Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Şimdi bu yazdıklarının üzerine kontrol yaptım, ancak elimdeki Knox 0.0 olan cihaz SM-C9000 olarak geçiyor. Yani Çin versiyonu. Global versiyon çıktıysa daha yeni çıkmıştır, Türkiye'de satış yapan ithalatçıların Global versiyon getireceğini sanmıyorum henüz.

Valla Aşağıdaki yazılarda yazılmış. Donanımhaberde ve Shiftdelete'de çıkmış yazı.
    Haberler 2016 yılına ait.
    wifi sertifikası aldığını, Global versiyon olarak çıkacağını yazmışlar.
    Ben de düşündüm ki olsa olsa knox sorunu bu yüzden olabilir.
    Başka da bir izah gelmiyor aklıma.
    Sağlıklı telefona müdahale edilmez. Ediyorlarsa bir sıkıntıdan dolayı ediyorlar.

Bu konuda bilgi verebilecek kimse de yok. Anlamadım gitti.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Galaxy C9 Pro'nun global modeli ortaya çıktı! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/galaxy-c9-pro-dunya-genelinde-satisa-cikacak-77646?_sgm_source=77646&_sgm_campaign=scn_b8042a326352a000&_sgm_action=click

https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/6-GB-RAM-ve-6-inc-ekranli-Samsung-Galaxy-C9-Pro-kuresel-pazara-geliyor.htm

• Bu gün sirkecide gezegen iletişimden aldım knox 0.

Güncelleme vs hepsi çalışıyor herhangi bi sorun yok.

Knox hakkında oldukça bilgililer, kapalı jelatinli kutunun knox 0 mı 1 mi olduğunu biliyor.

Sorun çıkartanlar eski partideki cihazlardı yeni partide knox sorunu kalmadığını söyledi. İsterseniz knox1 verelim onunda her şeyi çalışıyor dediler bende olsun yinede knox 0 alayım dedim:)

Sağolsun epey ilgilendiler, hatta bu forumu söyledim gelip burda bilgi verirseniz forumdakiler için gayet iyi olur diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kipa bunları Samsung Türkiye garantili satmıyordur heralde değil mi? Türkiye'de perakende pazarına girmesine sevindim ama bu fiyatlarla Samsung garantili olması bizleri üzer :)

Merhaba,

Kipa konusunda bilgim vardı. Kipa ile daha önce görüştüm ve Evo garantili olduğunu öğrendim.
    Tercih etmedim fakat Satıcı:Hepsiburada siparişimin hangi firma garantili olduğu bilgisini de
    öğrenemedim. Eğer ithalatçı firma tercihi yapacak olursam, gelince bu ürünü de iade edebilirim.
    Kipada +100 tl daha vererek Evo garantili ürünü kipa mağazasında Knox Sayacını kontrol ederek
    almayı tercih edecek arkadaşlar alabilirler. Veya -100 tl vererek ithalatçı firmaya hiç bakmadan
    Satıcı:Hepsiburada ürünümü yalnızca Knox Sayacı bilgisi için 0x0 olacak şekilde kabul edeceğim.
    Ben ürünü Delta garantili olarak tercih etmek istemiştim. Yarın ürünüm gelir ve kararımı alırım.

Sizce ürünü Kipa 1.799 + Evo + mağazada kontrol seçeneği ile satın almayı mı tercih etmeliyim ?
    Yoksa Satıcı:Hepsiburada + 1.699 + x ithalatçı (Delta değil ise)+ Knox Sayacı 0x1 iade şartı ile
    satın almayı mı tercih etmeliyim ? Yorumlarınız satın alacak arkadaşlar için de faydalı olacaktır.

Saygılarımla,

• Benim aldığım cihaz knıx 0 dı fakat baktım cifazda c9000 yazıyor model olarak.
    Bşrde samsung infodan baktığımda yapım yeri çin yazıyor.
    Burda mı gördüm hatırlamıyorum fakat sanki üretim yeri vietnam yazan da vardı.
    Yanlışsa düzeltin.

Bu arada global pazara girilecekse samsung garanti ile gelir bu telefon o zaman 2100 2200 den aşağı olmaz...

Bu arada global çıkarsın hiç destek yok telefona...yani custom romdu kerneldi bekliyoruz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde arkadaşlar burada cihaz hakkında konusma biraz sığ dönüyor...isterseniz whatapp grubu olusturalım yada varsa bana bildirin bende katılayım...

• Bendeki ayni kamera modeli. Samsungun kendi lensleri olmasi lazim.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: moorker

quote:

Kipa bunları Samsung Türkiye garantili satmıyordur heralde değil mi? Türkiye'de perakende pazarına girmesine sevindim ama bu fiyatlarla Samsung garantili olması bizleri üzer :)

Merhaba,

Kipa konusunda bilgim vardı. Kipa ile daha önce görüştüm ve Evo garantili olduğunu öğrendim.
    Tercih etmedim fakat Satıcı:Hepsiburada siparişimin hangi firma garantili olduğu bilgisini de
    öğrenemedim. Eğer ithalatçı firma tercihi yapacak olursam, gelince bu ürünü de iade edebilirim.
    Kipada +100 tl daha vererek Evo garantili ürünü kipa mağazasında Knox Sayacını kontrol ederek
    almayı tercih edecek arkadaşlar alabilirler. Veya -100 tl vererek ithalatçı firmaya hiç bakmadan
    Satıcı:Hepsiburada ürünümü yalnızca Knox Sayacı bilgisi için 0x0 olacak şekilde kabul edeceğim.
    Ben ürünü Delta garantili olarak tercih etmek istemiştim. Yarın ürünüm gelir ve kararımı alırım.

Sizce ürünü Kipa 1.799 + Evo + mağazada kontrol seçeneği ile satın almayı mı tercih etmeliyim ?
    Yoksa Satıcı:Hepsiburada + 1.699 + x ithalatçı (Delta değil ise)+ Knox Sayacı 0x1 iade şartı ile
    satın almayı mı tercih etmeliyim ? Yorumlarınız satın alacak arkadaşlar için de faydalı olacaktır.

Saygılarımla,

Merhaba Arkadaşlar,

Son karar olarak yarın gelecek HB 1.699 kargosunda Delta veya Evo ise Knox Sayacı kontrol etmeye
    eğer daha farlı bir ithalatçı firma ise Kipa 1.799 Evo ve Knox Sayacı kontrol etmeye karar verdim.

İlgili konuda biraz fazla titiz davrandığımı kabul ediyorum. Çünkü konu riskler barındırıyor.
    Sizlerle paylaşımda bulmak ve yorumlarınızı almak güzel. Gelişmeleri paylaşırım. Keyifli forumlar.

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Birde arkadaşlar burada cihaz hakkında konusma biraz sığ dönüyor...isterseniz whatapp grubu olusturalım yada varsa bana bildirin bende katılayım...

Merhaba,

Haklısın konu genelde satın alma aşamasındaki meşhur Knox Sayacı üzerinde yoğunlaşıyor.
    Ürünü satın aldıktan sonra da umarım cihazın özellikleri hakkında konuya devam ederiz.
    Çünkü ürün kullanıcıları açısından da forum bilgilendirici hale gelmeli diye düşünüyorum.

Saygılarımla,
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla,

Merhaba Arkadaşlar,

Son karar olarak yarın gelecek HB 1.699 kargosunda Delta veya Evo ise Knox Sayacı kontrol etmeye
    eğer daha farlı bir ithalatçı firma ise Kipa 1.799 Evo ve Knox Sayacı kontrol etmeye karar verdim.

İlgili konuda biraz fazla titiz davrandığımı kabul ediyorum. Çünkü konu riskler barındırıyor.
    Sizlerle paylaşımda bulmak ve yorumlarınızı almak güzel. Gelişmeleri paylaşırım. Keyifli forumlar.

Saygılarımla,

Risk almak istemiyorsan Kipadan alabilirsin, hepsiburadadan alacaksan bence kargo şubesinden teslim al orada knox kontrolünü yaparsın.

• Global pazarda satışa çıkma haberine sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla,

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla,

Risk almak istemiyorsan Kipadan alabilirsin, hepsiburadadan alacaksan bence kargo şubesinden teslim al orada knox kontrolünü yaparsın.

Merhaba, İlgili cevap ve yorum için teşekkür ederim.
    Evet yarın kesinlikle aynı şekilde hareket edeceğim.
    Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Bu gün sirkecide gezegen iletişimden aldım knox 0.

Güncelleme vs hepsi çalışıyor herhangi bi sorun yok.

Knox hakkında oldukça bilgililer, kapalı jelatinli kutunun knox 0 mı 1 mi olduğunu biliyor.

Sorun çıkartanlar eski partideki cihazlardı yeni partide knox sorunu kalmadığını söyledi. İsterseniz knox1 verelim onunda her şeyi çalışıyor dediler bende olsun yinede knox 0 alayım dedim:)

Sağolsun epey ilgilendiler, hatta bu forumu söyledim gelip burda bilgi verirseniz forumdakiler için gayet iyi olur diye

Hocam kaça aldın bende gidip alıcam
  • nakit 1620 tl. ama gitmeden bi arayıp fiyat alın sanki biraz daha bişiler yapabilirler gibi geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Birde arkadaşlar burada cihaz hakkında konusma biraz sığ dönüyor...isterseniz whatapp grubu olusturalım yada varsa bana bildirin bende katılayım...

Merhaba,

Haklısın konu genelde satın alma aşamasındaki meşhur Knox Sayacı üzerinde yoğunlaşıyor.
    Ürünü satın aldıktan sonra da umarım cihazın özellikleri hakkında konuya devam ederiz.
    Çünkü ürün kullanıcıları açısından da forum bilgilendirici hale gelmeli diye düşünüyorum.

Saygılarımla,

Gerçi internettede root vw twrp den başka bir şey yok.Global sürüm çabuk çıksada geliştiriciler rom kernel paylaşsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 27 Nisan 2017; 0:59:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dinchr

Bu sefer de sms alıyorum ama atamıyorum yahu bu yeni stock ROM da, neden olabilir?

slm lar uzun yıllar aradan sonra foruma bir mesaj atmak nasip oluyor c9 pro vesilesiyle. dinchr arkadasın sorununu kendi buldugum yöntem ile cevaplıyım. aynı sorunu bende yasamıstım . benim bu sorunla beraber yasadıgım diger sorunlarda şöyleydi.

1. sms gönderemiyorum sms alabiliyorum.
    2. operatör ussd kodları calısmıyor
    3. herhangi bir telesekretere numaraya basarak komut veremiyoruz.
    4. hücresel yayın ayarlarda pasif durumda kalıyor ayarını yapamıyoruz.
    5. cihaz bazen simkart yok hatası veriyor

Bu sorunların hepsinin çözümü önce sim kartınızı takıp sonra telefonun ayarlar/genel yönetim/sıfırla/fabrika ayarlarına sıfırla yapmak .
    hatta cihazımın knox sayacı deişmiş 0x1 oldugu için tus kombinasyonu yoluylada fabrika ayarlarına döndüremedim cihazı hata verdi. sadece menüden yapabilirsiniz olayı .

• benim bir sorum olacak öncedende yazmıstınız ama yinede emin olmak için tekrar soruyum dedim . knox 0x0 olanlar google chrome
    tarayıcı calıstıramıyor dediniz galiba ben mi yanlıs anladım calıstırsa cok iyi olur. konx 0x1 olanlar s healt ve samsung music acamıyor sadece dogrumu. benim cihaz knox 0x1 digeriyle knox 0x0 ile degiştirmeliyim ? ithalatcı firma evobt . s healt ve music uygulamalarını kullanabilmek pek de önemli degil ama cihazımın sadece originale cok yakın olan bir şekilde olmasını istiyorum sadece . şimdi aklıma geldi menude volte var ama calısmıyor cihazımda knox 0x0 olanlarda calısıyormu acaba ?
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum telefon hakkında merak ettiğim herşeyi öğrenmeme vesile oldunuz. Az önce hepsiburada dan beşken elektronik mağazasından siparişimi verdim iki gündür stok bekliyordum siyah modeli için. şimdide ekran koruyucu önerisi istiyorum arkadaşlar kullanan varsa nano mu tempered mi hb üzerinden link verirseniz sevinirim hediye çekim varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinnai

benim bir sorum olacak öncedende yazmıstınız ama yinede emin olmak için tekrar soruyum dedim . knox 0x0 olanlar google chrome
    tarayıcı calıstıramıyor dediniz galiba ben mi yanlıs anladım calıstırsa cok iyi olur. konx 0x1 olanlar s healt ve samsung music acamıyor sadece dogrumu. benim cihaz knox 0x1 digeriyle knox 0x0 ile degiştirmeliyim ? ithalatcı firma evobt . s healt ve music uygulamalarını kullanabilmek pek de önemli degil ama cihazımın sadece originale cok yakın olan bir şekilde olmasını istiyorum sadece . şimdi aklıma geldi menude volte var ama calısmıyor cihazımda knox 0x0 olanlarda calısıyormu acaba ?

Google Chrome çalışıyor bir sıkıntı yok

• Arkadaşlar hb beşken iletişim adlı satıcıdan almayın hatta mümkünse hb den almayın telefonu satıcıyı araım ve göndereceginiz cihazi acip knox durumuna bakarmisiniz dedim knox 0 0 0 1 gözüküyor dedi bende iptalini istedim şuan siparişin iptal olmasını bekliyorum. İthalatçı garantili telefonlarada bulaşmam bir daha. A5 2017 modelini önerirmisiniz nasıl üründür

• hepsi burada yada gitti gidiyor üzerinden gezegen iletişimden alın. arayıp knox0 istediğinizi belirtin yardımcı oluyorlar, ellerinde bi dolu knox 0 cihaz var

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.