Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam telefon için Android Nougat gelmeyecek gibi duruyor sanki.2017 ikinci çeyrek diye duymuştum. Valla Samsung J serisine bile bu güncellemeyi veriyorsa,C serisini havada kapması lazım.Ama hayırlısı bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpersddk kullanıcısına yanıt
    çıktıgından beri bu kadar güncelleme alan bir cihaza mutlaka gelecektir merak etmeyin bence, benim şüphem yok..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    hocam fakeromlar bukadar stabil oluyormu?bir kere güncelledi.sonrasında sorun vermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

çıktıgından beri bu kadar güncelleme alan bir cihaza mutlaka gelecektir merak etmeyin bence, benim şüphem yok..

İnşallah hocam..
  • sarven S kullanıcısına yanıt
    henüz fake olduğu konusunda da bir kesinlik yok hocam, knox kodu 1 olanların daha ziyade yaşadığı bir durum sanırım. fakat fake romlarda stabildir, çin için çıkan versiyonda play vs olmadıgı için muhtemelen çin üzerinden cihaz getirenlerin başvurduğu bir yöntem olabilir.. honkong menşei cihazlarda tahminim sorun yok..

Ne olur ne olmaz temiz rom kurmak her zaman iyidir..
  • Dün kardeşime aldım onun adaptörü bizim priz gibi değil bir ek koymuşlar ... 0x1 çıktı kutusu daha farklı geldi bende olmayan kağıtlar çıktı ... Güncelleme konusunda son sürümle geldi ... Phone infoya baktım Hong Kong cihazı tamir ettirilmemis fakat knox 0x1

Gıcık oldum neden rom atılıyor ben alırken sıfır kutuya para veriyorum rom atıp tekrar jelatinlenene değil ...

Knox u eski haline getirme var mı veya bir etkisi var mı bunun bana bu arada cihaz durumu resmi

• distribitör garantilerde knoxun sorun çıkardığını duymuştum fakat bizim cihazlarda bir sorun teşkil etmez hocam,
    paralel ithalat ile gelen cihazlarda yaşanan bir durumdur bu, rom atılsada atılmasa da cihazlar genelde açılıyor. muhtemelen çin üzerinden honkonga gelmiş ordan buraya gelmiş olmalıki içindeki çin romundan ötürü atmışlardır muhtemelen romu.. Swap cihazı olma ihtimali pek yok bence en azından knox sayacının 1 olması bunu ifade etmez.. Hayırlı olsun bu arada..
    Eyvallah hocam İnsAllah uzun yıllar gider

• Bildirimler üst tarafta 1 tane bildirim yer alıyor. Bildirim çubuğunu aşağı çekince hepsi gözüküyor. Çözümü var mı?
  • burakcd B kullanıcısına yanıt
    bildirim çubugunda her uygulamanın ayrı ayrı bildirim simgesi olması lazım, bildirim çubuğunu aşağı çekince de detaylarını görürsünüz. aynı uygulamanın birden çok bildirimi de tek sekmede gözükür.. sizin çözüm istediğiniz nokta hangisi anlayamadım..

Fotoğraftaki gibi. Halbuki 1'den fazla bildirim var. Çubuğu indirince gözüküyor.
  • İPhone da çağrı listesinde cevapsız çağrılar kırmızı renkte görünür, bu cihazda bunu yapmak mümkün değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimode -- 7 Haziran 2017; 12:8:51 >
  • hepsiburada'da satıcısı hepsiburada olanlar kimin garantisinde ve knox durumu nasıl ? alsak mı acaba
  • burakcd B kullanıcısına yanıt
    her bildirim için ikon gözüksün istiyorsunuz mümkün mü bende bilmiyorum..
  • multimode M kullanıcısına yanıt
    samsungun kendi dialerinde mümkün değil. Ben ExDialer kullanıyorum cevapsız çağrı farklı renkte aranan numara arayan numara hepsi ayrı renkte.. tavsiye ederim..
    bir tane bildirim var gözüküyor, fakat bildirim çubugunu aşağı çekince çok daha fazla bildirim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz paralel ithalat ve imei atılmış olabilir mi hocam

• Nerden anlayabiliriz hocam bunu
  • Pil ömrünü artirmak için advanced task manager programini kurdum, gerekli ayarlari yaptım. Gercekten çok işe yaradi. Tavsiye ederim.

• batarya nın altında ki imei no ile telefonda *#06# yapınca çıkan imei aynımı hocam kontrol edin

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.