Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam batarya çıkmıyor

Başka yolu var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Flagyy

Nerden anlayabiliriz hocam bunu

Cihaz paralel ithalattir zaten.C5 resmi olarak satisa sunulmadi.E devletten imei kontrol edin C5 yaziyorsa problem yoktur kk %99 problem yoktur.Tekrar soyluyorum C5 resmi olarak cin disinda hicbir ulkede satilmadi satilmayacak tr deki ve cin disinda tum ulkedeki C5 ler paralel ithalattir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Sizin telefonlarda durum nedir? Üst bildirim çubuğunda bildirim gelen ikonların hepsi gözüküyor mu?
  • burakcd B kullanıcısına yanıt
    yanlız çoklu bildirim olunca görünen bir bildirimin yanında ... nokta işareti de çıkıyor. yani birden çok bildirim olduğunu gösteriyor orda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 7 Haziran 2017; 18:27:40 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    imei atılması mümkün değil, bu cihazın kutusunda imei var, kaldı ki btk dan sorgulatınca c5 yazması laızm, başka bir c5 in imeisini atmakda akıl mantık işi değil :)
    ayrıca bizim cihazlar yekpare kasa pilin altındaki imei ye bakmak için ekranı sökmek lazım

@Flagyy turkiye govtr den imei kontrol edebilirsin orda cihazın model numarasıda yazar.. yanlız gerek yok böyle bişey mümkün değil. knox kodu sadece rom atmayla alakalı..

@Marrusia ek olrak cihaz honkongta da satılıyor hocam, zaten global rom honkong olan. çin romu tam türkçe değilmiş ben yüklemedim ama yükleyenler var, çin romunda play de yok sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 7 Haziran 2017; 18:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

imei atılması mümkün değil, bu cihazın kutusunda imei var, kaldı ki btk dan sorgulatınca c5 yazması laızm, başka bir c5 in imeisini atmakda akıl mantık işi değil :)
    ayrıca bizim cihazlar yekpare kasa pilin altındaki imei ye bakmak için ekranı sökmek lazım

@Flagyy turkiye govtr den imei kontrol edebilirsin orda cihazın model numarasıda yazar.. yanlız gerek yok böyle bişey mümkün değil. knox kodu sadece rom atmayla alakalı..

@Marrusia ek olrak cihaz honkongta da satılıyor hocam, zaten global rom honkong olan. çin romu tam türkçe değilmiş ben yüklemedim ama yükleyenler var, çin romunda play de yok sanırım..

Biliyorum hocam hong kongtada satildigini gelen cihazlar hong kong romu var fakat hong kong cin ayni sonucta

• MİLLET ACİLLLLLLLL !!!!

Odin İle Hong kong en son sürümünü yükledim C5 Telefonuma Ama. Telefon açılmıyor Sürekli yeniden başlıyor acil Yardım edebilecek birisi var ise Lütfen 0553 542 44 93 numarasındanda ulaşabilir bana. Ne olur Acil :((((
  • Bana sağlam odin ile yükleyebileceğim Firmware atabilirmisiniz ACilll olarak. Ne olur telefonum açılmıyor sammobileden indirdiklerimin rar dosyaları hatalı çıkıyor. Telefonum suan Samsung yazısı çıkıyor yeniden başlıyor. Download Moda girebiliyorum ama Boot menuye giremiyorum Wipeları yapamıyorum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy_Conway

Bana sağlam odin ile yükleyebileceğim Firmware atabilirmisiniz ACilll olarak. Ne olur telefonum açılmıyor sammobileden indirdiklerimin rar dosyaları hatalı çıkıyor. Telefonum suan Samsung yazısı çıkıyor yeniden başlıyor. Download Moda girebiliyorum ama Boot menuye giremiyorum Wipeları yapamıyorum yani

Samfirm'i indir.

Model:SM-C5000

Kod:TGY

Bunlari yaz oto indir odinden flashla

• Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    sammobile daki firmware sorunsuz yükleme yapılabiliyor. muhtemelen siz odinle yükleme yaparken bir yerde hata aldınız.. usb drivirlarınızı kontrol edin derim, yada farklı bir pc ile deneyin..
  • Program indirmek istemeyenler updato.com dan yüksek hız ile rom indirebilirler
    c5 Hong kong son romhttps://updato.com/firmware-archive-select-model?record=BFE024A51BB011E7963AFA163EE8F90B

rardan çıkartınca 5 tane daha rar dosyası olcak onları çıkartmaya çalışma direk odine ekle.
    Birde FAP Lock kilidini öncelikle devre dışı bırakman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danies -- 8 Haziran 2017; 14:31:43 >
  • danies D kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba Fab lock kilidi zaten tick yok odinde.. Rardan çıkartmaya çalıştığımda hata veriyor arşiv bozuk diye. Bende zip olarak çıkartıp öyle yüklemiştim. Direk Rar olarak PDA dan seçebil me imkanım varmı eğer öyle oluyorsa bi denicem

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Odin yüklemesi bittiğinde failed 0 yazıyordu. Sorunsuzca yükledi ama dediğim gibi telefon samsuung logosuna geliyor sonra restart sürekli aynısı oluyor

• odin.3.07 ile denedim sonuç aynı. Sammonildeki indirdiğim dosya rardan çıkartırken arşiv bozuk hatası vermekte. samsung USB driverda kurulu. Başka bilgisayardada denedim sonuç aynı. Acaba Siz nasıl rardan çıkarttınız yada başka bir yöntem mi var yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonlarda şebeke destekli görüntülü görüşme neden yok ? Yazılım güncellemesi ile çözülebiliyor mu ? Ürünü çok beğeniyorum ama bu benim için önemli. Satın alma kararımı etkileyecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    yükleme bittiğinde failed yazıyorsa başarısız olmuş demektir. success yazması lazım..
    cihazı bağladıgınız zaman com bağlantısı yeşil oluyor mu? pda dosyasına indirdiginiz dosyayı ekliyorsunuz başka bişey yok zaten..

hocam rardan çıkmıyorsa sizin indirdiginiz dosya problemli mutlaka, tam indirememişsiniz muhtemelen, tekrar deneyin indirmeyi. yada farklı kaynaklardan indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 8 Haziran 2017; 18:35:10 >
  • dijital75 D kullanıcısına yanıt
    tr cihazı olmadıgından, çin içerisinde muhtemelen yasal olmadığından şebeke üzerinden görüntülü görüşme maalesef yok..
    yazılımla da geleceğini sanmıyorum.
  • c5 almayı düşünüyorum . satıcı önerir misiniz
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    n11 den almıştım hiç bir sıkıntı yok..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.