Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlar-Uygulamalar-Kişiler izinlerini kontrol edin isterseniz. Orada telefon izni açık mı?
  • Arkadaşlar bir yakınıma c5 i tavsiye ettim Hb den 1100 tl ye aldı telefon güzel fakat modemin yanında bile wifi sıksık kopuyor cihazon yazılımı resmi açar açmaz bir güncelleme aldı fakat android 7 güncellemesi değil.

Şimdi bu wifi sorunu yüzünden süresi dolmadan iade edelim mi.

Cevaplarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun desteklediği sim kart türü nedir? micro sanırım?
  • Uyku sırasında wifi açık-kapalı ayarı var oraya baktınız mı. Orada sorun yoksa cihazı değiştirin.
  • Aazam kullanıcısına yanıt
    hayır micro değil, nano. Yani en ufağı..
  • Kopmaları cihaz uyanıkken, yani aktif kullanım esnasında yaşıyorsanız; ilk önce farklı bir modeme bağlanıp test edin. Eğer sorun devam ediyorsa, hard reset atıp sonrasında tekrar stock rom yükleyip deneyin. Oda çare olmazsa mecburen değişime göndereceksiniz..
    (Yanlız şunu bilmenizde fayda var cihaza sim kart taktığınız zaman genellikle firmalar iade kabul etmiyor. Özellikle de HB bu konuda çok problem çıkatrıyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

hayır micro değil, nano. Yani en ufağı..

Vay be nano olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ettim.
  • Nougat güncellemesi hakkında bir gelişme var mı?
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    net bir bilgi yok ama şahsi görüşüm 4.çeyrekte gelmesi yönünde..
  • Telefonu 2 haftadir kullaniyorum . Parasina gore iyi telefon . Tasarim harika . Pil gayet yetiyor az yakiyor

Kasma donms yok . Ama arka kamera sizi yari yolda birakir . Hele aksam isikli bir ortamda leş kamera . S4 daha iyiydi

• A3 ile C5 arasında kalmıştım C5 aldım eşim için. Tek kafamı karıştıran şebeke konusu. Çoğunlukta istanbulda ve merkezi yerlerde sorun olmaz heralde. Bir de çok yoğun telefon kullanmadığı için pili de yeterli olur diye düşünüyorum.

• Majorümsü Minör kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece Türk Telekom ... Fatih'teyim 1 haftadır Allahım nasıl mahvetti beni kıpırdatmadan konuşuyorum 4 katta ...

Turkcelli Vodafone olan rahat konuşuyor Türk Telekom 10 yıl önce de böyleydi de neyse ...

Kısacası hocam 800 MHz bandı olan telefonlar da çekmiyor Türk Telekom da ....

En kolay yol gidip turkcelle ben tarife almadan deneyeceğim demek rahat rahat salla kazan falan deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Flagyy

Hocam sadece Türk Telekom ... Fatih'teyim 1 haftadır Allahım nasıl mahvetti beni kıpırdatmadan konuşuyorum 4 katta ...

Turkcelli Vodafone olan rahat konuşuyor Türk Telekom 10 yıl önce de böyleydi de neyse ...

Kısacası hocam 800 MHz bandı olan telefonlar da çekmiyor Türk Telekom da ....

En kolay yol gidip turkcelle ben tarife almadan deneyeceğim demek rahat rahat salla kazan falan deneyin

Ben de Fatih'teyim hocam. Bugün gelcek cihaz akşam deneyeceğim turkcell hat ile. yorumlarımı yazarım:)

• Majorümsü Minör kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcellse sorun yok gayet güzel ...

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Telefonu 2 haftadir kullaniyorum . Parasina gore iyi telefon . Tasarim harika . Pil gayet yetiyor az yakiyor

Kasma donms yok . Ama arka kamera sizi yari yolda birakir . Hele aksam isikli bir ortamda leş kamera . S4 daha iyiydi

üzerine S5-6-7-8 ÇIKMIŞ olsa bile samsungun üst segment telefonunu A-C-E-J SErileri ile karşılaştırmak mantıksız

S4 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
    C5 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

AC olmaması bile segment farkını ortaya koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

Telefonu 2 haftadir kullaniyorum . Parasina gore iyi telefon . Tasarim harika . Pil gayet yetiyor az yakiyor

üzerine S5-6-7-8 ÇIKMIŞ olsa bile samsungun üst segment telefonunu A-C-E-J SErileri ile karşılaştırmak mantıksız

S4 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
    C5 Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

AC olmaması bile segment farkını ortaya koyuyor

bir yanlışınız olmasın. C5 in wifi dual band (ac) olması lazım. evde 5ghz superonline wifi ile bağlı benim eşimin C5 i
    http://www.samsung.com/hk_en/smartphones/galaxy-c5/
    ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 23 Haziran 2017; 14:12:27 >

• Cihaz bugün geldi samsungun ilk defa bi tasarımı bu kadar beğendim o da iphone a benzediği için olsa gerek.

İlk açtığımda uygulama güncellemelerini yaptım sonra şarjdayken yazılım güncellemesi yaptım güncelleme sonunda telefon ele alınamayacak kadar çok ısındı. Ciddi anlamda elime aldığımda yandı elim resmen. Prizden çekip buzdolabına koydum soğuttum bir dakika kadar. Güncelleme bitince kendine geldi ama genel olarak cihaza biraz yüklenince ısınıyor sanki. Hızlı şarjı kapattım ısı olayından ötürü, çok da gerek olmuyor zaten. Bunun dışında şebeke ile ilgili problem yok kamerası bana göre orta seviyenin bi tık altı ama fiyatına göre fena sayılmaz. Akıcılığı ve performansı güzel. Tasarım harika. Hoparlör iyi. Parmak izi okuyucusu 6sten pek farklı gelmedi aynı şekilde çalışıyor hiç teklemedi. Cihazın inceliği 6sten daha ince. Bir de super amoled hala bence iphone ekranlarından daha güzel:) benim yorumlamam bu kadar.

• c5
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_c5-8047.php

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot

s4
    http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s4-5125.php

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot

a5
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_(2017)-8494.php

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot

• yasaluyari kullanıcısına yanıt
    çok güzel linkler bunlar da şu an elimdeki c5 superonline 5ghz wifi ağına bağlı ★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★

edit: c5 in teknik verileri için bir önceki linkte verdiğim orjinal sitesindeki teknik veriler geçerli. burada işaretlediğim üzere telefonun wifi kartı 5ghz ağ desteğine sahip. neyi tartıştığımızı da hala anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 24 Haziran 2017; 13:10:52 >

• senin ekran görüntüsününde hakkını yemeyelim, benim linkler kadar güzel
    802.11 a/b/g/n WiFi özelliği olan ve AC yazmayan tlf için tartışıyoruz...
    N harfinin 5 GHz hızındaki Wi-Fi yi desteklediği biliyormusun?

802.11n
    2008 yılında piyasaya sürülen 802.11n , 2.4 GHz ve 5 GHz frekans oranlarına sahiptir. Diğer standartlara göre farklı seçenekler sunan 802.11n’de hem veri iletim hızı hem de erişim mesafesi yönünden ciddi değişiklikler olmuştur.

802.11n de veri iletim hızı normalinde 74 Mbit/s iken en yüksek veri iletim hızı 248 Mbit/s dir ve teoride 450 Mbit/s kadar çıkmaktadır.

AC hakkında birşeyler yazmaya gerek yok zaten
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.