Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen parmak izi durdu hatası çok alıyorum nazende dönüyor dokunmatik kafayı yiyor nedendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

Mesajını okuyunca kontrol ettim evet arkadaşım dediğin gibi ben de bulamadım ama arkadaşıma C5 64gb bakarken gg yada n11de satan mağaza vardı diye hatırlıyorum

var ama düz C5'i C5 PRO die satıyolar
  • SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    Uygulama kurdunuz sanırıp Home tuşuna basmak yerine dokunuyorsunuz ... O programın sıkıntısı hocam
  • SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    parmak izi hiç kullanmadım, kullandığımız zaman easy home sıkıntı mı çıkartıyor?
    yanlız dokunmatikle alakalı hiç bir sorun yaratmıyor o program..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Evet hocam easy Home u kurunca parmak iziyle girişte hata veriyor parmak izi durdu diye
  • bende yaşıyorum bazen parmak iziyle alakalı durumu
  • iki farklı apksı var programın, biri eski biri yeni sürüm. ikisinde de varmı bu sorun peki?
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum hocam Programa sinir olup sildim
  • benim vazgeçilmez programım oldu, parmak izi kullanmadığım için sorun yaşamıyorum..
  • Bir süredir arama geldiği zaman ekran dokunmatigi sapıtıyor, ekranı güç tuşuyla kapatıp açınca düzeliyor.

Bu sorunu yaşayan kimse var mı? Ekranda cam olsa da olmasa da durum aynı. Ekran da temiz.

• GodisCoking kullanıcısına yanıt
    Nadiren bende de oluyor

Gelen aramayı cevaplıyamıyorum

Ekranı karartıp uyandırınca yeşili çekebiliyorum

Çok nadir ama

Camda kırılmaz var bu arada

• GodisCoking kullanıcısına yanıt
    telefonu ilk aldığım zamanlarda bir iki kere bende de olmuştu ama sonrasında hiç karşılaşmadım.. Çevirici olarak Ex Dialer kullanıyorum sizede tavsiye ederim daha kullanışlı..
  • 2 kez gelen aramayı cevaplamada takılma oldu başka yaşamadım.power basıp kapatıp açınca gelen aramayı cevapladım
  • Çağrılarda vs hiç sorun olmadı bende ... Pil sorunum vardı onu da konumu kapattım ve mobil veriyi de gerekmediğinde kapatıyorum 1.5 gün gidiyor
  • konum full açık, mobil veri günde 1-2 saat açık. gün boyu aktif wifi kullanımı ile net 1,5 gün görüyorum. Pil sorunum hiç olmadı şükür
  • Selam hocam.Telefonu 6 aydır kullanıyorum,şık ve zarif bir telefon. Benide eklersen sevinirim.
  • Pro su çıkınca alacağım. Çünkü tasarım, boyut ve işlevsellik olarak cihazı çok beğeniyorum.

• delta garantili resmi yazıyor,güncelleme yarıda kalıyor.rom atmadan bir çözümü bulundumu?
  • sarven S kullanıcısına yanıt
    şuana kadar yok, olacağınıd sanmıyorum.. sanırım bazı cihazlar içinde fake romla geliyor. stock rom kurun bence beklemenize gerek yok..
  • alpersddk kullanıcısına yanıt
    50 numara
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.