Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Knox 0 veya 1 olması benim için aslında hiç bir sorun teşkil etmiyor. Lakin okuduğumuz ve gördüğümüz kadarı ile knox 1 olan cihazlarda bazı uygulamalar çalışmıyor. Onu kastettim ben aslında.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Ben 2. El aldım. Dün aksam rootladım. Şimdi benim de knox 1

Hocam peki cihaz konx sayacı 0 iken samsung health ve güvenli klasör çalışıyormuydu. Şimdi yani knox 1 olunca çalışıyor mu?
  • Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    Knox 1 ile gelen cihaza odin ile normal hale getirmek de mumkun rootlamadan. Bunlarin detaylari gecmis sayfalarda anlatildi. Tabi her kullanici bu tarz yukleme, yukseltme islemlerine yatkin olmadigi icin sorun degil bu durum diyemeyiz ama cozumsuz olmadigi soylenebilir.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilk mesajdan itibaren okumuştum ama normal hale döndürmekle ilgili bi işlem hatırlayamadım. Yani bormal hale dönebiliyor ise bu durum bir sorum teşkil etmiyo demektir.

Saygılar

• Arkadaşlar ceppaket imei kaydının tamamladı bugün ini 0x0 sıfır sıkıntı teşekkürler ceppaket

• quote:

Orijinalden alıntı: MST_38

Arkadaşlar ceppaket imei kaydının tamamladı bugün ini 0x0 sıfır sıkıntı teşekkürler ceppaket

Şimdi ben de kontrol ettim aynen kayıtlanmış
  • GG de yapı kredi kampanyası çıkacak bu ay başı siyah rengi stoklara girince yine şansımı denicem
  • Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    Denemeden rootladım cihazı hocam...

• Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum bu uygulama ile sistem uygulamalarını ROOTSUZ dondurabilirsiniz...

Package Disabler çalışan sürüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne youtube ne de xda ,4pda yada başka sitede custom roma rastlamadım.Geliştirici romlar gelmezse samsungun eline mahkum olduk demektir...

• Acaba sizde de kamera kodları aynımı bakar mısınız...
    Merak ettiğim c9 ların hepsinde samsung kamera mı kullanılmış yoksa sony kamerada var mı...
    Aida64 uygulaması ile bakabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

quote:

Orijinalden alıntı: moorker

Merhaba,www.hepsiburada.com sitesinden ve Satıcı:Hepsiburada

olarak ürün alan arkadaşlar ithalatçı firma bilgisi verebilir mi ?

Satıcı:Hepsiburada ürünleri hangi servis garantili olarak satılıyor.

Ben hepsiburada.com'dan aldim. Kendilerinin sattigi telefondu. Guncel iletisim isimli firma garantisinde geldi knox 0'di.

Kutu icinde siyah fis adaptoru vardi ama cihazin hicbir jelatini acilmamis, kutunun icine adaptor sanki fabrikasyon konulmus gibi kutu uzerinde etiketler acilmamisti.

Asagidaki adresten irtibata gecip sorulabilir..ben 11 subat gibi aldim telefonu.

www.gunceldijital.com.tr
    Güncel Dijital Teknoloji Ürünleri
    http://www.gunceldijital.com.tr/index.php

Saygilarimla.

Merhaba,

İlgili cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bugünwww.hepsiburada.com sitesinden ve Satıcı:Hepsiburada satıcısından ürün siparişi verdim.
    Fatura bilgileri ile öğrendiğim IMEI bilgisiniwww.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama sayfasından
    sorgulattım. Gelecek cihazın şimdiden kayıtlı olduğunu öğrendim fakat ithalatçı firma bilgisi
    merak ettiğim bir konu olmakla birlikte ürün gelmeden henüz öğrenemedim. Aslında firma tercihi
    yapmalı mıyım ? yoksa yapmamalı mıyım ? kararsızım. Çünkü garanti servisleri konusunda internet
    ortamında çok fazla şikayet var. Birinci önceliğim firma seçimi mi ? Knox Sayacı mı ? olacağını
    seçim aşamasındayım. Ayrıca teslimatta kargo çalışanı arkadaşı bekleterek Knox Sayacını kontrol
    etmek istiyorum.

Saygılarımla,

• 14 gün iade süreci yok mu sonucda internetten alıs verişte...
    Ekran jelatinini çıkarmadan kontrol edin...
    Google playe girmeden samsung infoyu netten indirin bakın eğer 1 ise direk yollarsın...

• Bu çalışan uygulamalar dizinini bulamadım.nerede acaba ?

Bu arada telefonun desteklediği bandlar...

• Kipa'da da satışta! Migros'ta satıldığını biliyordum ama Kipa'da satıldığını bilmiyordum.

• KNOX HAKKINDA ÖNEMLİ...

Arkadaşlar bir konudan kimse bahsetmemiş.
    shiftdelete sitesindeki haberde aşağıdaki ibare yazıyor.

"Samsung, geçtiğimiz aylarda Çin'de duyurusunu gerçekleştirdiği 6 GB RAM'li Galaxy C9 Pro modelini global pazarda satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte SM-C900F model numaraları cihazın detayları!"
    "Hali hazırda Çin'de satılmakta olan SM-C9000 model numaralı Galaxy C9 Pro'nun aksine, SM-C900F model numaralı yeni bir Galaxy C9 Pro varyantı WiFi Alliance'dan Wi-Fi sertifikası aldı."

Yani cihazın Çin sürümünün model ismi SM-C9000 - GLOBAL Sürüm model ismi : SM-C900F

Knox sayacı 0x0 çıkanlar Global sürüm olanlar. Çünkü oynamaya gerek duyulmuyor. Çünkü global. Root'a gerek yok.
    Knox sayacı 0x1 olanlar Çin için üretilen modeller. Dolayısı ile global rom yüklemek veya TR ayarları için root ediliyor

Ben böyle bir kanaate vardım. Doğru mu?

Önceki sayfalarda knox sayacının neden 0x1 yapıldığını, neden telefona müdahele edilmek mecburiyetinde kalındığını soranlar olmuştu.
    Durum bundan ibaret yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tktsvs -- 26 Nisan 2017; 14:6:52 >

• Kipa bunları Samsung Türkiye garantili satmıyordur heralde değil mi? Türkiye'de perakende pazarına girmesine sevindim ama bu fiyatlarla Samsung garantili olması bizleri üzer :)
  • ÇandıR kullanıcısına yanıt
    C serisi telefonları getirmiyor Samsung Türkiye. Dolayısıyla samsung Türkiye garantili olması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tktsvs

KNOX HAKKINDA ÖNEMLİ...

Arkadaşlar bir konudan kimse bahsetmemiş.
    shiftdelete sitesindeki haberde aşağıdaki ibare yazıyor.

"Samsung, geçtiğimiz aylarda Çin'de duyurusunu gerçekleştirdiği 6 GB RAM'li Galaxy C9 Pro modelini global pazarda satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte SM-C900F model numaraları cihazın detayları!"
    "Hali hazırda Çin'de satılmakta olan SM-C9000 model numaralı Galaxy C9 Pro'nun aksine, SM-C900F model numaralı yeni bir Galaxy C9 Pro varyantı WiFi Alliance'dan Wi-Fi sertifikası aldı."

Yani cihazın Çin sürümünün model ismi SM-C9000 - GLOBAL Sürüm model ismi : SM-C900F

Knox sayacı 0x0 çıkanlar Global sürüm olanlar. Çünkü oynamaya gerek duyulmuyor. Çünkü global. Root'a gerek yok.
    Knox sayacı 0x1 olanlar Çin için üretilen modeller. Dolayısı ile global rom yüklemek veya TR ayarları için root ediliyor

Ben böyle bir kanaate vardım. Doğru mu?

Önceki sayfalarda knox sayacının neden 0x1 yapıldığını, neden telefona müdahele edilmek mecburiyetinde kalındığını soranlar olmuştu.
    Durum bundan ibaret yani...

Telefonu alırken C9 SM-C900F Modilini almalısınız.
    Diğer Model Çin için üretilmiş olan model olduğu belirtiliyor.

• tktsvs T kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu yazdıklarının üzerine kontrol yaptım, ancak elimdeki Knox 0.0 olan cihaz SM-C9000 olarak geçiyor. Yani Çin versiyonu. Global versiyon çıktıysa daha yeni çıkmıştır, Türkiye'de satış yapan ithalatçıların Global versiyon getireceğini sanmıyorum henüz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.