Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revaha_06

Merhaba arkadaşlar bu knox olayını hiç bilmeden gittigidiyor teledükkandan 1645 liraya sipariş verdim 100 lirada bonus kazandım ama sonra knox olayını öğrendim ve satıcıya mesaj attım knox durumunu sordum ithalatçı garantili telefonların çoğu 0x1 çıkar 0x0 çok nadir olur dedi ama burdan 0x0 çıkacağına garanti veren satıcılar olduğunu öğrendim satıcı henüz kargolama yapmadı yada yaptı bilgisini sisteme girmedi bilmiyorum ama ben siparişi iptal ettim kargolama yaptıysa ne olacak gg hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

100tl bonus yanar iade ederseniz ceppaket garanti veriyo du lakin bende knox çıktı ve güncelleme yüklenmeyen bir android sürümü ile geldi 4 gündür telefon iadesini onaylıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Az önce geldi knox 1 çıktı. Ne güncelleme ne güvenli klasör hiç biri çalışmıyor

İade edicem

hangi rengini aldınız
  • GittiGidiyor ceppaketten altın rengini aldım.
    Knox 0x1 geldi

*S health,
    *Yazılım güncelleme,
    *Samsung yedekleme,
    *Güvenli klasör çalışmıyor.

Ürün jelatini kapalı kutuda geldi dönüştürücü aparat kutunun dışında idi. Gg üzerinden mesaj attım bakalım.

Edit: Satıcı ile görüştüm ürünü anlaşma kodu ile yurtiçi kargo aracılığı ile göndermemi söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 24 Nisan 2017; 15:3:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar.telefonda bu şarz cihazını kullanabilir miyiz?

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-hizli-sarj-cihazi-ep-ta20eweugww-kutusuz-ithalatci-garantili-pm-telsarjsamnote4srj

• joole kullanıcısına yanıt
    Gold renk. Arayıp konuştum bi kargo referans no su verdiler o şekilde geri yolladım kargoyla.

Yeni göndereceğinizde knox 1 çıkarsa nasıl olucak dedim o zaman satışı iptal ederiz sıkıntı etmeyin dediler.

Bende gerekirse kutuyu açıp kontrol edin bana knox 0 yollayın diye belirttim

• siyah rengi olsa bende değişim isteyecekdim umarım iade olmadan gelir stoklara
  • knox 1 olmasıyla şebeke problemi arasındaki bağlantıyı açabilir misiniz?

• dinchr D kullanıcısına yanıt
    Önce cihaz neden knox 1 olur onu öğrenmek lazım.Cihaza illegal yolla müdahale ediliyor yani cihaz root ediliyor.Burda neden root edilir

1- sadece rootlamak için

2-imei yazmak için

3-simlock kilidi varsa atıyorum gelen telefonun sim yuvası çine uyarlı yada kilit konulmustur bunu kaldırmak için cihaz rootlanır ve gerekli uygulama ile sim kilidi kaldırılır.

Sim kilidi kalkmazsa türkiyedeki simlerle çalışmaz...

Benim tahminim bu 3.şıkdan cihazı muhtemelen de çinde kırdırıp öyle getiriyolar.Belki bu şekil daha ucuz da olabiliyordur bilgim yok...yani anlıycanız cihaz rootlanmasıyla fabrikadan cıktığı gibi elimize gelmiyor arada birileri daha el sürüyor cihaza...

Bu arada knox 1 de silinemiyor servis dahi silemez...

• Daha önce note 5 konusunda okumustum bu tarz Knox 1 olanlar şebeke sorunlarıyla karşılaşmıştı.

Ha diyeceksin her knoxu 1 olan şebeke sorunumu çeker.değil işi bilmeyen cihazın yazılımı ile oynarsa o zaman sıkıntı olur.

Yoksa normal şekildede samsung cihazlar rootlanır...

Ben aldığım tüm samsung cihazları rootlarım...

Ama sayacı (knoxu) ben 1 yaparım.

• Telefonla konusurken karşı tarafın sesiniz az geliyor ,anlamadım gibi sözler duyan var mı?

Telefon açık olduğu halde bi süre sonra şu numara sizi aradı gibi sms alan var mı???

• Merhaba,

Arkadaşlar uzun bir süredir mevcut forumu ve Samsung Galaxy C9 Pro modeli
    ile ilgili tüm bilgileri detaylı olarak araştırıyorum ve takip ediyorum.

Samsung Galaxy C9 Pro özellikleri bakımından yüksek oranda tercih ediliyor.
    Ancak modelin ithalatçı firmalar tarafından sunulması handikap oluşturuyor.

Telefonu alma sürecinde olumsuzluk yaşamadan ilgili modelden almak istiyorum.
    Ayrıca satın almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmek adına paylaşıyorum.

Öncelikle satın almayı düşündüğümüz satıcıdan Knox Sayacı konusunda bir garanti almalıyız.
    Telefon bize ulaştığında (Ses kısma + Home tuşu + Güç tuşu) kombinasyonuna basılı tutarak
    (Download Mode) ile açılacak olan ekrandan telefonun Knox Sayacı bilgisini kontrol edelim.

(KNOX WARRANTY VOID: 0x0) olmalı (KNOX WARRANTY VOID: 0x1) olan cihazları geri iade edelim.

Ayrıca cihaz bilgilerinde (Google Play Store) kullanımına olanak sağlayan ve en son sürüm
    versiyonu olan C9000ZHU1AQA2 Hong Kong 6.0.1 Firmware yüklü olup olmadığını kontrol edelim.

İnternette takip ettiğim bir satıcı ile ilgili alışveriş sitesi üzerinden diyalog kuracağım.
    Eğer satıcı geri dönüş yapar ise elde ettiğim bilgileri yeniden sizler ile paylaşmak isterim.

Ülkemiz şartlarında neredeyse 1 aylık brüt asgari ücret karşılığı olan bir harcama konusunda
    kimsenin mağdur olmaması adına donanım haber forumunu okuyan arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

Ürünü satın alan arkadaşlar mevcut konuda bilgilerini paylaşarak bizlere referans olabilirler.

Saygılarımla,

• MST_38 M kullanıcısına yanıt
    ceppaketten.
  • İmei kaydı olmayan ve ceppaketten alan arkadaşlar bugün yarın kayıt olması gerekiyor satıcının söylediğine göre. Eğer olmazsa ben iade düşünüyorum siz ne yapmayı planlıyorsunuz?? Dışarda imei klonlarsak ne kadara mal olur veya gerek varmı uğraşmaya?

• ceppaket den almanızı tavsiye etmiyorum iade için gönderdiğim telefon salı dan beri iadesini bekliyor.
    Hepsiburadadan alan var mı knox iadede zorluk çıkarıyolarmı
  • MST_38 M kullanıcısına yanıt
    Imei nolarinda bir sorun olacagini dusunmuyorum. Kvk, genpa gibi dagiticilarin da imei kayitlari satistan sonra girilebiliyor. Benim imeiler kayitli durumda. Aldigimda kontrol etmesem de muhtemelen aldiktan sonra kaydedilmistir.

Saygilarimla.

• Teşekkürler hocam

• An itibarıyla c9 sahibiyim.

Siyah bir haftalık cihaz 1350 tl ye aldım.

Knox 0 ve hepsi burada cihazı...

• quote:

Orijinalden alıntı: moorker

Merhaba,

Öncelikle satın almayı düşündüğümüz satıcıdan Knox Sayacı konusunda bir garanti almalıyız.
    Telefon bize ulaştığında (Ses kısma + Home tuşu + Güç tuşu) kombinasyonuna basılı tutarak
    (Download Mode) ile açılacak olan ekrandan telefonun Knox Sayacı bilgisini kontrol edelim.

(KNOX WARRANTY VOID: 0x0) olmalı (KNOX WARRANTY VOID: 0x1) olan cihazları geri iade edelim.

Ayrıca cihaz bilgilerinde (Google Play Store) kullanımına olanak sağlayan ve en son sürüm
    versiyonu olan C9000ZHU1AQA2 Hong Kong 6.0.1 Firmware yüklü olup olmadığını kontrol edelim.

İnternette takip ettiğim bir satıcı ile ilgili alışveriş sitesi üzerinden diyalog kuracağım.
    Eğer satıcı geri dönüş yapar ise elde ettiğim bilgileri yeniden sizler ile paylaşmak isterim.

Ülkemiz şartlarında neredeyse 1 aylık brüt asgari ücret karşılığı olan bir harcama konusunda
    kimsenin mağdur olmaması adına donanım haber forumunu okuyan arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

Ürünü satın alan arkadaşlar mevcut konuda bilgilerini paylaşarak bizlere referans olabilirler.

Saygılarımla,

Merhaba Arkadaşlar,

Size bahsettiğim gibi konu ile ilgili bir satıcı ile diyalog kurdum.
    Firmadan Knox Sayacı ile ilgili iade veya değişim garantisi istedim.
    Delta ithalat garantili ürün satışı yapan satıcı firma cevap olarak

"Satıcı firma olduğumuzdan teknık konuları servis ile görüşünüz."

bilgisini verdi.

Dolayısıyla olayın ithalatçı firmalardan gelen ürünlere bağlı bir konu
    olduğu izlenimi bende oluşmaya başladı. Satıcı firmalar ürün ile ilgili
    konuda aracılık yapmaktan ibaret bir durum oluşturduğu sonucu çıkabilir.

Ancak bunun dışında mevcut problemli ürünleri müşterilerine bir şekilde
    satmaya çalışan kötü niyetli satıcıları ilgili durumun dışında tutuyorum.

Son durum olarak ilgili ürünü dürüst bir satıcıdan aldığımızı varsayalım.
    ithalatçı firmalardan gelen ürünlere dayalı olabilecek olası problemleri
    nasıl giderebileceğimiz konusunda ne yapılabilir bilgilerimizi paylaşalım.

Saygılarımla,

• quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla,

Merhaba Arkadaşlar,

Size bahsettiğim gibi konu ile ilgili bir satıcı ile diyalog kurdum.
    Firmadan Knox Sayacı ile ilgili iade veya değişim garantisi istedim.
    Delta ithalat garantili ürün satışı yapan satıcı firma cevap olarak

"Satıcı firma olduğumuzdan teknık konuları servis ile görüşünüz."

bilgisini verdi.

Dolayısıyla olayın ithalatçı firmalardan gelen ürünlere bağlı bir konu
    olduğu izlenimi bende oluşmaya başladı. Satıcı firmalar ürün ile ilgili
    konuda aracılık yapmaktan ibaret bir durum oluşturduğu sonucu çıkabilir.

Ancak bunun dışında mevcut problemli ürünleri müşterilerine bir şekilde
    satmaya çalışan kötü niyetli satıcıları ilgili durumun dışında tutuyorum.

Son durum olarak ilgili ürünü dürüst bir satıcıdan aldığımızı varsayalım.
    ithalatçı firmalardan gelen ürünlere dayalı olabilecek olası problemleri
    nasıl giderebileceğimiz konusunda ne yapılabilir bilgilerimizi paylaşalım.

Saygılarımla,

gg den değişim ve iade yapabilecek firmalar iadealsecim ve ceppaket

iade işlemim bugün onaylandı kararsız kaldım siyah renginin stoklara girmesini beklicem

• Arkadaşlar ceppaket en geç çarşambaya imei işleminin yaklaşacağını söyledi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.