o çirkin görüntüden iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoking

quote:

quote:

telefonda 2,5d ekran olduğu için tam kaplayan koruyucu yok maalesef..

Arkadaşlar size c5 için samsung j2 prime nano koruyucu tavsiye ederim... Ekranı tam kaplıyor.

Arkadaşın tavsiyesi üzerine j2 prime için üretilmiş kırılmaz cam taktırdım ama 2.5d uyumlu olmadığından tüm kenarlarda yaklaşık yarım santim boşluk kaldı. Başlarda kötü görünüyordu, sonra o boşluklara toz dolmaya başladı, iyice berbat bir hal aldı.

Sonra hb dan tam kaplayan(üst-alt-yan kısımları ön panelin aynı renkte olan) bir koruyucu aldım. Sonuç yine hüsran, 2.5d uyumlu değil. Ama toz dolacak yerlerin üstü siyah renk (aldığım cihaz siyah renk) olduğundan gorünmeyecek. Kırılmaz cam uygulayacaklara direkt böyle bir ürün öneririm. Kötünün iyisi.

Hocam ben zore j2 prime nano kullanıyorum... Silikon kılıfta olduğundan yanlarda hiç boşluk yok. Toz minimum ölçüde. Eğer kırılmaz cam taktırmış iseniz onlar boşluk olur. Ama nano taktırın farkı görürsünüz.. Gün içinde resim çekip yükleyeceğim inşaallah. Marka marka boyutlar değişebilir. Nano ile cam da fark ediyor. Markada da fark olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    piyasada nano denilen iki türlü ürün var.. biri bildiğimiz kırılmaz cam çok ince oldugu için ismi nano, diğeri ise kırılmaz cam değil plastik esnek ürün.. kenarları komple kapattıgına göre sizin ki muhtemelen ikinci dediğim olsa gerek. yoksa kırılmaz cam ile 2.5 ekranların kenarlarını kapatmak şuan mümkün değil.. en azından tahtakalede böyle bir ürün yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 6 Mayıs 2017; 10:23:32 >
  • quote:

piyasada nano denilen iki türlü ürün var.. biri bildiğimiz kırılmaz cam çok ince oldugu için ismi nano, diğeri ise kırılmaz cam değil plastik esnek ürün.. kenarları komple kapattıgına göre sizin ki muhtemelen ikinci dediğim olsa gerek. yoksa kırılmaz cam ile 2.5 ekranların kenarlarını kapatmak şuan mümkün değil.. en azından tahtakalede böyle bir ürün yok..

Sizin ikinci söylediğiniz ürüne full body veya body kıt diyorlar... Onlar bildiğiniz jelatin. Benim ürünün resmini atıyorum. Telefonuma uygulanmış halini de atacağım öğlen saatlerinde inşaallah.

Dipnot... Full kaplayan yazan ve çerçevesi ile satılanlar üst kısımdaki bir tane sensörü kapatıyor.

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

• quote:

quote:

Sizin ikinci söylediğiniz ürüne full body veya body kıt diyorlar... Onlar bildiğiniz jelatin. Benim ürünün resmini atıyorum. Telefonuma uygulanmış halini de atacağım öğlen saatlerinde inşaallah.

Dipnot... Full kaplayan yazan ve çerçevesi ile satılanlar üst kısımdaki bir tane sensörü kapatıyor.

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

Şimdi kapatmak var kaplamak var. Benim istediğim kavis yüzeye yapışarak kaplaması. Üzerinde kalıp hava boşluğu oluşturmaması. Biliyorsunuz s7 edge ler için var böyle ürünler. Eğer 2.5d kavisi yapışarak tam kapatıyorsa kırılmaz cam değil de jelatin gibi birşey olmalı, yok jelatin değilse ve kavisi yapışarak kapatıyorsa aradığım ürün odur. Ben de siyah renkte şeffaf olmayan silikon kılıf kullanıyorum ama o zaten aliminyum kasa ile camın birleştiği yerde bitiyor.Benim uygulamamda çok yakından kesit şeklinde bakmadıkça anlaşılmıyor koruma olduğu. Bu arada sensörlerimin hepsi açık.

• mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    bunun alışımı nedir peki? piyasada iki tür var.. full body dediğiniz jelatin evet, birde tamperli camdan olan kırılmaz dediğimiz var.. nano çok geniş bir isim, herkes yaptığı her ürüne nano diyor artık.. herkesin kullandıgı bu tamperli camların da nano isminde olanları var, eğilip bükülmüyor sadece çok ince oldugu için ismine nano demişler, onlardan alırsanız kenarlarda yine boşluk kalıyor ama ince oldugu için rahatsız etmiyor.. bir de jelatinin biraz kalını olan nano denilen var, onlar eğilip bükülüyor ama kullanımı kırılmaz cam gibi rahat değil. bildiğin kalın naylon..
  • mucoking M kullanıcısına yanıt
    bende aynen bunu anlatmaya çalıştım.. yapışarak kaplayan bildiğimiz naylon koruyucular, bence taksanız da olur takmasanızda, hiç bir derin çizikte ekranı korumaz.. diğer tamperliler ise 2.5 d ekranlarda işe yaramıyor maalesef. ben henüz tam kaplayanını görmedim.. ayrıca tamperli cam sensörün üzerinde de olsa sensörün kullanımana engel olmaz, jelatinler gibi değil..
  • c5 silver la aranıza katıldım varmı telefonla ilgili onerileriniz.
  • yasrhere Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın..
    1-easy home.. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim çok işe yarıyor, home tuşuna basma derdi kalmıyor..
    2-swiftkey vazgeçilmez klavye..
    3-nova launcher/tesla unread en iyi ve stabil arayüz bence..
  • Teşekkür ederim yardımlarınız icin

• quote:

short touch işaretli- home tuşuna dokununca ana ekrana dönme
    long touch-lock phone-ekranı kilitleme
    wake screen işaretli- ekrnaı uyandırma
    lock phone işaretli- ana ekrandayken kısa basmada ekranı kilitliyor
    haptic feedback işaretli- home tuşu titreşimle geri bildirim

hepsi gayet güzel çalışıyor, sadece ekran uyandırma arada takılıyor ama sıkıntı değil.. neden satın aldınız? googledan bulabilirdiniz?

yolladiginiz linkten easyhome indirdim ama bahsettiginiz ozellikler icin.pro.istiyor

• quote:

hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın..
    1-easy home.. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim çok işe yarıyor, home tuşuna basma derdi kalmıyor..
    2-swiftkey vazgeçilmez klavye..
    3-nova launcher/tesla unread en iyi ve stabil arayüz bence..

Hocam allah razi olsun

Easy home guzelmis s6 ile bu home tusu ile problem yasiyodum sayende valla buyuk dertten kurtardin beni :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    çözüm:
    https://cloud.mail.ru/public/3pB8/naM8sk6LZ

bende kurdum ama tam anlamadım kaldırdım sonra
  • Linkteki pro sorunsuz çalışıyormu arkadaşlar açıklama lı yazmışlar onları denediniz mi

onu zaten belirtmiştim, pro sürümü satın alabilir yada google'dan arayıp bulabilirsiniz..
  • amin cümlemizden açarken arada takılması olmasa eşsiz bir program ama yine de güzel..
    @yasaluyari aslında mantık basit hocam, home tuşunu sanal tuşlar gibi bastırmadan kullanmak, bu sayede tuş daha az yıpranıyor, uygulamalardan cıkmak icin elinizi home tuşunun üzerine götürmeniz yetiyor, ekran kilidini açmak için herhangi bir tuşa basmanız gerekmiyor(arada tekliyor ama ) mi5 te en sevdigim özellikti tekrar c5 e dönünce ilk bunu aradım :)
    bu arada verdiğiniz link yeni sürüm, ben eski sürüm olan 1.10 u kullanıyorum. senin verdiğin sürümde sanırım ekran kilidi açma yok yada ben bulamadım kaldırdım tekrar eski sürümü yükledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 8 Mayıs 2017; 9:50:10 >

• quote:

amin cümlemizden açarken arada takılması olmasa eşsiz bir program ama yine de güzel..
    @yasaluyari aslında mantık basit hocam, home tuşunu sanal tuşlar gibi bastırmadan kullanmak, bu sayede tuş daha az yıpranıyor, uygulamalardan cıkmak icin elinizi home tuşunun üzerine götürmeniz yetiyor, ekran kilidini açmak için herhangi bir tuşa basmanız gerekmiyor(arada tekliyor ama ) mi5 te en sevdigim özellikti tekrar c5 e dönünce ilk bunu aradım :)
    bu arada verdiğiniz link yeni sürüm, ben eski sürüm olan 1.10 u kullanıyorum. senin verdiğin sürümde sanırım ekran kilidi açma yok yada ben bulamadım kaldırdım tekrar eski sürümü yükledim..

rica etsem siz kurduğunuz linki atabilirmisiniz daha önce yolladıysanız kusura bakmayın atlamış olabilirim.teşekkürler.

pm
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.